draxan04
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 55
- Like
- 905
- Πόντοι
- 6.810
και εγώ ψήνομαι. Αλλά θέλω και τελείωμα στο στήθος!!!!!παιδες τι γινεται...καμια καλη βυζαρου βρηκε κανενας απο καμια βολτα στα στουντιο?......
και εγώ ψήνομαι. Αλλά θέλω και τελείωμα στο στήθος!!!!!παιδες τι γινεται...καμια καλη βυζαρου βρηκε κανενας απο καμια βολτα στα στουντιο?......
μηπως ξερεις αν θα δουλευει και σημερα....?γεια σας.εχ8εσ ειδα το βραδθ,μια τυπισσα ψηλη,κοντο μαυρο μαλλι,με τατοο στην μεση της.με ΒΥΖΑΡΕΣ..κεφαλληνιας 75 κ αριστοτελους.
δεν την πηρα αλλα καλη μου φανηκε.
Θα κάνω ένα πέρασμα γύρω στις 21:00 για έλεγχο!!!!γεια σας.εχ8εσ ειδα το βραδθ,μια τυπισσα ψηλη,κοντο μαυρο μαλλι,με τατοο στην μεση της.με ΒΥΖΑΡΕΣ..κεφαλληνιας 75 κ αριστοτελους.
δεν την πηρα αλλα καλη μου φανηκε.
Αδύνατη με μεγάλο βυζί, νέα και όμορφη ????? Ζητάω πολλά ?
Αντριάννα...Dorrin... τον είχαμε το συνδιασμό..Όντως, αυτός είναι ο καλύτερος συνδιασμός by far...!
αστα κολλητε ...μονο σε κανενα στουντιο μπορει κατι να πετυχεις...σε μπουρδελο μαλλον οχι....και να σου πω ρε συ...τι σχεση εχουν τα σχολεια με τις βυζαρουδες....?...ρε μπας και ψαχνεις τιποτα πιπινια?....ε???????????????????????????ρε παιδιά...... κανά νέο έχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Τώρα που ανοίξαν και τα σχολεία..... καιρός να δούμε και κανά βυζόμπαλο για να στανιάρουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!1
ασε αδερφε δεν παιζει τιποτα στην πιατσα...πλεον τα βυζια θεωρουνται σπανιο ειδος...ολες με κατι βυζακια σαν λεμονια....κατι κινειται στα στουντιο αλλα και εκει τιποτα το ιδιαιτερο.....Μου φαίνεται ότι η μόνη βυζαρού στην πιάτσα είναι η Λάουρα. Ρε γαμώτο 100 μπουρδέλα υπάρχουν και μόνο μία? Τι έγιναν όλες οι άλλες?
ασε ειδικα εσεις ειστε για κλαματα...εχω να δω καλο κολι σε πιατσα απο τοτε που πηγαινα 1η δημοτικου..... ;)Kinky τι να πουμε και εμεις οι λατρεις του κωλου ρε αδερφε....
Μαυρα μεσανυχτα