την ειδα και λεω μαλλον το ονομα της θα γαμησει ο κοσμος και θα πληρωσει εναν βασικο μισθο.αν εχει και ονομα.Λοιπόν , θέλω να τσεκάρετε αυτό το link που μου εδωσε ενας φίλος Γερμανός και να μου πειτε αν αξίζει να την φέρουμε , αλλά να μαζευτούμε οχι να πληρώσω μόνος μου , τι λέτε ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (5 μέλη και 69 επισκέπτες)
τι εννοεις δεν ειναι ασχημο?εγω παντως οταν βλεπω τιμες πανω απο 150 ευρω κοιτω ονομα και γραφειο.τα αλλα εννοουνται.και για να πω και μια βλακεια σημερα μια ωρα εξω 10 τετοιες ειδα.χαχαΔεν ειναι ασχημο!!!!! καθολου ασχημο. Αλλα που θα κυμαινετε η τιμη τις? Απο οτι ειδα ειναι τσουχτερη.
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Λοιπόν , θέλω να τσεκάρετε αυτό το link που μου εδωσε ενας φίλος Γερμανός και να μου πειτε αν αξίζει να την φέρουμε , αλλά να μαζευτούμε οχι να πληρώσω μόνος μου , τι λέτε ?
Εγω προσωπικα φιλε Ζάρα, ειμαι 100% μεσα για ΤΑRA και PANDORA.
Οχι ομως γι'αυτην.
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Μάγκες, γειά χαρά! Ανήκω κι εγώ στο club των παθιασμένων με τα μεγάλα στήθη. Πιο συγκεκριμένα μου αρέσουν τα Busty MILFs (Οι μεγάλες με τα μεγάλα κατα το ελληνικότερον). Έτσι, βρίσκω τη Λάουρα (ή Τζούλια) ή την άλλη που άκουσα ότι κάνει πιάτσα κοντά στο ΆΚΤΙΟΝ, ιδανικές περιπτώσεις γιά τα γούστα μου. Δεν έχω κάτι να προσφέρω ως πρωτάρης, αλλά υπόσχομαι ώς Φιλήςσυχος Πολίτης να βάλω κι εγώ τον οβολό μου.
Υ.Γ. Τον Ιούνιο είμαι από τους τυχερούς που θα πάνε να δουν την Εθνική στο Ζάλτσμπουργκ (και ας ελπίσουμε και αλλού) από κοντα. Το Μόναχο δεν είναι δα και πολύ μακριά και πιθανότατα φίλε μου Zaras27 να χρειαστώ να φώτα σου για ένα τοπικό tour.
Hail Big Tits!
Υ.Γ. Τον Ιούνιο είμαι από τους τυχερούς που θα πάνε να δουν την Εθνική στο Ζάλτσμπουργκ (και ας ελπίσουμε και αλλού) από κοντα. Το Μόναχο δεν είναι δα και πολύ μακριά και πιθανότατα φίλε μου Zaras27 να χρειαστώ να φώτα σου για ένα τοπικό tour.
Hail Big Tits!
Επισκέπτης
καλος ιρθες στιν παρεα μας γιγαντα!Μάγκες, γειά χαρά! Ανήκω κι εγώ στο club των παθιασμένων με τα μεγάλα στήθη. Πιο συγκεκριμένα μου αρέσουν τα Busty MILFs (Οι μεγάλες με τα μεγάλα κατα το ελληνικότερον). Έτσι, βρίσκω τη Λάουρα (ή Τζούλια) ή την άλλη που άκουσα ότι κάνει πιάτσα κοντά στο ΆΚΤΙΟΝ, ιδανικές περιπτώσεις γιά τα γούστα μου. Δεν έχω κάτι να προσφέρω ως πρωτάρης, αλλά υπόσχομαι ώς Φιλήςσυχος Πολίτης να βάλω κι εγώ τον οβολό μου.
Hail Big Tits!
παρεπιπτοντος γουσταρο τρελα το nickname που επελελεξες!μπραβο καυλιαρετζο!καλος ιρθες στο δρομο τισ ακολασιας!
καλα πιτσιλισματα!
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μπας και μπορεις να φερεις και την lusy... ax lusy..
δειτε το σχετικο video της κορασιδας...
Επισκέπτης
μπας και μπορεις να φερεις και την lusy... ax lusy..δειτε το σχετικο video της κορασιδας...
Φίλε για μεγέθη μιλάμε οχι για 3αρια .Τέτοια βρισκεις παντού.
Λοιπόν , θέλω να τσεκάρετε αυτό το link που μου εδωσε ενας φίλος Γερμανός και να μου πειτε αν αξίζει να την φέρουμε , αλλά να μαζευτούμε οχι να πληρώσω μόνος μου , τι λέτε ?
πωπωπωωω.... τι μιλφ είναι αυτό;;;;
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
ενημερωστε, αμα γινει προσκληση και γω μεσα
Επισκέπτης
Εστειλα επικοινωνία για καμια 10αρια ατομα να μας πει τι γινεται και θα ενημερωσω ...
Vyziologikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να σας προσγειώσω στην πεζή ελληνική πραγματικότητα. Δεν βρήκα Λάουρα (ισχύει το περί Σαββάτου που είχα διαβάσει?) και τίμησα Αγάπη. Λίγο βιαστική σήμερα αν και το τελικό προϊόν ήταν στα γνωστά της στάνταρ. Προτείνω τα πρωινά η Τροφωνίου να μετονομαστεί σε Τροφαντωνίου ή Βυζωνίου.
Επισκέπτης
Ηταν που ήταν μία και μοναδική η Λάουρα, έφυγε και για 4ήμερο(μάλλον) και μείναμε εμείς και εμείς.
εχεις γαματο αβαταρ
Επισκέπτης
αυτη στο δικο σου ποια ειναιεχεις γαματο αβαταρ
Επισκέπτης
αυτη στο δικο σου ποια ειναι
μαζευε για να την αποκτησεις
Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις