Μπουρδελότσαρκα σήμερα επί τούτου για να τεστάρω τις 7 κοπέλες που έχουν αναφερθεί ως βυζοπούλες στις τελευταίες σελίδες του thread. Δύο απ' αυτές δεν τις πέτυχα, την Τατιάνα στο Περγάμου 27 (η οποία σχολάει στις 4:30 κι εγώ πήγα στις 4:35, θα τσεκαριστεί αύριο) και την Εβελίνα Διδύμου 8 στο ανώγειο η οποία δούλευε νύχτα (και γενικώς δουλεύει νύχτα όπως μου διευκρίνισε η τσατσά πλην εξαιρέσεων). Δυο λόγια για τις υπόλοιπες: Η τσάρκα ξεκίνησε από Πλατεία Αττικής - Φυλής. Αλίνα στο Αλκαμένους 113 πρωινή βάρδια, σοβιετικό MILF (και βάλε) με κοντό μαλλί, γενικά εντυπωσιακή γυναίκα με πολύ μεγάλα βυζιά (όχι τεράστια). Το μπουρδελάκι μου φάνηκε πολύ καθαρό και απ' ό,τι διαβάζω μάλλον η εντύπωσή μου δεν ήταν εσφαλμένη. Μόνο κακό ότι είναι λίγο της υπομονής (10 λεπτά να βγει η τσατσά και άλλα τόσα για να βγει η κάθε κοπέλα στο σαλόνι χωρίς να έχουν πελάτη). Η τσιγγανοπούλα Αντζελίνα που αναφέρθηκε στο Αλκιβιάδου 16Α άφαντη, μου άρχισε η τσατσά το γνωστό παραμύθι ότι δε δούλευε ποτέ εδώ τέτοια κοπέλα και τελικά μετά από πίεση μου είπε ότι δούλεψε μια Αντζελίνα μόνο για ένα απόγευμα (τρέχα γύρευε την αλήθεια, πάντως βγαίνει απ' τη λίστα). Συνέχισα την τσάρκα στο Μετάξι. Η Μαρία που αναφέρθηκε στο Κεραμεικού 13 είναι μία αρκετά εντυπωσιακή κοπέλα ειδικά για τα δεδομένα του Μεταξουργείου, πολύ ωραίο πρόσωπο, ωραίο σώμα με πιασίματα στα κατάλληλα σημεία αλλά ΔΕΝ θεωρείται βυζοπούλα για την πλειοψηφία των μελών του παρόντος thread (βυζιά 3άρια). Επόμενος σταθμός η Ινέσα. Τοφαλοειδής νεαρά με ΤΕΡΑΣΤΙΑ βυζιά (νούμερο 6 - 8, από ένα σημείο και μετά χάνω τον ακριβή υπολογισμό) πλην όμως και με τεράστια μπάκα. Όσοι αρέσκονται σ' αυτό το στυλ ας σπεύσουν. Τελευταία άφησα την Γκαλίνα στο Κολωνού 47. Κατ' αρχάς τόσα χρόνια στην πιάτσα πρώτη φορά που φοβήθηκα σε μπουρδέλο (δεν έχω πάει βέβαια στο οίκημα της Μενάνδρου στην Ομόνοια και στο πάλαι ποτέ σπίτι της μάγισσας στη Λιοσίων), ετοιμόρροπη σκάλα, θεοσκότεινο, σφραγισμένα όλα τα παράθυρα σαν τάφος και μοναδικό φως μία ασθενική κόκκινη λάμπα (στο εσωτερικό εννοώ φυσικά). Περιττό να πω ότι ο χρόνος δεν είχε τρέξει απ' το 1970 και μετά, έχω μπει σε πάμπολλα μπουρδέλα που έχει σταματήσει ο χρόνος σε Μετάξι και Λιοσίων αλλά σαν αυτό κανένα. Όσον αφορά τώρα την Γκαλίνα η οποία εμφανίστηκε μαζί με άλλη μία (άβυζη) γυναίκα που εκτελούσε και χρέη τσατσάς, είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία, εξαιρετικά άσχημη, χοντρή, με πόδια πάσχοντα από ελεφαντίαση και μες τις κυτταρίτιδες και έχει τεράστια βυζιά με ευθεία πορεία προς τα κάτω. Όποιος κασκαντέρ/σκληροπυρηνικός θέλει να το ζήσει όλο αυτό ας σπεύσει. Σημειωτέον απ' όλες τις προαναφερθείσες η μοναδική που έκανε αξιοπρεπές και πολλά υποσχόμενο σαλονάρισμα ήταν η Αλίνα από Αλκαμένους η οποία μάλλον είναι και η μόνη πιστεύω που θα αξίζει στο δωμάτιο. Θα επανέλθω αύριο με εντυπώσεις από Τατιάνα και εν ευθέτω χρόνω από Εβελίνα...