Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 130 άτομα (6 μέλη και 124 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Συναγωνιστές η Τατιάνα σταμάτησε από Περγάμου 27Β; Πέρασα σήμερα κι η τσατσά μου το έπαιζε ότι δε γνωρίζει καν αυτό το όνομα.
Δεν την έχω δει, εδώ και αρκετό καιρό, παρά το ότι περνάω από εκει πρωί, 1-2 φορές τη βδομάδα.

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
μια καλη επιλογη ειναι μια στελλα που δουλευει στ βεργας 3...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Δεν την έχω δει, εδώ και αρκετό καιρό, παρά το ότι περνάω από εκει πρωί, 1-2 φορές τη βδομάδα.

Κατάλαβα, τη γαμήσαμε... Την είχα πάρει 2-3 φορές κι ήταν απ' τα στανταράκια μου, κανονικά δε θα ξαναπήγαινα μαζί της αλλά δελεάστηκα που γράφτηκε εδώ ότι έκανε τελειωτικό τσιμπούκι, δεν την ήξερα ο μαλάκας αυτήν τη λεπτομέρεια όταν πήγαινα μαζί της.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
μια καλη επιλογη ειναι μια στελλα που δουλευει στ βεργας 3...

Η Στέλλα είναι σούπερ, την είχα πάρει στο Μεταξουργείο που δούλευε πριν 5 μήνες και παρότι ο χρόνος που μείναμε στο δωμάτιο ήταν λιγοστός είχε τρελή απόδοση κι είναι και πολύ καυλιάρα γενικότερα, φαντάζομαι τώρα στη Βέργας θα υπάρχει και περισσότερη άνεση χρόνου και ίσως κάνει και κανα εξτραδάκι λόγω της ύπαρξης ντουζιέρας στο δωμάτιο (π.χ. στο Μετάξι δε με είχε αφήσει να τη χύσω στα βυζιά). Βέβαια εδώ πρέπει να αναφέρω την εμπειρία συναγωνιστή που είχε γράψει ότι την είχε δει στην Ιάσωνος που δούλευε να χαριεντίζεται με Πακιστανούς μες το σαλόνι (το "χαριεντίζεται" γιατί δε θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες...) Από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνει, προσωπικά σε όποιον δε θέλει σώνει και καλά 69, ακάποτο τσιμπούκι, γλωσσόφιλα κ.τ.λπ. θα του πρότεινα να πάει με κλειστά μάτια.

mentas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
220
Πόντοι
10
Το πρωί η Τατιάνα ήταν στη θέση της, Περγ 27β.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Το πρωί η Τατιάνα ήταν στη θέση της, Περγ 27β.

Η αλήθεια είναι ότι πέρασα το απόγευμα εγώ και ρώτησα την απογευματινή τσατσά για το αν συνεχίζει να δουλεύει Δευτέρα - Παρασκευή πρωί όπως πριν κι η μαλάκω έκανε ότι δε γνωρίζει καν το όνομα, προφανώς γιατί ήλπιζε ότι εγώ θα έλεγα "δε γαμιέται" και θα περνούσα με κάποια απ' τις δύο κοπέλες της απογευματινής βάρδιας... Έτσι μου 'ρχεται να περάσω την Παρασκευή το πρωί από Περγάμου και να ψιθυρίσω στην Τατιάνα τα καμώματα της απογευματινής υπηρεσίας για να ξέρει με τί έχει να κάνει, είναι πολύ καλή κοπέλα και εργάτρια κι είναι κρίμα να της κάνουν τέτοιου είδους μουνοπανιές... Κι αυτά τα λέω γιατί η Τατιάνα δουλεύει πολύ καιρό στο εν λόγω σπιτάκι οπότε το αποκλείω όντως να μην είχε ακούσει καν η τσατσά το όνομά της.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ειχα  αναφέρει  και εγώ το εξης- 
ενας φιλος  περασε την  περασμενη  Τριτη απο Τατιανα- ηταν εκει -με μία γκιλφ Ευα/
Ρωτησε  ο φιλος  φευγοντας  ποτε δουλευει και η τατιανα  του ειπε επι λεξει
" δεν  ξερω- μια μερα  δουλευω εδω-  όπου με βρείτε " .. :rolleyes: :think:
τρεχα - γυρευε δηλ-- κατι παιζει παντως γενικα ....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Ειχα  αναφέρει  και εγώ το εξης- 
ενας φιλος  περασε την  περασμενη  Τριτη απο Τατιανα- ηταν εκει -με μία γκιλφ Ευα/
Ρωτησε   ο φιλος  φευγοντας  ποτε δουλευει και η τατιανα  του ειπε επι λεξει
" δεν  ξερω- μια μερα  δουλευω εδω-  όπου με βρείτε " .. :rolleyes: :think:
τρεχα - γυρευε δηλ-- κατι παιζει παντως γενικα ....

Έχει ειπωθεί ότι δουλεύει παράλληλα και σε άλλη δουλειά (εκτός του χώρου) και μάλιστα ότι σκεφτόταν να σταματήσει αλλά όντως όλα αυτά είναι περίεργα...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Έχει ειπωθεί ότι δουλεύει παράλληλα και σε άλλη δουλειά (εκτός του χώρου) και μάλιστα ότι σκεφτόταν να σταματήσει αλλά όντως όλα αυτά είναι περίεργα...
Ναι, ναι, είναι σχεδόν πουτάνα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Αυτό Πύραυλε με καυλώνει ακόμη περισσότερο... Και ακόμη ακόμη περισσότερο ότι κάνει όλ' αυτά που κάνει στο δωμάτιο παρότι σχεδόν πουτάνα...
Δηλαδή, είναι σαν να γαμάς σχεδόν γκόμενα.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ακριβώς και μάλιστα σχεδόν γκόμενα που το "έχει" στο κρεβάτι ;)
Δεν μου αρέσει πια η Τατιάνα...
Έχει χοντρύνει σε σύγκριση με πριν 2-3 χρόνια, όταν είχε το ίδιο μέγεθος μαστών, με 5-6 κιλά λιγότερο λίπος στο σώμα...
Συνεκτιμώντας δε, ότι την έχω καταγαμήσει 3-4 φορές, είναι αναμενόμενο να την έχω ξεπεράσει...
Αρκετά τη γάμησα εγώ, ας τη γαμήσει και κανας άλλος...

Brezniev

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Πύραυλε η Τατιάνα παίζει πρωινή όλες τις καθημερινές ή έχει συγκεκριμένες μέρες ???

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Πύραυλε η Τατιάνα παίζει πρωινή όλες τις καθημερινές ή έχει συγκεκριμένες μέρες ???

Μέχρι τώρα έπαιζε Τετάρτη και Παρασκευή πρωί στο Περγάμου 27Β, βέβαια κάποιος ανέφερε ότι τη συνάντησε εκεί και ημέρα Τρίτη...

xarry-kapotter

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μία Ντιάνα που είναι τώρα τσατσά σε ένα από τα κατοστάρια της Φυλής και αγαπημένη του womanholic, να φανταστώ ότι δεν γύρισε στις παλιές τις συνήθειες....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Μία Ντιάνα που είναι τώρα τσατσά σε ένα από τα κατοστάρια της Φυλής και αγαπημένη του womanholic, να φανταστώ ότι δεν γύρισε στις παλιές τις συνήθειες....

Έχει εξαφανιστεί κάτι μήνες τώρα και από τσατσά...

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ πάντως και εγώ πως η τατιάννα (ή Τανιούσκα για τους φαν της) είναι από τα πλέον δυνατά εργαλεία που έχουν παραμείνει στο χώρο!
Πέραν Τζούλιας, Βικάρας και Ρομπέρτας, τι άλλο έχει ο μπαχτσές αυτήν την περίοδο?

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
791
Πόντοι
681
Αναστασία πρωινή βάρδια διδύμου 16.

Stories