You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)
ρε παιδια αυτη τι λεει???πρωτη φορα τη βλεπωωωωωωω
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
ρε παιδια αυτη τι λεει???πρωτη φορα τη βλεπωωωωωωω
Κατ αρχήν, βρωμάει photoshop...
kukjim αν εισαι βυζολάτρης για μια φορά πρέπει να μπει στο παλμαρέ σου από εκεί και πέρα κρίνεις ο ίδιος. Φυσικά 4+ βυζιά και καλο σώμαρε παιδια αυτη τι λεει???πρωτη φορα τη βλεπωωωωωωω
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Κατ αρχήν, βρωμάει photoshop...
Μιλάμε για μπόχα όμως... Αν και συναγωνιστές που έχουν πάει, τουλάχιστον όσον αφορά το μέγεθος τόσο μεγάλα τα έχουν περιγράψει.
οντως νομιζω πως πρεπει....οσο γ το μεγεθος το εχουν περιγαρψει μεγαλο...οσο αφορα την ιδια εχουμε απολαυσει και αλλα κομοδινα...αλλο ενα δε θα μας πειραζε...
kukjim αν εισαι βυζολάτρης για μια φορά πρέπει να μπει στο παλμαρέ σου από εκεί και πέρα κρίνεις ο ίδιος. Φυσικά 4+ βυζιά και καλο σώμα
εχουμε καμια περιγραφηηη???τι παιζει μεσα και νουμερο???
Αν δε σε ενοχλεί το γεγονός ότι εμφανισιακά μοιάζει με μεσόκοπη νοικοκυρά από την επαρχία, τότε όρμα.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Την έχει λοκάρει κάνα βυζολαγωνικό;Στο Ελευσινίων 22 είχαμε 3 κοπέλες.
...
Η τρίτη κοπέλα που μόλις είχε φθάσει στο σπίτι ήταν πιο ώριμης ηλικίας,ήταν ντυμένη,με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και έντονο μακιγιάζ.Σαν κορμί ήταν και αυτή γεμάτη αλλά πιο ευλύγιστη απο τις άλλες 2.Η κοπέλα μάλλον ήταν guest star στον οίκο αυτό απότι κατάλαβα.Και τώρα θα ρίξω την βόμβα μεγατόνων που είμαι σίγουρος θα ξεσηκώσει όλους τους βυζολάγνους του παρόντος site.Λοιπόν που λέτε η μπλούζα που φορούσε φούσκωνε απο τις τορπίλες που είχε η συγκεκριμένη.Θα τολμήσω να πω οτι σε μέγεθος τα βυζιά της συγκεκριμένης πρέπει να συναγωνίζονται αυτά τις Τζούλιας και σε σαφώς και σε καλύτερο σώμα απο την τελευταία.Εγώ ασφαλώς και αποχώρησα γιατί σωματικά δεν με κάλυπτε η συγκεκριμένη αλλά είμαι σίγουρος ότι όσοι είστε βυζολάγνοι δεν θα το μετανιώσετε εφόσον την πετύχετε.Για όλες τις κοπέλες ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα.
giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
χτες το απογευμα που πηγα δεν ηταν...ηταν 2 κοπελες και μου ειπαν οτι το πρωι θα ειναι αλλη κοπελα...νανε αυτη η βυζαρου? ποιος ξερει???
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Την έχει λοκάρει κάνα βυζολαγωνικό;
Επίσκεψη σήμερα στις 15.30 από περιέργεια. 3 παρούσες και η μία μελαχροινή με ρούχα που "μόλις είχε έρθει". Το πολύ ναναι 3άρι. Ή μιλάμε για άλλη κοπέλα ή ο professorx πρέπει να φάει τα πτυχία του...
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Αφού είδες τις φωτογραφίες της και μόλις σου είπα για το πρόσωπο της, τι άλλη περιγραφή θέλεις;
Για μέσα δεν έχω ιδέα, ας μιλήσει κάποιος που έχει πάει μαζί της.
Λοιπόν;
Την εγάμησε κανείς, για να μας πει;
Συνημμένα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.161
- Πόντοι
- 42.697
Λοιπόν;
την εχω "πηδήσει" στο παρελθον δις σε μπουρδελα
καλή είναι,
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
την εχω "πηδήσει" στο παρελθον δις σε μπουρδελα
καλή είναι,
Ε, αλίμονο...
Όποιο βυζί και να σηκώσεις, από κάτω τον κ. ZeroTolerance θα βρεις...
Λοιπόν;
βυζομπαλεϊσον!
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Κατέβηκα χτες το μεσημέρι Ελευσινίων μπας και πετύχω τη βυζαρού κι ήταν 2 αρχιμουτσούνες.
Κατέβηκα χτες το μεσημέρι Ελευσινίων μπας και πετύχω τη βυζαρού κι ήταν 2 αρχιμουτσούνες. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Eklig/smilie_iek_016.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Έλα που θα σε χαλαγε μια παρτουζολαγνεια με τις μουτσούνες κθριε χυστη!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 23