Λογω τεραστιαs λειψυδρίασ γενικοs. υπαρχει μια bbw με 40 ευρω για 1 ωρα μασαζ και σεξ με 6 αρια .Θα την βρειτε σε ενα στενο Ευελπιδων κανει παρτουζα με αλλη 1 με αλλα 20 ευρω και αν θελετε και 3 κοπελα ολαμαζι 70 ευρω αλλαειναι μπαζακια.....εδω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (5 μέλη και 63 επισκέπτες)
brizolidis
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αμαν με την Τζουλια-Λαουρα πανω απο 10 χρονια στο επαγγελμα,Τροφωνιου 11 ωρεs 10.00-5.00 καθετηστην Λιοσιων..........
Μέρες?
Μπαρδόν αλλα δεν την έχω περάσει χέρι
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Είδα ιδίοις βυζόμμασι την Ινέσα.
Εάν αυτά είναι 6άρια, εγώ είμαι ο Δαλάι Λάμα.
Τζούφια εντελώς και με τη μαλακία που φορούσε φαίνονταν πεσμένα μέχρι τον αφαλό.
Αν τη βγάλει φαντάζομαι θα τα πατάει κιόλας.
Βυζοάκυρο κύριοι...
Εάν αυτά είναι 6άρια, εγώ είμαι ο Δαλάι Λάμα.
Τζούφια εντελώς και με τη μαλακία που φορούσε φαίνονταν πεσμένα μέχρι τον αφαλό.
Αν τη βγάλει φαντάζομαι θα τα πατάει κιόλας.
Βυζοάκυρο κύριοι...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.625
- Πόντοι
- 46.232
εγώ το είπα 4άρια είναι....είναι και φάλαινα.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Αυτό δε μας χαλάει...είναι και φάλαινα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.625
- Πόντοι
- 46.232
ναι σωστά , γούστα είναι αυτά.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
περασμα χθες απο ιοθλιανου 71 για να δω επιτελους την πειρβοητη κλεοπατρα.τα βυζια της ειναι απαισια μεγαλα κρεμασμενα...αλλα αν ειχα καυλες εκεινη την ωρα θα εμπαινα...δεν ξερω τι με καυλωσε πανω της..
Τεράστια να φανταστώ ε...
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
ναι τυπε...Τεράστια να φανταστώ ε...
Μέρες?
Μπαρδόν αλλα δεν την έχω περάσει χέρι
καθημερινες και Σαββατα 11:οο -16:30..
πηγαινε και δες!!! ;)
περασμα χθες απο ιοθλιανου 71 για να δω επιτελους την πειρβοητη κλεοπατρα.τα βυζια της ειναι απαισια μεγαλα κρεμασμενα...αλλα αν ειχα καυλες εκεινη την ωρα θα εμπαινα...δεν ξερω τι με καυλωσε πανω της..
αν σου αρεσει η Τζουλια, θα σου ερεσει κι αυτη... θα την εζμπρωχνα!!!
Απαισια δεν τα λες, λιγο κρεμεσμενα ναι... μεγαλα και φυσικα ειναι βρε παιδια τι θελετε να κανουν;;
john.brav1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε μαγκες βυζολαγνοι εχω παει και εχω γαμησει την Κλεοπατρα...η μαλλον νομιζα οτι γαμησα την Κλεοπατρα...διοτι η γκομενα μου φανηκε ουτε θωρηκτο αλλα ουτε και με τεραστια μασταρια να κρεμονται...ειχα παει απογευμα και συγκεκριμενα το επεζε τσατσα εκεινη την μερα λογω γυναικολογικων...και ζητησα την Κλεοπατρα...και μου συστηθηκε η τσατσα σαν Κλεοπατρα...και ειπα δεν γαμιεται...παμε για ενα τσιμπουκι...μηπως ρε παιδες με δουλεψε η τσατσα???ηταν μια με κοντο μαλλι ευσωμη με 3-4αρι βυζι...
john.brav1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και μιλαω γιατι καποιοι συγκρινουν με την Τζουλια...το βυζι της τζουλιας ειναι και τα 2 μαζι της Κλεοπατρας...αν ηταν αυτη!!!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Φανταστείτε τι εχουν πάθει όλοι που βλέπουν τα βυζιά της Κλεοπάτρας και της Ινέσας για τεράστια ....Αφού κάτι 3αρια βλέπουν τι περιμένετε
Καλά δεν είναι και 3άρια της Ινέσας, μην τρελαθούμε...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Χθες κατέβηκα για να τσεκάρω επιτέλους ιδίοις όμμασι τα βυζιά της Εβελίνας από Διδύμου 8 και της Τατιάνας από Περγάμου 27Α αλλά τζίφος. Το μεν μπουρδελάκι που δουλεύει η Εβελίνα δεν άνοιξε καθόλου τουλάχιστον απ' την απογευματινή βάρδια και μετά που πήγα (όπως δεν άνοιξε και κανένα μπουρδελάκι της Διδύμου για μεταμεσονύχτια βάρδια, μου έκανε εντύπωση), η δε Τατιάνα απουσιάζει με άδεια και στη θέση της ήταν μία με 2άρια βυζιά. Πέρασα στα πλαίσια της μπουρδελότσαρκας κι απ' την Αλίνα στο Αλκαμένους, στις ομορφιές της, αγέραστη η ρουφιάνα. Εν τω μεταξύ όσοι εδώ μέσα ανέφεραν ότι τα βυζιά της μπορεί να μην είναι καν γεμάτα 4άρια μάλλον έχουν δίκιο. Επίσης πέρασα κι από νυχτερινή βάρδια στη Φυλής, μια βάρδια που σπάνια την τιμάω και είδα πρώτη φορά ένα ξανθό πιπίνι τη Χριστίνα στο Φωκαίας 27Α με 3άρια βυζιά, αυτά...
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 128