Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (5 μέλη και 69 επισκέπτες)

avenger

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν , θέλω να τσεκάρετε αυτό το link που μου εδωσε ενας φίλος Γερμανός και να μου πειτε αν αξίζει να την φέρουμε , αλλά να μαζευτούμε οχι να πληρώσω μόνος μου , τι λέτε ?
την ειδα και λεω μαλλον το ονομα της θα γαμησει ο κοσμος και θα πληρωσει εναν βασικο μισθο.αν εχει και ονομα.

dpierr

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειναι ασχημο!!!!! καθολου ασχημο. Αλλα που θα κυμαινετε η τιμη τις? Απο οτι ειδα ειναι τσουχτερη.

avenger

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειναι ασχημο!!!!! καθολου ασχημο. Αλλα που θα κυμαινετε η τιμη τις? Απο οτι ειδα ειναι τσουχτερη.
τι εννοεις δεν ειναι ασχημο?εγω παντως οταν βλεπω τιμες πανω απο 150 ευρω κοιτω ονομα και γραφειο.τα αλλα εννοουνται.και για να πω και μια βλακεια σημερα μια ωρα εξω 10 τετοιες ειδα.χαχα

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Λοιπόν , θέλω να τσεκάρετε αυτό το link που μου εδωσε ενας φίλος Γερμανός και να μου πειτε αν αξίζει να την φέρουμε , αλλά να μαζευτούμε οχι να πληρώσω μόνος μου , τι λέτε ?

Εγω προσωπικα φιλε Ζάρα, ειμαι 100% μεσα για ΤΑRA και PANDORA.
Οχι ομως γι'αυτην.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μάγκες, γειά χαρά! Ανήκω κι εγώ στο club των παθιασμένων με τα μεγάλα στήθη. Πιο συγκεκριμένα μου αρέσουν τα Busty MILFs (Οι μεγάλες με τα μεγάλα κατα το ελληνικότερον). Έτσι, βρίσκω τη Λάουρα (ή Τζούλια) ή την άλλη που άκουσα ότι κάνει πιάτσα κοντά στο ΆΚΤΙΟΝ, ιδανικές περιπτώσεις γιά τα γούστα μου. Δεν έχω κάτι να προσφέρω ως πρωτάρης, αλλά υπόσχομαι ώς Φιλήςσυχος Πολίτης να βάλω κι εγώ τον οβολό μου.
Υ.Γ. Τον Ιούνιο είμαι από τους τυχερούς που θα πάνε να δουν την Εθνική στο Ζάλτσμπουργκ (και ας ελπίσουμε και αλλού) από κοντα. Το Μόναχο δεν είναι δα και πολύ μακριά και πιθανότατα φίλε μου Zaras27 να χρειαστώ να φώτα σου για ένα τοπικό tour.

Hail Big Tits!

Επισκέπτης
Μάγκες, γειά χαρά! Ανήκω κι εγώ στο club των παθιασμένων με τα μεγάλα στήθη. Πιο συγκεκριμένα μου αρέσουν τα Busty MILFs (Οι μεγάλες με τα μεγάλα κατα το ελληνικότερον). Έτσι, βρίσκω τη Λάουρα (ή Τζούλια) ή την άλλη που άκουσα ότι κάνει πιάτσα κοντά στο ΆΚΤΙΟΝ, ιδανικές περιπτώσεις γιά τα γούστα μου. Δεν έχω κάτι να προσφέρω ως πρωτάρης, αλλά υπόσχομαι ώς Φιλήςσυχος Πολίτης να βάλω κι εγώ τον οβολό μου.
Υ.Γ. Τον Ιούνιο είμαι από τους τυχερούς που θα πάνε να δουν την Εθνική στο Ζάλτσμπουργκ (και ας ελπίσουμε και αλλού) από κοντα. Το Μόναχο δεν είναι δα και πολύ μακριά και πιθανότατα φίλε μου Zaras27 να χρειαστώ να φώτα σου για ένα τοπικό tour.

Hail Big Tits!
καλος ιρθες στιν παρεα μας γιγαντα!
παρεπιπτοντος γουσταρο τρελα το nickname που επελελεξες!μπραβο καυλιαρετζο!καλος ιρθες στο δρομο τισ ακολασιας!
καλα πιτσιλισματα!

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Για πείτε περισσότερα γι αυτή που κάνει πιάτσα στο Άκτιον έχει μεγάλα μέγεθος Λάουρας;

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
μπας και μπορεις να φερεις και την lusy... ax lusy..
δειτε το σχετικο video της κορασιδας...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
ενημερωστε, αμα γινει προσκληση και γω μεσα :boobies:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
2 ώρες 750 ευρώ; Απλησίαστο!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
βυζοδάνειο θέλουμε :2funny: :grin:

Επισκέπτης
Εστειλα επικοινωνία για καμια 10αρια ατομα να μας πει τι γινεται και θα ενημερωσω ...

Vyziologikos

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Να σας προσγειώσω στην πεζή ελληνική πραγματικότητα. Δεν βρήκα Λάουρα (ισχύει το περί Σαββάτου που είχα διαβάσει?) και τίμησα Αγάπη. Λίγο βιαστική σήμερα αν και το τελικό προϊόν ήταν στα γνωστά της στάνταρ. Προτείνω τα πρωινά η Τροφωνίου να μετονομαστεί σε Τροφαντωνίου ή Βυζωνίου.

dama

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ηταν που ήταν μία και μοναδική η Λάουρα, έφυγε και για 4ήμερο(μάλλον) και μείναμε εμείς και εμείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom