anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.179
- Πόντοι
- 506
..Ξέρει κανείς τίποτα ρε?
βριλησου 60 κατω πρωινη κ απογευματινη μονο βαρδια
Με το συνολο των μηνυματωνΚαι κάτι ακόμα: πότε παλιώνει κανείς σε αυτό το site; Είμαι γραμμένος τουλάχιστον 4 χρόνια και με εμφανίζει ακόμα ως νέο, στους λοκατζήδες θα είχα ήδη γίνει εκπαιδευτής ανορθόδοξου πολέμου...
ωραιος φιλε μη μου πεις οτι τις πηδηξες ολες αυτες σημερα?Γαμώ την τύχη μου μόλις έφαγα 2 πιάτα φαί μες στη ζέστη και κάθομαι με το λαπιτοπ στο μπαλκόνι και κολλάω από τον ιδρώτα και βρωμάω και δεν έχω όρεξη ούτε να τηνε παίξω. Μπαίνω και ξαναμπάινω μπας και διαβάσω κανα νέο αλλά αρχίδια μίδια...
Όπως έχετε μάθει σταμάτησε η Βίκυ η φορτόγκα από Κηφισίας και δε βρίσκω και τη Συλβάνα πουθενά οπότε συγκεντρωτικά έλαβον:
1) Νίκη Ουγγαρέζα - Πειραιώς 193, Κηφισού 30
2) Τζούλια (πρώην Λάουρα) - Κνίδου 18
3) Θεία Μαργαρίτα - Καλύμνου 48Β
Οποιος μπορεί να συμπληρώσει ας το κάνει γιατί θα φάω όλο τον Αύγουστο εδώ και πρε΄πει να θηλάσω.
Φχαριστώ. Πάω να ξεραθώ.
Όπα φιλαράκι εννοείς την Ειρήνη από Δευκαλίωνος 63 που παλιότερα δούλευε στο Μετάξι νομίζω στην Κολωνού; Αν μάθεις τίποτα στείλε pm γιατί την είχαμε τιμησει και καταλαβαίνεις...Ενω είμαι χρόνια μέλος, και δεν γράφω κριτικές, δυστυχώς ενημερώνω οτι η Ειρήνη απεβίωσε. Μην με ρωτάτε για
πληροφορίες, απλά ενημερώνω τι μου έχουν πει.
Ενω είμαι χρόνια μέλος, και δεν γράφω κριτικές, δυστυχώς ενημερώνω οτι η Ειρήνη απεβίωσε. Μην με ρωτάτε για
πληροφορίες, απλά ενημερώνω τι μου έχουν πει.
απεβίωσε απο την ζωή κυριολεκτικά. Δυστυχώς.Όταν λες απεβίωσε κυριολεκτείς ή εννοείς ότι... απεβίωσε απ' το επάγγελμα;;;
απεβίωσε απο την ζωή κυριολεκτικά. Δυστυχώς.
απεβίωσε απο την ζωή κυριολεκτικά. Δυστυχώς.
στο μπραζιλ τυπερε παίκτες όντως η Συλβάνα που είναι ...ξέρει κανείς?
για πες τυπεαπεβίωσε απο την ζωή κυριολεκτικά. Δυστυχώς.
Αναρρόφηση μου είπε η τσα τσα στο Δευκαλίωνος. Απο το πολύ αλκοόλ μάλλον. Γενικά δεν φαινόταν και πολύ καλά πριν περίπου 2 μήνες που την είχα δει. Την πήρα τηλέφωνο στο κινητό της και πράγματι δεν λειτουργεί. Κρίμα.για πες τυπε
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί στο site του συγκεκριμένου στούντιο δεν αναφέρει στα κορίτσια τη Μαντόνα ούτε έχει φωτογραφίες της, κρυφή την έχουν; Και εν πάση περιπτώσει πού μπορεί να βρει κανείς φωτό της για να δει αν είναι του γούστου του; Μιλάμε για τελείως πλαστικό βυζί ή έχει μια μίνιμουμ φυσικότητα; Ας πούμε, πιο πλαστικό από της Άντρεα (πρώην Σελένα); Όποιος ξέρει ας βοηθήσει.
Ο παχουλοκομψός είναι μεγάλη προσωπικότητα.