βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Aφού το πρωί αρμέγουν τις αγελάδες.γιατι παντα πρωινες οι βυζοπουλες;;;
Aφού το πρωί αρμέγουν τις αγελάδες.γιατι παντα πρωινες οι βυζοπουλες;;;
Μετά από μια ηφαιστιακή συνύπαρξη με τα 2 βουνα Ολγα και Καιτη όπως γυριζα προς την Πιπίνου μπαίνω στο 117 και τι βλέπουν τα ματάκια μου ?
Την Ρενάτα .Μελαχροινό λεπτό με 4αρι πολύ καλό!!!! .Δεν μπήκα γιατί με ξεζουμίσανε οι άλλες αλλά θα το πάρω γιατί είχε κάτι...Εννοείται ότι ειναι στα 50 και μάλλον κανει 2πλή βαρδια .Δεν την εχω ξαναδει πάντως
δοκιμασα και εγω... :-
Αυτή φαινεται με καλό εξοπλισμό. Την έχει δοκιμάσει κανείς;
τυπε! Τις ολγα και καιτη τις πηρες μαζι; Γιατι νομιζω οτι στην κριτικη αναφερεις μονο την καιτη! Η κανω λαθος; Για ποια ολγα μιλας;Μετά από μια ηφαιστιακή συνύπαρξη με τα 2 βουνα Ολγα και Καιτη όπως γυριζα προς την Πιπίνου μπαίνω στο 117 και τι βλέπουν τα ματάκια μου ?
Την Ρενάτα .Μελαχροινό λεπτό με 4αρι πολύ καλό!!!! .Δεν μπήκα γιατί με ξεζουμίσανε οι άλλες αλλά θα το πάρω γιατί είχε κάτι...Εννοείται ότι ειναι στα 50 και μάλλον κανει 2πλή βαρδια .Δεν την εχω ξαναδει πάντως
Μαζί. 2 τόφαλους εχει εκεί ή μπορεί και περισσότερες .Μια ξανθια με κωλαρα είναι εκεί παντα πρωίτυπε! Τις ολγα και καιτη τις πηρες μαζι; Γιατι νομιζω οτι στην κριτικη αναφερεις μονο την καιτη! Η κανω λαθος; Για ποια ολγα μιλας;
Ενα βουνο ειναι με 3,5αρια αντε το πολυ 4αρια πεσμενα μεμε!ξέρουμε κάτι για αυτή;
Σύλβια Σερβίων 26 στο *******
Tελικά τη δοκίμασα ο ίδιος... 20 χρονών Σέρβα βυζί 4άρι φυσικό το μεγάλο μειονέκτημα ότι δεν της πολυαρέσει να το γλείφουν οπότε απλά καταχωρήθηκε στο παλμαρέ.
καλησπερα βυζοκυνηγοι τιποτα τετοια ποτε θα εμφανιστουν