melrules
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η Μαριαννα της Περγαμου ειναι..με αλλαγμενη κουπ..Την τσέκαρα εγώ σήμερα, αρκετά ενδιαφέρουσα για φίλους των μιλφογκίλφ.
Η Μαριαννα της Περγαμου ειναι..με αλλαγμενη κουπ..Την τσέκαρα εγώ σήμερα, αρκετά ενδιαφέρουσα για φίλους των μιλφογκίλφ.
Αχ Ζάνα...Παρεμπιπτόντως πέρασα σήμερα το απόγευμα και πέτυχα τη Ζάνα στην απογευματινή βάρδια (ω ναι τη γνωστή) και μου επιβεβαίωσε ότι αυτή που λέτε είναι στη νυχτερινή βάρδια.
Δεν έχει βυζόμπαλα ρε συ.θεια τι???ποια ειναι αυτη π εχει
Είναι αυτό που λέμε "γεροντομπεμπέκα".Δεν έχει βυζόμπαλα ρε συ.
Απλά κάθε καλτ χύστης, που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να την προσθέσει στο παλμαρέ του...
σε ποιο μπουρδελο μπορουμε να βρουμαι την ζανα???Ωχ... Μ' έχεις μάθει εσύ. Γενικά πάντως απ' το συγκεκριμένο άθλιο σπιτάκι δεν περίμενα και κάτι καλό (αν και το πιο άθλιο είναι το πάνω και όχι το κάτω). Παρεμπιπτόντως πέρασα σήμερα το απόγευμα και πέτυχα τη Ζάνα στην απογευματινή βάρδια (ω ναι τη γνωστή) και μου επιβεβαίωσε ότι αυτή που λέτε είναι στη νυχτερινή βάρδια.
Φαίνεται ότι σας αρέσουν τα μουνιά με παρελθόν.σε ποιο μπουρδελο μπορουμε να βρουμαι την ζανα???
σε ποιο μπουρδελο μπορουμε να βρουμαι την ζανα???
και Αδανων 2 τα πρωινα ;)Κολωνού 47 στο κάτω, απογευματινή.
Άστα πατριώτη, πρόκειται για μια από τις πλέον οδυνηρές απώλειες...Καλημερα,να ρωτήσω ρε παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς... που έχει χαθεί(πολύ καιρό βεβαια) η Αιμιλία - Ντιάνα απο Φωκαίας 27 και Περγάμου που εμφανιζόταν ??? Ρωσσίδα ξανθούλα καθώς επίσης και η Εστέλ πάλι απο Φωκαίας 27 κυρίως τρίτη βάρδυα κ απο κριτικές που διαβάσα μάπα... αλλά τούμπανο κι αυτή.
Μαγκες καλησπερα.δεν ξερω αν ειναι το σωστο thread αλλα δεν βρισκω κατι αλλο.θελω να ρωτησω που μπορω να απευθυνθω για να βρω παρεα για παρτουζα??ειναι μια γειτονισσα που γαμιεμαι και ψαχνει να γαμηθει με παρεα.αλλα οχι γνωστο.εχει τεραστιες βυζαρες αλλα αρκετα κιλα.τα κανει ολα.
Μαγκες καλησπερα.δεν ξερω αν ειναι το σωστο thread αλλα δεν βρισκω κατι αλλο.θελω να ρωτησω που μπορω να απευθυνθω για να βρω παρεα για παρτουζα??ειναι μια γειτονισσα που γαμιεμαι και ψαχνει να γαμηθει με παρεα.αλλα οχι γνωστο.εχει τεραστιες βυζαρες αλλα αρκετα κιλα.τα κανει ολα.