Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Σοβαρα;;; Κριμα...   :dunno:  :dunno: και εγω πιστευα ολο και κανενα αστερι θα εχετε εκει κατω. Θυμαμαι ειχα πετυχει μια ξανθια το 2009 με tattoo ολη την πλατη και τρυπες στις ρογες. Η καλυτερη που εχω παει ποτε, ειχα παθει πλακα οταν την ειδα. 25 αρα τερμα τουμπανο και ηθελε 20e. Και 200 να μου ελεγε, "ναι" θα ελεγα!! Οκ, εστω και ετσι αν μπορεις να μου πεις τι αλλο έχει χωρις ηλικιακους περιορισμους και εστω και με πιο μικρο cup θα ημουν ευγνωμον!!!  :thumbsup: :thumbsup:

Σου 'χω στείλει pm.

sami13

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σοβαρα;;; Κριμα...   :dunno:  :dunno: και εγω πιστευα ολο και κανενα αστερι θα εχετε εκει κατω. Θυμαμαι ειχα πετυχει μια ξανθια το 2009 με tattoo ολη την πλατη και τρυπες στις ρογες. Η καλυτερη που εχω παει ποτε, ειχα παθει πλακα οταν την ειδα. 25 αρα τερμα τουμπανο και ηθελε 20e. Και 200 να μου ελεγε, "ναι" θα ελεγα!! Οκ, εστω και ετσι αν μπορεις να μου πεις τι αλλο έχει χωρις ηλικιακους περιορισμους και εστω και με πιο μικρο cup θα ημουν ευγνωμον!!!  :thumbsup: :thumbsup:

Αστερια υπαρχουν, αλλα οχι στην Ελλαδα.  π.χ
, αλλα και αυτη αντε να την βρεις!!!!

xKevinxD1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά πήγα με μια ξανθιά, σγουρά μαλλιά όχι μακριά, ψηλή με μεγάλο στήθος <<Λιοσίων 79Β>>
πρέπει να ήταν ρωσίδα και ήταν αρκετά καλή, ξέρεις κανένας το όνομα της;;; (PM)
Eίχα πάει το πρωί μια από αυτές τις 'μέρες.
Πρόσφατα...

sami13

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν δεν είναι fake τότε  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
:tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Ειναι αληθινα απο τα λιγα που βλεπω, πως καθονται, αλλα σιγουρα το μεγεθος σε ζαλιζει μονο που
νομιζεις οτι υπαρχει κατι τετοιο στον πλανητη γη, νουμερο 7 θα ελεγα, αλλα γαματο 7, οχι καμμια
σαβουρα γρια με πεσμενα βυζια.

anastasios78

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2010
Like
108
Πόντοι
0
στο video εχει γινει επεξεργασια
οντως ειναι μεγαλα αλλα οχι τοσο
ειναι η γνωστη

merilyn sakova η busty merilyn η anya

δειτε και συγκρινεται...βεβαια μακραν απο τα καλιτερα βυζομπαλα σε αδυνατο σωμα

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η Ρομπερτα απο Αριστοτελους 5 ειναι επισης μια αξιολογη περιπτωση οσον αφορα το μεγεθος.
Απο service, το μονο που γνωριζω, μιας και δεν εχω προσωπικη εμπειρια ειναι οτι ο φιλος px75, που την εχει τιμησει, εμεινε απλα ευχαριστμνεος, διχως κατι το εκσυζητημενο ια να θυμαται.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ναι όντως το βίντεο είναι morphed, και ειναι αυτη που αναφέρει ο anastasios. Υπαρχουν και εδώ αστέρια αλλα είναι 1 στο 1.000.000, κοινός δηλαδή έχουμε 10 στην χώρα μας!  :2funny: :2funny:
Ρωσσία παίζει πολύ τέτοιο θέμα και τώρα ψήνω μια που γνώρησα εδώ στις διακοπές, μοίαζει με αύτη που έχω pic στο προφίλ μου, που και αυτη ρωσίδα είναι και την είχα γνωρήσει πριν 2 χρόνια στην Κρήτη στα Μάλια και τότε ήταν 22-23 χρονων!! Μιλαμε για 80F, λεπτή με τέρατα μπροστά!!
Αν τύχει και έρθουν έτσι τα πράγματα και κάτσει η φάση, θα ανεβάσω φώτο να δείτε τι χάνουμε τόσα χρόνια σε αυτή την χώρα  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
παει καιρος που ρωτησα τελευταια φορα…..αλλα επανερχομαι….η αιμιλια ντιανα απο διδυμου-φωκαιας-λελας καραγ.με τα 4 και βαλε βυζια εχει εθεαθει πουθενα?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
παει καιρος που ρωτησα τελευταια φορα…..αλλα επανερχομαι….η αιμιλια ντιανα απο διδυμου-φωκαιας-λελας καραγ.με τα 4 και βαλε βυζια εχει εθεαθει πουθενα?

Άστα κύριε Ρον Τζέρεμι, την αναζητούμε κι εμείς μέσω του Ερυθρού Σταυρού...

john.brav1981

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η εν λογω Μιμη απο Βουλγαρια εγαμηθη και τα συμπερασματα ειναι τα εξης...μεγαλες βυζαρες..κρεμαστες..νο 6αρι...ελληνικα δεν ξερει λεξη...δουλικο...την κανεις οτι θελεις και εχεις οσο χρονο θελεις μαζι της...μασαζ του κωλου...μετριο γαμησι...στα συν οτι δεν ποναει καθολου στα βυζια οσο και να της τα σφιξεις...παραλιγο να την αρμεξω...αυτα βυζολαγνοι...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
χαρα στο κουραγιο σου....

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Η εν λογω Μιμη απο Βουλγαρια εγαμηθη και τα συμπερασματα ειναι τα εξης...μεγαλες βυζαρες..κρεμαστες..νο 6αρι...ελληνικα δεν ξερει λεξη...δουλικο...την κανεις οτι θελεις και εχεις οσο χρονο θελεις μαζι της...μασαζ του κωλου...μετριο γαμησι...στα συν οτι δεν ποναει καθολου στα βυζια οσο και να της τα σφιξεις...παραλιγο να την αρμεξω...αυτα βυζολαγνοι...
Σε λάθος νήμα τα έγραψες.

Αλλά ντροπή ρε!

Τι θείτσα είναι αυτή που μας έβαλες εδώ?

Συνημμένα

• Mimi.jpg
    Mimi.jpg
    25,9 KB · Εμφανίσεις: 50

john.brav1981

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου το δυγκεκριμενο μασατζιδικο δεν υπαρχει πουθενα...και απο την στιγμη που ειναι βυζαρου θα την ποσταρω εδω...οσο για την θειτσα ειναι μπαζο αλλα γουσταρω βυζι τεραστιο..τι να κανω??

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Τύπε εγώ δεν κατάλαβα το εξής. Στο τέλος την πλήρωσες ή σε πλήρωσε;  :grin:

Συνημμένα

• EROTICHEN-MASAG-0525094714-6120.jpg
    EROTICHEN-MASAG-0525094714-6120.jpg
    24 KB · Εμφανίσεις: 57

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
ρε μαγκες ελεος  :headbang:

δηλαδη ΕΛΕΟΣ  :headbang:  :headbang:

δηλαδη ποσο πιο χαμηλα θα πεσει η αξια του ανδρα στην Ελλαδα

πληρωνετε για να πηδατε τετοιες ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ?

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom