Επισκέπτης
Και εδω αι πρωται ψολαι σε 720p --->
Μαλάκα,δεν το πιστεύω. :o
Και εδω αι πρωται ψολαι σε 720p --->
μηπως γνωριζεις ωρες και τιμες?Δύο νυχτερινές βυζοεπισημάνσεις...
Πρώτον
Στο υπόγειο μπουρδέλο Διδύμου 18, διατίθεται η Άννα.
Κεχαριτωμένη, τσαχπίνα, νεαρή, μάτια γαλανά, βυζάρες, κωλάρες, μπουτάρες.
Παραθέτουμε δύο αυτοπροσδιορισμούς της: "Γκεματούλα", "Κόλο, καταρό κόλο".
Επίσης, απευθυνόμενη προς τον κ. orinosleon: "Εσί ίσε μαφία, μεγκάλι μαφία"...
Δεύτερον
Παιωνίου 47, η ημεδαπή Νάντια, ωσαύτως κεχαριτωμένη, τσαχπίνα, νεαρή, βυζάρες, κωλάρες, μπουτάρες, μάτια καστανά.
Αμφότερες πεοθηλάζουν άνευ περικαυλίδος.
Η Άννα, στήνει και κώλο.
Την έχω δει τρεις φορές: Δύο Ρεμούνδου βράδυ, μία Αγίου Πέτρου πρωί.
Αν επιτρέπετε, γιατί τόσο ενδιαφέρον;περιμένουμε νέα αν εντοπιστεί κάπου...η εν λόγω κυρία...
Αν επιτρέπετε, γιατί τόσο ενδιαφέρον;
Η Τάνια σήμερα διατίθεται Φ200 πρωί.απλά περιέργεια...
Έχω , εδώ και καιρό , ξεκινήσει την αναζητηση για τα πιο extreme στήθη σε studio.παρακαλω αν έχετε κανα έμπειρο tip βοηθήστε με!!!όντας και νέος στις studiokaταστασεις πάω για την υπέρβαση!!δεν μ ενδιαφέρει να είναι μοντέλο,απλα θέλω extreme στήθη και studio.ΒΟΗΘΗΣΤΕ το nooba
Υπάρχουν 2-3 κριτικές γι'αυτήν. Όλοι συμφωνούν πως χωρίς να είναι κάτι το σπουδαίο, ούτε σε εμφάνιση, ούτε σε υπηρεσίες, είναι φιλότιμη και αξίζει να δοκιμαστεί μια φορά από τους βυζολάγνους.
Αν ειναι η Χριστιάνα (που μάλλον αυτή είναι) που δούλευε Βουρβαχη και μετά Κατεχάκη 5 κλπ, έχει φυσικό στήθος αρκετά καλό θα έλεγα...Για την Εμανουέλα στο Φραντζή 47 υπάρχει κάποια εμπειρία; Ο οπλισμός είναι φυσικός;
Βυζοαλέρτ!
Διδύμου 16 / Υπόγειο / Απόγευμα / Σοβιετικές Λίλιαν και Μαρία / Μαρία / Μελαχρινή / Καρέ μαλλί / ~40 Μαίων / Λεπτή / Φυσικές βυζάρες king size / Διχτυωτό "ρούχο" / Ρώγες που ξεπετάγονται έξω από το "ρούχο" / Καλός χαρακτήρας / Δεν περιγράφω άλλο.