Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (1 μέλη και 63 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
παει καιρος που ρωτησα τελευταια φορα…..αλλα επανερχομαι….η αιμιλια ντιανα απο διδυμου-φωκαιας-λελας καραγ.με τα 4 και βαλε βυζια εχει εθεαθει πουθενα?
Δεν είχε πάει Κων/πόλεως; Αυτή είναι ή βυζομαλακίες λέω; :think:

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.183
Πόντοι
1.960
ΛΕΤΕ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ??

Συνημμένα

• dREAMgIRL.jpg
    dREAMgIRL.jpg
    77,1 KB · Εμφανίσεις: 43
  • dREAMgIRL 2.jpg
    dREAMgIRL 2.jpg
    124,4 KB · Εμφανίσεις: 41

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.010
Πόντοι
5.015
Παιδιά ξέρει κανείς αν βρίσκεται κάπου η Εβελίνα που δούλευε στο Διδύμου 8 το πάνω; Η τσατσά εκεί είχε πει ότι θα τη σταματούσε γιατί πήγαινε όποτε της κάπνιζε και μετά ακούστηκε ότι θ' ανοίξει δικό της μπουρδελάκι στη Διδύμου, έχουμε μήπως νεότερα;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Πάει ένας τύπος στον ψυχίατρο. Ο ψυχίατρος αρχίζει την εξέταση. Zωγραφίζει ένα κύκλο και ρωτάει τον ασθενή :
- Τι είναι αυτό;
- Ενα βυζί, απαντάει ο ασθενής.
Ζωγραφίζει ο ψυχίατρος ένα τετράγωνο.
- Τι είναι αυτό;
- Ενα βυζί, απαντάει πάλι ο ασθενής.
Ο ψυχίατρος δοκιμάζει να ζωγραφίσει ένα τρίγωνο και ρωτάει :
- Τι είναι αυτό;
- Ενα βυζί, απαντάει με ενθουσιασμό ο ασθενής.
Ο ψυχίατρος τότε σταματάει την εξέταση και λέει :
- Κύριε μου, έχετε σοβαρά σεξουαλικά προβλήματα...
Και ο ασθενής :
- Εγώ ή εσύ που ζωγραφίζεις όλο βυζιά ;

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πάει ένας τύπος στον ψυχίατρο. Ο ψυχίατρος αρχίζει την εξέταση. Zωγραφίζει ένα κύκλο και ρωτάει τον ασθενή :
- Τι είναι αυτό;
- Ενα βυζί, απαντάει ο ασθενής.
Ζωγραφίζει ο ψυχίατρος ένα τετράγωνο.
- Τι είναι αυτό;
- Ενα βυζί, απαντάει πάλι ο ασθενής.
Ο ψυχίατρος δοκιμάζει να ζωγραφίσει ένα τρίγωνο και ρωτάει :
- Τι είναι αυτό;
- Ενα βυζί, απαντάει με ενθουσιασμό ο ασθενής.
Ο ψυχίατρος τότε σταματάει την εξέταση και λέει :
- Κύριε μου, έχετε σοβαρά σεξουαλικά προβλήματα...
Και ο ασθενής :
- Εγώ ή εσύ που ζωγραφίζεις όλο βυζιά ;

:2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.010
Πόντοι
5.015
Τατιάνα στο Περγάμου 27Β αξιόπιστη επιλογή, έχω ανεβάσει και κριτική, απορώ με μερικές μετριότατες κριτικές από συναγωνιστές.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.010
Πόντοι
5.015
ΠΥΡΑΥΛΕ κάνω και ιδιαίτερη αναφορά σε 'σένα στην κριτική μου...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
ΠΥΡΑΥΛΕ κάνω και ιδιαίτερη αναφορά σε 'σένα στην κριτική μου...

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Είμαι απασχολημένος σε μονομαχίες τις τελευταίες μέρες, γιατί ένας νταβατζής επ' ονόματι αρχιδο-τέλης ή αρρωστο-τέλης, ή αχρηστο-τέλης, ή αριστο-τελειωμένος, προσπαθεί να με γαμήσει για μια κριτική που έγραψα και δεν  του άρεσε.

Οι μάχες εκτυλίχθηκαν ταυτόχρονα σε τέσσερα πεδία και κόπασαν χθες βράδυ:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Περγάμου 27Β Τατιάνα το τιμάει και με το παραπάνω το 20ρικο φυσικές βυζάρες τις οποίες τις κάνεις ό,τι θέλεις. Μαζί και η Ολγα και πραγματικά ήταν δίλημμα ποια να διαλέγω, αν ήταν έξυπνοι στο συγκεκριμένο μαγαζί θα τις έβαζαν διαφορετικές βάρδιες εκτός και αν και στις άλλες βάρδιες παίζουν βυζαρούδες αναλόγων κυβικών. Αν κάποιος έχει πάρει και τις 2 ας κάνει μια συγκριτική αποτίμησή τους για να δω αν την επόμενη φορά θα πάρω ξανά Τατιάνα ή θα δοκιμάσω Όλγα πάντως και οι 2 λένε βυζολάτρες σπεύσατε!

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Περγάμου 27Β Τατιάνα το τιμάει και με το παραπάνω το 20ρικο φυσικές βυζάρες τις οποίες τις κάνεις ό,τι θέλεις. Μαζί και η Ολγα και πραγματικά ήταν δίλημμα ποια να διαλέγω, αν ήταν έξυπνοι στο συγκεκριμένο μαγαζί θα τις έβαζαν διαφορετικές βάρδιες εκτός και αν και στις άλλες βάρδιες παίζουν βυζαρούδες αναλόγων κυβικών. Αν κάποιος έχει πάρει και τις 2 ας κάνει μια συγκριτική αποτίμησή τους για να δω αν την επόμενη φορά θα πάρω ξανά Τατιάνα ή θα δοκιμάσω Όλγα πάντως και οι 2 λένε βυζολάτρες σπεύσατε!
γιατι δεν τις πηρες παρτουζα???

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
We all know who we are

Συνημμένα

• MI0000162728.jpg
    MI0000162728.jpg
    52,5 KB · Εμφανίσεις: 22

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.010
Πόντοι
5.015

Πραγματικά απορώ με κάποιες μέτριες κριτικές από συναγωνιστές. Πάρα πολύ φιλότιμη η κοπελίτσα, χωρίς να κάνει το τρελό κρεβάτι φεύγεις και αισθάνεσαι γεμάτος.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Πραγματικά απορώ με κάποιες μέτριες κριτικές από συναγωνιστές. Πάρα πολύ φιλότιμη η κοπελίτσα, χωρίς να κάνει το τρελό κρεβάτι φεύγεις και αισθάνεσαι γεμάτος.
και ευγενέστατη!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

ελα ντε... γιατι ολες οι βυζοπουλες ειναι πρωινες;;;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Οι βυζοφαν ας ριξουν μια ματια στην Ρενατα του Πιπινου 118!
Οπου Ρενατα=κοντη Ουγγαρεζα με γλυκο προσωπο,μετριο σωμα...ειναι ακωλη η κακομοιρα...αλλα οτι της λειπει απο μποι το πηρε σε βυζι!
Πιασαμε μινι κουβεντα στο σαλονι...μιλαει αγγλικα...και μου ειπε οτι τα στηθια της φορανε σουτιεν 95D!
Καποιοι που τα ξερουν καλα αυτα τα 90C,95D κλπ ας διευκρινησουν τι νουμερο ειναι γιατι εγω ειμαι απο χωριο και δεν....με το ματι για 4-4,5αρια τα εκοψα ισως και παραπανω!
Δουλευει εκει καθε απογευμα αλλα δυστυχως δεν εχει φωτος για να μπορεσουμε να βγαλουμε πιο ευκολα καποιο πορισμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom