Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
γιατι παντα πρωινες οι βυζοπουλες;;;
Aφού το πρωί αρμέγουν τις αγελάδες. :grin:
bth__thb_MG_Milk_Cow.gif

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Μετά από μια ηφαιστιακή συνύπαρξη με τα 2 βουνα Ολγα και Καιτη όπως γυριζα προς την Πιπίνου μπαίνω στο 117 και τι βλέπουν τα ματάκια μου ?

Την Ρενάτα .Μελαχροινό λεπτό με 4αρι πολύ καλό!!!! .Δεν μπήκα γιατί με ξεζουμίσανε οι άλλες αλλά θα το πάρω γιατί είχε κάτι...Εννοείται ότι ειναι στα 50 και μάλλον κανει 2πλή βαρδια .Δεν την εχω ξαναδει πάντως  :tits2: :tits2:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μετά από μια ηφαιστιακή συνύπαρξη με τα 2 βουνα Ολγα και Καιτη όπως γυριζα προς την Πιπίνου μπαίνω στο 117 και τι βλέπουν τα ματάκια μου ?

Την Ρενάτα .Μελαχροινό λεπτό με 4αρι πολύ καλό!!!! .Δεν μπήκα γιατί με ξεζουμίσανε οι άλλες αλλά θα το πάρω γιατί είχε κάτι...Εννοείται ότι ειναι στα 50 και μάλλον κανει 2πλή βαρδια .Δεν την εχω ξαναδει πάντως  :tits2: :tits2:

Σωραίος κ. zaras33!
Ακολούθησα με ευλάβεια τις οδηγίες σας για την ανεύρεση της Renata, την οποίαν τελικώς καταγάμησα.

Η εν λόγω, εκτελεί πεοθηλασμό άνευ περικαυλίδος.
Μουνί σφιχτό.
Όψη ιχθυώδης (κοινώς φαγκρί).
Ομιλεί την Αγγλικήν.

Τη χύσαμε στο στόμα.

Με τις υγείες μας...

sta palaia vordela

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πιπίνου 117,Ρενάτα.Χοντρή,χοντρή,χοντρή.Βυζάρες αλλά αν τις συνδυάσεις με την κοιλιά της...

Βλαχοαγγλικά.Όποτε θέλει καταλαβαίνει.Γλύψε λίγο τα παπάρια λέω,ποιος ήρθε,λέει;Τουλάχιστον,έτσι μου φάνηκε ότι έλεγε στη γλώσσα της.Πιστεύω ότι με καντήλιαζε κιόλας.

Πισωκολλητό  :fuck2: ,μαζευόταν και σφιγγόταν.όχι και από τις καλύτερες εμπειρίες.

sta palaia vordela

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πότε την επισκέφτηκες τελευταία φορά;Αν λες αυτήν αδύνατη ,τότε οι τοφάλες για σένα πρέπει να είναι μέτριες.Δεν ξέρω πώς ήταν ,αλλά η κοιλιά της πλεον κρέμεται.Δεν την λες τόφαλο,αλλά ούτε και αδύνατη.Απλά χοντρή.Μάλιστα η τσατσα εξομολογήθηκε ότι της παραπονιούνται πελάτες ότι το μυαλό της το έχει μόνο στο φαί η ρενάτα.

Τί να μπερδέψω;έχει και άλλες με βυζάρες το μαγαζί;Ρενάτα,βλαχοαγγλόφωνη εξ ουγγαρίας,μελαχρινή.

sta palaia vordela

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ε απελπίστηκε φαίνεται.4 άτομα περίμεναν να δουν τις φημισμένες βυζάρες της ρενάτας και οι 3 απεχώρησαν με το που βγήκε.Ένας έμεινε,μάντεψε ποιος.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Tελικά τη δοκίμασα ο ίδιος... 20 χρονών Σέρβα βυζί 4άρι φυσικό το μεγάλο μειονέκτημα ότι δεν της πολυαρέσει να το γλείφουν οπότε απλά καταχωρήθηκε στο παλμαρέ.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.981
Πόντοι
5.235

Αυτή φαινεται με καλό εξοπλισμό. Την έχει δοκιμάσει κανείς;
δοκιμασα και εγω... :-
το βυζι 4αρι ισως και λιγο πιο πανω αλλα μαλακο και λιγο πεσμενο
το υπολοιπο σωμα μουφα...κοντη με αδιαφορο κωλο.
δηλωνει Σερβα αλλα μιλαει ελληνικα καλυτερα απο εμενα...

στο δωματιο δεν το εχει και δεν το παλευει κιολας, θελει να ξεμπερδευει γρηγορα...
με αλλα λογια εκτος απο το βυζι, τιποτα παρα περα... ;)

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361

τυπε! Τις ολγα και καιτη τις πηρες μαζι; Γιατι νομιζω οτι στην κριτικη αναφερεις μονο την καιτη! Η κανω λαθος; Για ποια ολγα μιλας;

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Υπάρχει κάποια από τις "φορτωμένες" κοπέλες που να δέχεται τελειωτικό ισπανικό στα προσόντα τους;

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
τυπε! Τις ολγα και καιτη τις πηρες μαζι; Γιατι νομιζω οτι στην κριτικη αναφερεις μονο την καιτη! Η κανω λαθος; Για ποια ολγα μιλας;
Μαζί. 2 τόφαλους εχει εκεί ή μπορεί και περισσότερες .Μια ξανθια με κωλαρα είναι εκεί παντα πρωί

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
PIATSAS επιβεβαίωσε αν ειναι η παλιά Ρίτα !

ermafroditos

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Tελικά τη δοκίμασα ο ίδιος... 20 χρονών Σέρβα βυζί 4άρι φυσικό το μεγάλο μειονέκτημα ότι δεν της πολυαρέσει να το γλείφουν οπότε απλά καταχωρήθηκε στο παλμαρέ.

Επίσης να προσθέσω κι εγω που πηγα μαζι της, εχει ωραιο προσωπακι, μετριο σωμα με σπυρια στην πλατη και συμπεριφορα αδιαφορη.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ρε guys..... η Αγαπη που εχει χαθει;;

ermafroditos

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
η Άννα απο Τατοιου 58 ξερουμε αν δουλεύει σε καποιο αλλο studio γιατι αυτό ειναι αρκετά μακριά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom