κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
εχω την ελπιδα οτι καπου θα τη ξαναδουμε.Άστα κύριε Ρον Τζέρεμι, την αναζητούμε κι εμείς μέσω του Ερυθρού Σταυρού...
εχω την ελπιδα οτι καπου θα τη ξαναδουμε.Άστα κύριε Ρον Τζέρεμι, την αναζητούμε κι εμείς μέσω του Ερυθρού Σταυρού...
ωπ…σορρυ λαθος post.Καλημερα η Ταταρα ειναι αυτη εδω....
Δεν είχε πάει Κων/πόλεως; Αυτή είναι ή βυζομαλακίες λέω;παει καιρος που ρωτησα τελευταια φορα…..αλλα επανερχομαι….η αιμιλια ντιανα απο διδυμου-φωκαιας-λελας καραγ.με τα 4 και βαλε βυζια εχει εθεαθει πουθενα?
Mαλλον κατι τετοιο θα βγαινουν!!!ΛΕΤΕ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ??
Πάει ένας τύπος στον ψυχίατρο. Ο ψυχίατρος αρχίζει την εξέταση. Zωγραφίζει ένα κύκλο και ρωτάει τον ασθενή :
- Τι είναι αυτό;
- Ενα βυζί, απαντάει ο ασθενής.
Ζωγραφίζει ο ψυχίατρος ένα τετράγωνο.
- Τι είναι αυτό;
- Ενα βυζί, απαντάει πάλι ο ασθενής.
Ο ψυχίατρος δοκιμάζει να ζωγραφίσει ένα τρίγωνο και ρωτάει :
- Τι είναι αυτό;
- Ενα βυζί, απαντάει με ενθουσιασμό ο ασθενής.
Ο ψυχίατρος τότε σταματάει την εξέταση και λέει :
- Κύριε μου, έχετε σοβαρά σεξουαλικά προβλήματα...
Και ο ασθενής :
- Εγώ ή εσύ που ζωγραφίζεις όλο βυζιά ;
οχι δεν ειναι αυτη το ειχα τσεκαρει.Δεν είχε πάει Κων/πόλεως; Αυτή είναι ή βυζομαλακίες λέω;
ΠΥΡΑΥΛΕ κάνω και ιδιαίτερη αναφορά σε 'σένα στην κριτική μου...
γιατι δεν τις πηρες παρτουζα???Περγάμου 27Β Τατιάνα το τιμάει και με το παραπάνω το 20ρικο φυσικές βυζάρες τις οποίες τις κάνεις ό,τι θέλεις. Μαζί και η Ολγα και πραγματικά ήταν δίλημμα ποια να διαλέγω, αν ήταν έξυπνοι στο συγκεκριμένο μαγαζί θα τις έβαζαν διαφορετικές βάρδιες εκτός και αν και στις άλλες βάρδιες παίζουν βυζαρούδες αναλόγων κυβικών. Αν κάποιος έχει πάρει και τις 2 ας κάνει μια συγκριτική αποτίμησή τους για να δω αν την επόμενη φορά θα πάρω ξανά Τατιάνα ή θα δοκιμάσω Όλγα πάντως και οι 2 λένε βυζολάτρες σπεύσατε!
Περγάμου 27Β Τατιάνα το τιμάει και με το παραπάνω το 20ρικο φυσικές βυζάρες τις οποίες τις κάνεις ό,τι θέλεις. Μαζί και η Ολγα και πραγματικά ήταν δίλημμα ποια να διαλέγω, αν ήταν έξυπνοι στο συγκεκριμένο μαγαζί θα τις έβαζαν διαφορετικές βάρδιες εκτός και αν και στις άλλες βάρδιες παίζουν βυζαρούδες αναλόγων κυβικών. Αν κάποιος έχει πάρει και τις 2 ας κάνει μια συγκριτική αποτίμησή τους για να δω αν την επόμενη φορά θα πάρω ξανά Τατιάνα ή θα δοκιμάσω Όλγα πάντως και οι 2 λένε βυζολάτρες σπεύσατε!
και ευγενέστατη!Πραγματικά απορώ με κάποιες μέτριες κριτικές από συναγωνιστές. Πάρα πολύ φιλότιμη η κοπελίτσα, χωρίς να κάνει το τρελό κρεβάτι φεύγεις και αισθάνεσαι γεμάτος.
Εγώ μπερδεύτηκα.Ποια είναι αυτή;Την βρίσκουμε κάπου;Δουλεύει κάπου;Κάποια πληροφορία;Καλημερα η Ταταρα ειναι αυτη εδω....
Περγάμου 27Β Τατιάνα το τιμάει και με το παραπάνω το 20ρικο φυσικές βυζάρες τις οποίες τις κάνεις ό,τι θέλεις. Μαζί και η Ολγα και πραγματικά ήταν δίλημμα ποια να διαλέγω, αν ήταν έξυπνοι στο συγκεκριμένο μαγαζί θα τις έβαζαν διαφορετικές βάρδιες εκτός και αν και στις άλλες βάρδιες παίζουν βυζαρούδες αναλόγων κυβικών. Αν κάποιος έχει πάρει και τις 2 ας κάνει μια συγκριτική αποτίμησή τους για να δω αν την επόμενη φορά θα πάρω ξανά Τατιάνα ή θα δοκιμάσω Όλγα πάντως και οι 2 λένε βυζολάτρες σπεύσατε!