observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Eπιτρεψτε μου μία φυσιογνωστικη παρεμβαση-- Εις αναζήτησιν του αν ειναι αυτό 42 DD...
>>
>>
Eπιτρεψτε μου μία φυσιογνωστικη παρεμβαση-- Εις αναζήτησιν του αν ειναι αυτό 42 DD...
>>
είναι η μαριάννα του περγάμου 27α ή καμία σχέση;πέτυχα σήμερα πριν απο λίγο στο Βεργας 6α την μιλφογκίλφ Μαριάνα με 4άρια
Βυζοαλέρτ!
Διδύμου 16 / Υπόγειο / Απόγευμα / Σοβιετικές Λίλιαν και Μαρία / Μαρία / Μελαχρινή / Καρέ μαλλί / ~40 Μαίων / Λεπτή / Φυσικές βυζάρες king size / Διχτυωτό "ρούχο" / Ρώγες που ξεπετάγονται έξω από το "ρούχο" / Καλός χαρακτήρας / Δεν περιγράφω άλλο.
Με τις υποδείξεις μου, έχετε χουφτώσει πολύ βυζί...Την τσέκαρα κι εγώ, μιλάμε για ΑΑ επιλογή για λάτρεις των βυζο - milf! Στο πρόσωπο μου φάνηκε σπασμένη αλλά από κορμί σκίζει και οι βυζάρες της είναι δυσανάλογα μεγάλες για το σώμα της, 4άρια μου φάνηκαν.
Με τις υποδείξεις μου, έχετε χουφτώσει πολύ βυζί...
Τζουλη Κολωνου 47 κατω βραδυ. Τεραστιο βυζι και εξαιρετικη πιπα !!!
μετά τις 11 είναι αλλά δε θα σ αρέσει είναι χοντρήΌταν λες βράδυ εννοείς στη μεταμεσονύχτια βάρδια;
Ναι, μιλαμε για παχος. Αν και στο πισοκολλητο το εσωνε...μετά τις 11 είναι αλλά δε θα σ αρέσει είναι χοντρή
Στη στάση "πισωκολλητό", το 80% των θηλέων φαίνεται ωραίο...Ναι, μιλαμε για παχος. Αν και στο πισοκολλητο το εσωνε...
Σε αυτη την αποψη κατεληξα και εγω ενα καλοκαιρι του 1992...Στη στάση "πισωκολλητό", το 80% των θηλέων φαίνεται ωραίο...
μετά τις 11 είναι αλλά δε θα σ αρέσει είναι χοντρή
Στη στάση "πισωκολλητό", το 80% των θηλέων φαίνεται ωραίο...
Είμαι κι εγώ απόλυτα σύμφωνος! Υπό προϋποθέσεις το ποσοστό ανεβαίνει κι άλλο...Στη στάση "πισωκολλητό", το 80% των θηλέων φαίνεται ωραίο...
πέτυχα σήμερα πριν απο λίγο στο Βεργας 6α την μιλφογκίλφ Μαριάνα με 4άρια