Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 85 άτομα (9 μέλη και 76 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Λοιπον σχετικά με την εν λόγω σας παραθέτω και την απάντηση μετά από παζάρια για να τη φέρουμε

Hello zaras27,

we can make a price from 500 Euro for 2 hours, but only
when minimum 5 people book Chiara

plus flight costs.

Please let me know a date and a hoteladress

Best regards
Gabriela 

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
ρε συ ζαρας και 500 για 2 ωρες... και τα αεροπλανικα και τα ξενοδοχεια... και χωρις να ξερουμε τι σερβις κανει... διοτι μονο για dinners και θεατρα και σινεμα λολ 

δεν ειναι παρα πολλα ρε μαν?

Επισκέπτης
ρε συ ζαρας και 500 για 2 ωρες... και τα αεροπλανικα και τα ξενοδοχεια... και χωρις να ξερουμε τι σερβις κανει... διοτι μονο για dinners και θεατρα και σινεμα λολ 

δεν ειναι παρα πολλα ρε μαν?

Αδερφέ συμφωώ και προτείνω τα ακόλουθα .

Να οργανώσουμε εκδρομή σε Φρανκφούρτη - μόναχο αφού βρούμε εισητήρια των 90 Ευρω περίπου . Το δωμάτιο δικλινο εχει κανα 50αρι τη βραδιά και το αυτοκίνητο κανα 4αρι τη μέρα . Αν μαζευτούμε 2 τετράδες και πάμε αφήστε τα υπόλοιπα σε μένα στα μέρη που θα σας πάω .Εκεί θα χαλάμε ότι μπορεί ο καθένας .Από φτηνά στο 30αρι στη Φρανκφούρτη μέχρι τα 150αρια στο Μόναχο για hi καταστάσεις .Αλλιώς και γω συμφωνώ ότι ειναι πολλά

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ναι. Διαφορετικα σε 15 μερες ερχεται η nikkie4u που εχουμε και κριτικες :boobies:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.177
Πόντοι
506
Μάγκες, αφήστε τις μαλακίες με τα 250 και τα 500άρικα. Μπείτε στο , διαλέχτε βυζαρούδες και κάντε κανένα tour Γερμανία. Με ένα 100άρικο θα χύνετε βυζάρες...Άντε καλό ταξίδι και καλά γαμήσια...κι εδώ είμαι εγώ για κάθε βοήθεια...

Επισκέπτης
Ρε anatolgami εγω τι πρότεινα παραπανω ? Για Γερμανία δεν είπα ? Και αυτά στο site δεν ειναι τιποτα μπροστά στα prive που ξέρω .Αφού 16 χρόνια πάω Γερμανία και με πολλές εχω και τα prive  τηλέφωνα .Γι αυτό πρότεινα να ξεκινήσουμε από μια Frankfurt για να δεις τι θα γίνει φτηνά με 30αρια ευρώπουλα και οχι με τα 100αρια του Μονάχου.Η Tara για παράδειγμα ειναι Μοναχο τώρα, χτες μιλαγα στο chat μαζί της να προσπαθώ να την πείσω για εδώ αλλά εχω υπομονή .Προτείνω ξανά αναχω΄ρηση Πέμπτη απογευματάκι και επιστροφή Σαββατο και καλά για "δουλειά" να πάμε όσοι θέλουν

dpierr

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε Zaras εαν κονονισετε κατι παρακαλω ειδοποιηστε μια εβδομαδα πιο πριν ωστε να εχουμε τον χρονο να ξεφυγουμε απο την οικογενεια.
Μπορειτε να βασιστειτε οτι θα θελουν πολυ να ερθουν.

dpierr

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μια ερωτηση θελω να κανω σχετικα με την Alexandra Moore, δεν γραφει πουθενα στο site της τι προσφερει και εαν προσφερει, την εχει παρει καποιος συναγωνιστης για να πει λεπτομερειες?

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
αυτό τον καιρό δεν μπορώ ελπίζω να συνεχίσετε τα ταξίδια στη Γερμανία και πιο μετά που θα είμαι πιο χαλαρός και να έρθω κι εγώ! ( αρκεί βέβαια να πάμε για βυζαρούδες από μέγεθος Λάουρας και πάνω!!!)

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Ναι. Διαφορετικα σε 15 μερες ερχεται η nikkie4u που εχουμε και κριτικες :boobies:

όντως nickie4u και alexandra moore είναι η ίδια δυστυχώς όσες κριτικές διάβασα είναι αρνητικές αλλά πάλι τέτοια βυζιά...
υπάρχει καμιά άλλη από αυτές που είναι εδώ που να έρχεται Ελλάδα;

Επισκέπτης
αυτό τον καιρό δεν μπορώ ελπίζω να συνεχίσετε τα ταξίδια στη Γερμανία και πιο μετά που θα είμαι πιο χαλαρός και να έρθω κι εγώ! ( αρκεί βέβαια να πάμε για βυζαρούδες από μέγεθος Λάουρας και πάνω!!!)

Καλα εσύ αμα δεις την Alexa  που εχει 75 JJ δεν σε βλέπω να γυρίζεις .Ετσι επαθα κι εγω στην αρχή ...τη Λάουρα και τι .... ειπαμε εξω ειναι απίστευτα τα νούμερα ειδικά Μόναχο, Φρακφούρτη.Για αμερική το ξεχνάμε εκι δεν παιζονται. Αλλά ειναι δυνατόν ξανά να μην υπάρχει τιποτα στην πιάτσα τη δική μας ?

Υ.Γ Μεγάλε από τον Πειραιά βγες και πες και σε μας για την τυπισσα στο ξαναειπα και παλι μην την κρυβεις ..κάπου θα τη βρούμε δεν μπορει να εισαι τόσο τυχερός και μεις μ@λ@κες ....

OP
OP
BoobLover

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Μέχρι να βγάλουμε καμιά άκρη...
λέω να βολευτούμε με την nickie4u !!!!  :boobies: :boobies: :boobies:

Εγώ θα κλείσω... οπότε παίδες.... να τα πούμε πιο πριν..
Να οργανωθούμε... να μάθουμε hotel και να πάμε... χαλαροί και οργανωμένοι!!!!!
:rockon:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Tης έστειλα κι εγώ και μου πε να της ξαναστείλω καμιά βδομάδα πριν έρθει. Zaras για στείλε κανένα  link από την Αλέξια.
Ελπίζω να κανονίσετε κανένα ταξίδι Γερμανία και καλοκαιράκι από Ιούνιο ευκαιρία να ξαναθυμηθώ και τα Γερμανικά μου που τα έχω σταματήσει από το Λύκειο!

Επισκέπτης
Tης έστειλα κι εγώ και μου πε να της ξαναστείλω καμιά βδομάδα πριν έρθει. Zaras για στείλε κανένα  link από την Αλέξια.
Ελπίζω να κανονίσετε κανένα ταξίδι Γερμανία και καλοκαιράκι από Ιούνιο ευκαιρία να ξαναθυμηθώ και τα Γερμανικά μου που τα έχω σταματήσει από το Λύκειο!

Μπες στο και θα δεις την ξανθια με τις μπασκετομπάλες

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Τις μελέτησα όλες! Στη σελίδα 27 η Μαja η Πολωνέζα μου φαίνεται πως πρέπει να έχει τα πιο μεγάλα απ όλες αν και δεν τα δείχνει χωρίς ρούχα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έκτακτον ανακοινωθέν:
Από της εβδόμης εσπερινής εχθές, Σάββατον 30η Μαρτίου, εν σωτηρίω έτει ογδόω και δις χιλιοστώ, τα ημέτερα τμήματα παρατηρήσεως της Τροφωνίου, υπέστησαν αιφνίδιον επίθεσιν από διδύμους τροφαντούς μαστούς  :boobies:.
Δηλαδή μάγκες έπαθα συμφορά μεγάλη με τη Τζούλη που βγήκε να με υποδεχτεί στο δεύτερο από αριστερά μαγαζί (το οποίο έχει σκάλες). Εκεί πρέπει να είναι που έπαιζε παλιά η Λάουρα (Τζούλια). Συγγνώμη αλλά δεν είμαι ακόμη Εξηκιο-μένος :2funny: με την αρίθμηση του δρόμου.  :dancing:
Δεν πήρα διότι βιαζόμουν πολύ αλλά πρόλαβα να ρωτήσω το όνομα και το ωράριο. Κάθε απόγευμα είπε...
Η κοπέλα πρέπει να είναι αρκετά κάτω των 30. Πάρτε και πείτε εντυπώσεις!!!

ένας Φυλήςυχος Πολίτης

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Aς επιβεβαιωθεί η παραπάνω πληροφορία εγώ απ όσο γνωρίζω Λάουρα Τζούλυ και Τζούλια είναι το ίδιο πρόσωπο, αλλά η γνωστή Λάουρα/Τζούλια δουλεύει πρωί και είναι σαφώς άνω των 30

Επισκέπτης
Έκτακτον ανακοινωθέν:
Από της εβδόμης εσπερινής εχθές, Σάββατον 30η Μαρτίου, εν σωτηρίω έτει ογδόω και δις χιλιοστώ, τα ημέτερα τμήματα παρατηρήσεως της Τροφωνίου, υπέστησαν αιφνίδιον επίθεσιν από διδύμους τροφαντούς μαστούς  :boobies:.
Δηλαδή μάγκες έπαθα συμφορά μεγάλη με τη Τζούλη που βγήκε να με υποδεχτεί στο δεύτερο από αριστερά μαγαζί (το οποίο έχει σκάλες). Εκεί πρέπει να είναι που έπαιζε παλιά η Λάουρα (Τζούλια). Συγγνώμη αλλά δεν είμαι ακόμη Εξηκιο-μένος :2funny: με την αρίθμηση του δρόμου.  :dancing:
Δεν πήρα διότι βιαζόμουν πολύ αλλά πρόλαβα να ρωτήσω το όνομα και το ωράριο. Κάθε απόγευμα είπε...
Η κοπέλα πρέπει να είναι αρκετά κάτω των 30. Πάρτε και πείτε εντυπώσεις!!!

ένας Φυλήςυχος Πολίτης

Ρε Πολίτη για δώσε περισσότερα στοιχεία γιατί εισαι νέος και δεν τα πολυκαταλαβαινουμε .Αυτή η Τζούλη τι νούμερο την κόβεις να έχει δηλαδή ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom