You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
42. Αλλά μην πας αυτή τη βδομάδα γιατί δουλεύει στο παράρτημα της αλυσίδας στην Καλαμάτα.
Πάολο - ρεπόρτερ είσαι ρε άτιμε.
dongiannis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Α ωραια παω γερμανια ποσο λες να μου κοστισει το βυζανιαρικο. χαχαχαχαχαχα
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
εκτός από ωραίες βυζαρες εχει και πολύ ωραία φάτσα η συγκεκριμένη...Αναμνηστική καταγάμευσις της Ρομπέρτας, που μαυρίζει εύκολα και παίρνει χρώμα μπετατζίδικο...
TheKing
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Χαιρετω τους ομοιοπαθους φιλους. Ειμαι απο Σαλονικα και εδω πανω δεν εχει τιποτα πανω απο 3αρι, ισως μια φορα στα δυο χρονια. Οποτε με την ευκαιρια που θα κατεβω στην πολη σας θα παω σε οσες αντεξω!!! Μπορειτε να με κατατοπισετε λιγο σας παρακαλω, γιατι εχετε απειρα μαγαζια και δεν ξερω που αξιζει να παω. Βασικα ομως θα ερθω αρχες της επομενης εβδομαδας, να ρωτησω και τοτε η αυτες που ξερετε ειναι στανταρ και δεν αλλαζουν; Ευχαριστω εκ των πρωτερων
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
παντως η πολη ειναι φουλ στις βυζομανες καμια σχεση με τα σκατα της αθηνας...περπατας και βλεπεις παντου βυζα ειναι ο κυριος λογος που θα ηθελα να ζω σαλονικα.Χαιρετω τους ομοιοπαθους φιλους. Ειμαι απο Σαλονικα και εδω πανω δεν εχει τιποτα πανω απο 3αρι, ισως μια φορα στα δυο χρονια. Οποτε με την ευκαιρια που θα κατεβω στην πολη σας θα παω σε οσες αντεξω!!! Μπορειτε να με κατατοπισετε λιγο σας παρακαλω, γιατι εχετε απειρα μαγαζια και δεν ξερω που αξιζει να παω. Βασικα ομως θα ερθω αρχες της επομενης εβδομαδας, να ρωτησω και τοτε η αυτες που ξερετε ειναι στανταρ και δεν αλλαζουν; Ευχαριστω εκ των πρωτερων
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Χαιρετω τους ομοιοπαθους φιλους. Ειμαι απο Σαλονικα και εδω πανω δεν εχει τιποτα πανω απο 3αρι, ισως μια φορα στα δυο χρονια. Οποτε με την ευκαιρια που θα κατεβω στην πολη σας θα παω σε οσες αντεξω!!! Μπορειτε να με κατατοπισετε λιγο σας παρακαλω, γιατι εχετε απειρα μαγαζια και δεν ξερω που αξιζει να παω. Βασικα ομως θα ερθω αρχες της επομενης εβδομαδας, να ρωτησω και τοτε η αυτες που ξερετε ειναι στανταρ και δεν αλλαζουν; Ευχαριστω εκ των πρωτερων
Πες μας τί ακριβώς μέγεθος ψάχνεις για να ξέρουμε να σε βοηθήσουμε.
ermafroditos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερουμε τιποτα για την Αννα απο Τατοιου 58?
john.brav1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βυζολαγνοι συναγωνιστες ξερουμε κατι για την θειτσα που κανει ερωτικο μασαζ???ξερουμε τι παιζει και ποσο???στο τηλεφωνο δεν το σηκωνουν..θα ξαναπροσπαθησω απλα ρωταω για να μην προσπαθω αδικα...αν παιζει μονο μασαζ ας κανει μονη της...αν εχει κατι επιπλεον...να χωθουμε!!!!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.175
- Πόντοι
- 506
Βυζολαγνοι συναγωνιστες ξερουμε κατι για την θειτσα που κανει ερωτικο μασαζ???ξερουμε τι παιζει και ποσο???στο τηλεφωνο δεν το σηκωνουν..θα ξαναπροσπαθησω απλα ρωταω για να μην προσπαθω αδικα...αν παιζει μονο μασαζ ας κανει μονη της...αν εχει κατι επιπλεον...να χωθουμε!!!!
Ποια θειιτσα, ρε??
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
john για γινε ποιο συγκεκριμενος?...κανενα λινκ ισως?....Βυζολαγνοι συναγωνιστες ξερουμε κατι για την θειτσα που κανει ερωτικο μασαζ???ξερουμε τι παιζει και ποσο???στο τηλεφωνο δεν το σηκωνουν..θα ξαναπροσπαθησω απλα ρωταω για να μην προσπαθω αδικα...αν παιζει μονο μασαζ ας κανει μονη της...αν εχει κατι επιπλεον...να χωθουμε!!!!
john.brav1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαγκες sorry αλλα νομιζα οτι το ειχα βαλει το Link...για ριχτε προτασεις!!!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
εχουν γραφτει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,στις προηγουμενες σελιδες....δεν παλευονται με τιποτα οι θειες...κοιτα για κατι αλλο καλυτερα...μαγκες sorry αλλα νομιζα οτι το ειχα βαλει το Link...για ριχτε προτασεις!!!
john.brav1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αδερφε συναγωνιστη το λεω γιατι ειναι και μια ωριτσα..και μασαζακι θα παιξει...και γαμησι(αν παιζει κατι τετοιο) και ειναι 40 ευρουδακια...οι γκομενα δεν λεει καθολου...αλλα για το βυζι της παω...περισσοτερο ομως ειναι η ωρα που με τραβαει...βαρεθηκα την ξεπετα...
zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
Πάρε και τις 3 και αν δεν μπορεσεις πάρε και τις άλλεςαδερφε συναγωνιστη το λεω γιατι ειναι και μια ωριτσα..και μασαζακι θα παιξει...και γαμησι(αν παιζει κατι τετοιο) και ειναι 40 ευρουδακια...οι γκομενα δεν λεει καθολου...αλλα για το βυζι της παω...περισσοτερο ομως ειναι η ωρα που με τραβαει...βαρεθηκα την ξεπετα...
αλλά μην ξεχάσεις να γράψεις report xaxaa
TheKing
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πες μας τί ακριβώς μέγεθος ψάχνεις για να ξέρουμε να σε βοηθήσουμε.
Αυτα ειναι, να εχεις τοσες πολλες επιλογες που χρειαζεται και filter στην αναζητηση,
Ευχαριστω πολυ παντως για την αμεση απαντηση. Χμ... οτιδηποτε πανω απο D (δηλαδη 4αρι) και οχι πανω απο 40 χρονων (τετοιες πανε μαζι μου και τζαμπα ) εκτος αν ειναι κατι το ιδιατερο σε επιδωσεις η σωμα. Και αν υπαρχουν πολλες επιλογες, κανενα προβλημα, ορεξη και χρονο θα εχω να τις "δω" ολες
παντως η πολη ειναι φουλ στις βυζομανες καμια σχεση με τα σκατα της αθηνας...περπατας και βλεπεις παντου βυζα ειναι ο κυριος λογος που θα ηθελα να ζω σαλονικα.
Φιλε μου μαλλον σε αλλη πολη αναφερεσαι, αφου ολες μετρημενες στα δαχτυλα ειναι. Πριν κανα δυμηνο εκανα την πιο μεγαλη πατατα της ζωης μου. Την επεσα σε μια που ειχα φαει προ διετιας και δεν θυμομουν, πιο μλκς πεθαινεις!!! Η αληθεια ειναι οτι εχει μερικες... αλλα ειναι καλα κρυμενες σπιτια τους!!! Γιατι οταν πας εξω, πρεπει να γυρισεις 2-3 μαγαζια μπας και πετυχεις καμοια... πικρα ειναι, ακουσε με τον καιμενο... :S :S
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Αυτα ειναι, να εχεις τοσες πολλες επιλογες που χρειαζεται και filter στην αναζητηση,
Ευχαριστω πολυ παντως για την αμεση απαντηση. Χμ... οτιδηποτε πανω απο D (δηλαδη 4αρι) και οχι πανω απο 40 χρονων (τετοιες πανε μαζι μου και τζαμπα ) εκτος αν ειναι κατι το ιδιατερο σε επιδωσεις η σωμα. Και αν υπαρχουν πολλες επιλογες, κανενα προβλημα, ορεξη και χρονο θα εχω να τις "δω" ολες
Μπουρδέλο, πάνω από 4άρι και κάτω από 40 χρονών δύσκολο σε κόβω...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Πήγα σήμερα με Αλίνα από Αλκαμένους 113, μετριότατη και το βυζί 3άρι στην πραγματικότητα... Σαν την Τζένη στο Φυλής 136 (πρώην Νταϊάνα από Αλκιβιάδου) ΚΑΜΙΑ... Έχει και βυζάρα στητή σαν να μην έχει περάσει ο χρόνος από πάνω της.
ermafroditos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για την Άννα απο Τατοΐου 58 ξέρουμε τίποτα???
TheKing
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σοβαρα;;; Κριμα... και εγω πιστευα ολο και κανενα αστερι θα εχετε εκει κατω. Θυμαμαι ειχα πετυχει μια ξανθια το 2009 με tattoo ολη την πλατη και τρυπες στις ρογες. Η καλυτερη που εχω παει ποτε, ειχα παθει πλακα οταν την ειδα. 25 αρα τερμα τουμπανο και ηθελε 20e. Και 200 να μου ελεγε, "ναι" θα ελεγα!! Οκ, εστω και ετσι αν μπορεις να μου πεις τι αλλο έχει χωρις ηλικιακους περιορισμους και εστω και με πιο μικρο cup θα ημουν ευγνωμον!!!
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 128