Παίδες μετά την περσινή Πράγα, για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσα πόσο πίσω είμαστε σα χώρα... Γύρισα από Λονδίνο και ραντεβού με Busty Dakota () και μελαγχόλησα. Μια από αυτές τις μέρες θα επισκεφτώ τη Βίκυ στην Κηφισίας να μετριάσω τον πόνο... Δεν θα αντέξω όμως για πολύ. Τον Αύγουστο με βλέπω πάλι όξω για βυζοκατάνυξη...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (4 μέλη και 70 επισκέπτες)
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
μουφα φωτο
46 matches στο tineye... ;)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ναι οτι δεν γαμας
Απο οτι καταλαβα το αθλημα ειναι δυσκολο ακομα και στο Λονδινο που εχει ενα καρο ενναλακτικες.Καηκαμε φιλε.Που θα πρεπει να ταξιδεψουμε δηλ South Afrika για να βρουμε τα υπερμεγεθη που θελουμε?Το μονο ευχαριστο ειναι οτι μαζι με την Βικη Κηφησιας 38 εθεαθη στο olx.gr και ενα πολυ δυνατο 5αρακι απο Βουλγαρια που απο οτι μου ειπε η Βικη στο τηλ ξερει και επαγγελματικο μασαζ.Θα τσεκαριστει και θα επανελθω με λεπτομερειες *PΠαίδες μετά την περσινή Πράγα, για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσα πόσο πίσω είμαστε σα χώρα... Γύρισα από Λονδίνο και ραντεβού με Busty Dakota () και μελαγχόλησα. Μια από αυτές τις μέρες θα επισκεφτώ τη Βίκυ στην Κηφισίας να μετριάσω τον πόνο... Δεν θα αντέξω όμως για πολύ. Τον Αύγουστο με βλέπω πάλι όξω για βυζοκατάνυξη...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
ναι οτι δεν γαμας
...οχι ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ σαν εσένα...
Το πολύ 4αρι και σιλικονάτο ;)Το μονο ευχαριστο ειναι οτι μαζι με την Βικη Κηφησιας 38 εθεαθη στο olx.gr και ενα πολυ δυνατο 5αρακι απο Βουλγαρια που απο οτι μου ειπε η Βικη στο τηλ ξερει και επαγγελματικο μασαζ.Θα τσεκαριστει και θα επανελθω με λεπτομερειες *P
Είναι η γνωστή Στέλλα μιλφ 45+ με θητεία σε διάφορα μασατζίδικα και στούντιο. Παμπάλαια καραβάνα, καλό σέρβις.
BoobLover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 201
Αν έχει κανείς info για τη Στέλλα (τηλ. και κτλ ας μου στείλει pm)...
Η Βίκυ ... πόσο πάει το δωράκι της και για πόση ώρα.... Το πρόγραμμα τι περιλαμβάνει???
(όποιος ξέρει .... pm αλλιώς ας το γράψει στο forum)
Η Βίκυ ... πόσο πάει το δωράκι της και για πόση ώρα.... Το πρόγραμμα τι περιλαμβάνει???
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Αν έχει κανείς info για τη Στέλλα (τηλ. και κτλ ας μου στείλει pm)...
το δωράκι εκεί ειναι 80, και περιλαμβανει μασαζ και
η Βικυ κατ εμε ειναι μια αηδία...2 κρεμασταρια αγελαδινα, αλλα σε οποιον αρεσει αυτο παω πασο...
Η Στελλα εχει, οπως ειπε ο Κεμπαπ, 3,5αρια σιλικονατα βυζια και ειναι Βουλγαρα. Εχει περασει σχεδον απο ολα τα μασαζ της αθηνας, Μιχαλακοπουλου 99, Καφανταρη, Ιμβρου, Φωκιωνος 9, Στουρναρη 63, Λ.Αλεξανδρας 5, Σκαβάτζου, και άλλα πολλά.
αλλαζει μαγαζια συνεχεια, οποτε το πιο πιθανο ειναι εαν πατε σε λιγο καιρο εκει να μην την βρειτε...
μασαζ κανει καλο, αλλα το σερβις της πλεον πασχει σοβαρα...δεν εχει ορεξη για φικι φικι και το δειχνει,,,,ειναι απαθης και οταν ερθει η ωρα της πραξης η συμμετοχη της ειναι άνυπαρκτη σχεδον...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
...ΑΝ είναι αληθινή η φωτό (που δεν πιστεύω), τυχεροί οι βλάχοι...
Καλα νεα για τουσ βυζολαγνουσ επισκεψη σημερινη 14.30 η ωρα η γνωστη Λαουρα-Τζουλια επεστρεψε μαζι με τον οπλισμο τηs πηρε κιλακια και επανηρθε οπωσ και πριν 7ΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΑΛΚΟΝΑΡΕΣ.Λοιπον εχουμε και λεμε ξεκινησε με τρελο πιπονι που περιελαμβανε και στα μπαλακια, συνεχεια πιπιλαγα τησ μπαλκοναρεσ και τα βαραγα στην μουρη μου ,τελοσ 2 στασεισ και δεν αντεξα αλλο.....καλα βυζογαμησια α σε λιγεσ μερεσ θα γινει ξανθια,εχει βαλει περσινγκ στον οφαλο και εχει και τατουαζ μεγαλα πλεον χερι, πλατη.....Glasses
ευχαριστούμε για την ενημέρωση , μπορείς να μου πεις σε πιο Σπιτι δουλεύει η εν λόγο;Καλα νεα για τουσ βυζολαγνουσ επισκεψη σημερινη 14.30 η ωρα η γνωστη Λαουρα-Τζουλια επεστρεψε μαζι με τον οπλισμο τηs πηρε κιλακια και επανηρθε οπωσ και πριν 7ΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΑΛΚΟΝΑΡΕΣ.Λοιπον εχουμε και λεμε ξεκινησε με τρελο πιπονι που περιελαμβανε και στα μπαλακια, συνεχεια πιπιλαγα τησ μπαλκοναρεσ και τα βαραγα στην μουρη μου ,τελοσ 2 στασεισ και δεν αντεξα αλλο.....καλα βυζογαμησια α σε λιγεσ μερεσ θα γινει ξανθια,εχει βαλει περσινγκ στον οφαλο και εχει και τατουαζ μεγαλα πλεον χερι, πλατη.....Glasses
κνιδου 18 καθετη στη Λιοσιωνευχαριστούμε για την ενημέρωση , μπορείς να μου πεις σε πιο Σπιτι δουλεύει η εν λόγο;
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ώπα αδερφέ, αυτό που λες είναι πολύ σοβαρό!Καλα νεα για τουσ βυζολαγνουσ επισκεψη σημερινη 14.30 η ωρα η γνωστη Λαουρα-Τζουλια επεστρεψε μαζι με τον οπλισμο τηs πηρε κιλακια και επανηρθε οπωσ και πριν 7ΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΑΛΚΟΝΑΡΕΣ.
Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ήταν πριν;
Μήπως φούσκωσαν απλά και σου φάνηκε;
Μη μας τρελαίνεις τώρα!
mastakounass
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Παλικάρια, οποιος κάνει επισκεψη στην Λαουρα-Τζουλια να της πηγαινει και κανα ταψι μπακλαβά, ωστε σε κανα 6μηνο να έχουμε ακομα καλυτερα αποτελεσματα ;)
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
παω γ αρμεγμα.................ΑΝ είναι αληθινή η φωτό (που δεν πιστεύω), τυχεροί οι βλάχοι...
Ώπα αδερφέ, αυτό που λες είναι πολύ σοβαρό!
Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ήταν πριν;
Μήπως φούσκωσαν απλά και σου φάνηκε;
Μη μας τρελαίνεις τώρα!Δεν κανω λαθοσ δεν ειμαι κανενασ χθεσινοσ την ξερω πολλα χρονια απο τοτε που ηταν Ιεροσολυμων....
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Καλα νεα για τουσ βυζολαγνουσ επισκεψη σημερινη 14.30 η ωρα η γνωστη Λαουρα-Τζουλια επεστρεψε μαζι με τον οπλισμο τηs πηρε κιλακια και επανηρθε οπωσ και πριν 7ΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΑΛΚΟΝΑΡΕΣ.Λοιπον εχουμε και λεμε ξεκινησε με τρελο πιπονι που περιελαμβανε και στα μπαλακια, συνεχεια πιπιλαγα τησ μπαλκοναρεσ και τα βαραγα στην μουρη μου ,τελοσ 2 στασεισ και δεν αντεξα αλλο.....καλα βυζογαμησια α σε λιγεσ μερεσ θα γινει ξανθια,εχει βαλει περσινγκ στον οφαλο και εχει και τατουαζ μεγαλα πλεον χερι, πλατη.....Glasses
...Για να επιβεβαιώσει και κανένας ακόμη έμπειρος..
Μπορει να ειναι μολις το δευτερο μου μηνυμα αλλα ειμαι σε θεση να σας διαβεβαιωσω οτι μπορουμε πλεον να μιλαμε και παλι για τις τερατοβυζαρες της Τζουλιας.Ελειπε για δυο μηνες στις Σερρες και ολο αυτο το διαστημα ετρωγε οτι εβρισκε μπροστα της με αποτελεσμα την επιστροφη στα παλια στανταρ προς τερψιν των συναγωνιστων....Για να επιβεβαιώσει και κανένας ακόμη έμπειρος..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 23