You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (6 μέλη και 69 επισκέπτες)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 241.402
- Πόντοι
- 46.232
σήμερα το μεσημεράκι Ιάσωνος 44
μελαχρινή με 4άρια και ξανθιά με 5άρια...βέβαια και οι δύο φάλαινες....
μελαχρινή με 4άρια και ξανθιά με 5άρια...βέβαια και οι δύο φάλαινες....
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.058
- Πόντοι
- 5.975
ειδα την .. >>> lady/2870 που λετε παραπανω- στη Σερβιων
απολυτα γελοίο το φωτοσοπ. μιση την έχει .. αφησει ...
Αν ειναι η παλια Ριτα απο Ιουλιανου 71 , πριν Εξηκιου - κλπ ? -- Πιθανον - διοτι το Λουκ 20 οπου δουλευε τα τελυταια χρονια, έκλεισε ...
απολυτα γελοίο το φωτοσοπ. μιση την έχει .. αφησει ...
Αν ειναι η παλια Ριτα απο Ιουλιανου 71 , πριν Εξηκιου - κλπ ? -- Πιθανον - διοτι το Λουκ 20 οπου δουλευε τα τελυταια χρονια, έκλεισε ...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.024
- Πόντοι
- 5.015
Παίδες έχει τσεκάρει κανείς αν έχει επιστρέψει στο πόστο της η Τζένη (Νταϊάνα) απ' το Φυλής 136;
patrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 388
- Πόντοι
- 26
Ας τσεκάρει κάποιος το παρακάτω για την Τζένη-Νταϊάνα και ας ενημερώσει.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.024
- Πόντοι
- 5.015
Ας τσεκάρει κάποιος το παρακάτω για την Τζένη-Νταϊάνα και ας ενημερώσει.
Το μόνο που τσέκαρα είναι ότι έχει όντως σταματήσει απ' το Φυλής 136, το διαπίστωσα σήμερα όπου πήγα με απίστευτες κάβλες να τη βρω μη γνωρίζοντας τα κακά μαντάτα... Τώρα που είδα κι αυτό ότι δουλεύει υπηρεσία πλέον στο σπιτάκι της Πιπίνου πληγώθηκα ακόμη περισσότερο γιατί είχα μία ελπίδα μήπως επέστρεφε όπως πολλές άλλες που παντρεύονται, αν όμως άρχισε να δουλεύει σαν υπηρεσία χαίρετε... Και μου το 'χε πει ότι σκεφτόταν να σταματήσει το Μάιο που την πήρα αλλά πού να φανταστώ ότι εννοούσε τόσο σύντομα... Δυστυχώς για 'μένα ανακάλυψα την ύπαρξή της πολύ αργά και δεν πρόλαβα να τη χορτάσω, απ' τις λίγες κοπέλες του χώρου που σκάλωσα τόσο πολύ μαζί τους, το κρεβάτι που έκανε ήταν φοβερό... Θα πηγαίνω στο σπιτάκι της Πιπίνου και θα της γίνω στενός κορσές, τέτοια γυναίκα δεν την αφήνω. Εν τω μεταξύ στο Φυλής 136 μ' έχουν φτύσει, έχω κάνει μερικά απ' τα καλύτερα γαμήσια μου εκεί με γυναίκες που ήταν και του γούστου μου κιόλας οι οποίες πάντα εξαφανίζονταν μετά, Τζένη, Μαριάννα, καλύτερα να μη θυμάμαι... Πάντως θα πάω ο ίδιος να το τσεκάρω την Πέμπτη το πρωί αν δουλεύει σαν τσατσά στο Πιπίνου 65.
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
...
Εν τω μεταξύ στο Φυλής 136 μ' έχουν φτύσει, έχω κάνει μερικά απ' τα καλύτερα γαμήσια μου εκεί με γυναίκες που ήταν και του γούστου μου κιόλας οι οποίες πάντα εξαφανίζονταν μετά, Τζένη, Μαριάννα, καλύτερα να μη θυμάμαι...
...
Αυτό ίσως οφείλεται στο ότι είναι πουτάνες.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.024
- Πόντοι
- 5.015
Αυτό ίσως οφείλεται στο ότι είναι πουτάνες.
Χαίρω πολύ, απ' την άλλη όμως υπάρχουν πουτάνες που δουλεύουν χρόνια στο ίδιο σπιτάκι ή ακόμη κι αν φύγουν συνεχίζουν σε κάποιο άλλο... Αυτές οι δύο που ανέφερα η μία σταμάτησε τη δουλειά, η άλλη έφυγε στο εξωτερικό, πίκρα... Πύραυλε φωτιά μου άναψες, απ' την άλλη σε ευγνωμονώ που έμαθα από 'σένα για την ύπαρξη της Τζένης απ' την άλλη μ' έβαλες σε τρελό τρυπάκι, με λίγες γυναίκες έχω περάσει τόσο τέλεια όσο η Τζένη και τώρα που σταμάτησε δεν μπορώ να το χωνέψω... Και καλά να έφευγε εκτός Ελλάδος θα το έπαιρνα απόφαση, αλλά να ξέρω ότι δουλεύει κάθε πρωί σαν τσατσά στην Πιπίνου και δε γαμιέται είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το αντέξω. Μεγάλη καβλώστρα αυτή η γυναίκα τελικά, με κόλασε...
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Χαίρω πολύ, απ' την άλλη όμως υπάρχουν πουτάνες που δουλεύουν χρόνια στο ίδιο σπιτάκι ή ακόμη κι αν φύγουν συνεχίζουν σε κάποιο άλλο... Αυτές οι δύο που ανέφερα η μία σταμάτησε τη δουλειά, η άλλη έφυγε στο εξωτερικό, πίκρα... Πύραυλε φωτιά μου άναψες, απ' την άλλη σε ευγνωμονώ που έμαθα από 'σένα για την ύπαρξη της Τζένης απ' την άλλη μ' έβαλες σε τρελό τρυπάκι, με λίγες γυναίκες έχω περάσει τόσο τέλεια όσο η Τζένη και τώρα που σταμάτησε δεν μπορώ να το χωνέψω... Και καλά να έφευγε εκτός Ελλάδος θα το έπαιρνα απόφαση, αλλά να ξέρω ότι δουλεύει κάθε πρωί σαν τσατσά στην Πιπίνου και δε γαμιέται είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το αντέξω. Μεγάλη καβλώστρα αυτή η γυναίκα τελικά, με κόλασε...
Η Νταϊανοτζένη μοιάζει με το avatar σας.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.024
- Πόντοι
- 5.015
Η Νταϊανοτζένη μοιάζει με το avatar σας.
Λυπήσου με, απλά λυπήσου με... Είμαι θλιμμένος :'(
hahas12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Νανσυ στη φυλης,με τις βυζαρες τι ωρα δουλευει??
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.024
- Πόντοι
- 5.015
Πέρασα σήμερα με βαριά καρδιά από Πιπίνου 65Β, όντως δουλεύει εκεί πλέον σαν τσατσά η Νταϊάνα - Τζένη στην πρωινή βάρδια. Την πήρα για λίγο έξω απ' το σπιτάκι κάποια στιγμή που δεν είχε κόσμο και τη ρώτησα αν σταμάτησε οριστικά... Μου απάντησε καταφατικά και μου διευκρίνισε πριν καν προλάβω να τη ρωτήσω ότι δεν πρόκειται να κάνει ούτε βίζιτες σε ξενοδοχεία και τέτοια... Όταν της είπα "δε λυπάσαι τους πελάτες σου που τους άφησες αμανάτι"; μου είπε "ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ..." Μόνο μια γυναίκα σαν αυτή θα ζητούσε συγγνώμη απ' τους πελάτες της, άλλες θα τσιμπούσαν τα φράγκα τους και θα τους έστελναν όλους στο διάολο. Εν τέλει μου είπε το λόγο που ξέκοψε: Όταν της είπα "γιατί τόσο νωρίς, χαλαρά θα είχες πελατεία και 10 - 15 χρόνια να δούλευες ακόμα" μου απάντησε "δεν είναι γι' αυτό, έχω μωρό" και μου δείχνει την κοιλιά της... Γκαστρωμένη λοιπόν. Τη ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να επανέλθει στο επάγγελμα μετά την εγκυμοσύνη της και μου είπε "το είχα αποφασίσει ότι απ' τη στιγμή που θα έμπαινε ένα παιδί στη ζωή μου θα σταματούσα". Άλλωστε είναι γνωστό ότι παντρεύτηκε πριν κάμποσο καιρό, βέβαια με τις γυναίκες του χώρου όλα τα έχουμε δει. Εν τέλει της ευχήθηκα καλή τύχη στη ζωή της και αγκαλιαστήκαμε. Θα περνάω καμιά βόλτα να της λέω μια καλησπέρα όσο είναι εκεί, φαντάζομαι μόλις μεγαλώσει κι άλλο η κοιλιά της θα φύγει, προσωρινά τουλάχιστον. Γενικά την είδα πιο γερασμένη από ποτέ και ταλαιπωρημένη, κλασσική φιγούρα τσατσάς πλέον, αν τη δει κάποιος που δεν την ξέρει δεν πρόκειται να φανταστεί ότι κάποτε μεγαλουργούσε. Παρεμπιπτόντως το "έχει" πολύ και σ' αυτό το πόστο, όπλο της για τον πελάτη το γνωστό αστραφτερό της χαμόγελο!
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
θα μπορουσες να ποστΑΡΕΙς και στο ρομαντισμοΠέρασα σήμερα με βαριά καρδιά από Πιπίνου 65Β, όντως δουλεύει εκεί πλέον σαν τσατσά η Νταϊάνα - Τζένη στην πρωινή βάρδια. Την πήρα για λίγο έξω απ' το σπιτάκι κάποια στιγμή που δεν είχε κόσμο και τη ρώτησα αν σταμάτησε οριστικά... Μου απάντησε καταφατικά και μου διευκρίνισε πριν καν προλάβω να τη ρωτήσω ότι δεν πρόκειται να κάνει ούτε βίζιτες σε ξενοδοχεία και τέτοια... Όταν της είπα "δε λυπάσαι τους πελάτες σου που τους άφησες αμανάτι"; μου είπε "ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ..." Μόνο μια γυναίκα σαν αυτή θα ζητούσε συγγνώμη απ' τους πελάτες της, άλλες θα τσιμπούσαν τα φράγκα τους και θα τους έστελναν όλους στο διάολο. Εν τέλει μου είπε το λόγο που ξέκοψε: Όταν της είπα "γιατί τόσο νωρίς, χαλαρά θα είχες πελατεία και 10 - 15 χρόνια να δούλευες ακόμα" μου απάντησε "δεν είναι γι' αυτό, έχω μωρό" και μου δείχνει την κοιλιά της... Γκαστρωμένη λοιπόν. Τη ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να επανέλθει στο επάγγελμα μετά την εγκυμοσύνη της και μου είπε "το είχα αποφασίσει ότι απ' τη στιγμή που θα έμπαινε ένα παιδί στη ζωή μου θα σταματούσα". Άλλωστε είναι γνωστό ότι παντρεύτηκε πριν κάμποσο καιρό, βέβαια με τις γυναίκες του χώρου όλα τα έχουμε δει. Εν τέλει της ευχήθηκα καλή τύχη στη ζωή της και αγκαλιαστήκαμε. Θα περνάω καμιά βόλτα να της λέω μια καλησπέρα όσο είναι εκεί, φαντάζομαι μόλις μεγαλώσει κι άλλο η κοιλιά της θα φύγει, προσωρινά τουλάχιστον. Γενικά την είδα πιο γερασμένη από ποτέ και ταλαιπωρημένη, κλασσική φιγούρα τσατσάς πλέον, αν τη δει κάποιος που δεν την ξέρει δεν πρόκειται να φανταστεί ότι κάποτε μεγαλουργούσε. Παρεμπιπτόντως το "έχει" πολύ και σ' αυτό το πόστο, όπλο της για τον πελάτη το γνωστό αστραφτερό της χαμόγελο!
τη συγκεκριμενη τη δοκιμασα μοναχα μια φορα. δε λεω,
αρκετα σεξουαλικη τυπισσα, αλλα λιγακι πονηρη στη συνευρεση.
κριμα παντως για τους πελατες της. αν συνεχιζε ισως να ξαναπηγαινα
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.024
- Πόντοι
- 5.015
Θα μπορουσες να ποστΑΡΕΙς και στο ρομαντισμο
θα μπορουσες να ποστΑΡΕΙς και στο ρομαντισμο
Ισχύει... Αλλ΄αακόμη κι αυτό είναι ενδεικτικό ότι το "είχε" πολύ στο κρεβάτι και την ήξερε την πουτανιά ΠΟΛΥ καλά...
Υπάρχει καμμία πληροφορία για την συγκεκριμένη;Που μπορούμε να την βρούμε;Καλημερα η Ταταρα ειναι αυτη εδω....
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.024
- Πόντοι
- 5.015
Η Αγαπη επεστρεψε στο Τροφωνίου 13 αριστερά. Εμφανώς αδυνατισμένη, μικρύνανε και τα βυζιά της, με κοντό μαλλί με ψηλοτάκουνα!!!
Καθημερινές και Σ/Κ πρωινή βάρδυα!
Όπα κάτσε δώσε επεξηγήσεις, όταν λες ότι μίκρυναν τα βυζιά της εννοείς ότι πλέον έχουν το χάλι τους όπως τα βυζιά της Λάουρας όταν είχε αδυνατίσει που είχαν κρεμάσει;
Σε ευχαριστώ πολύ.Τελικά δεν ήταν σήμερα.Μου είπε η υπηρεσία ότι δεν θα εργάζεται εκεί (ανακαινίζεται το μαγαζί) και με παρέπεμψε στο μαγαζί τηε Βούρβαχη αλλά από την άλλη εβδομάδα.Ελπίζω να την πετύχω.Η Ιρα Ταταρα ειναι studio ΑΡΤΕΜΙΣ αυριο και Κυριακη 10.00-17.00
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 23