Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (1 μέλη και 63 επισκέπτες)

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Το σωστό ειναι οποιος βρισκει κατι νέο να λεει αν ειναι μεγαλύτερο από της Σελένας ή μικρότερο και ν αφησουμε τις περιγραφές τύπου "βυζαρες" κτλ οι οποίες δεν ανταποκρινονται στην πραγματιικότητα.

Αν πάλι δεν εχει δει την Σελένα ας αναφερει ως μέτρο την Μαριάννα ή την παλιά Τζουλια λαουρα .Ειδαλως τι να τα κανουμε τα 3αρια εδω μεσα.

Ανατόλ για σενα φίλε πάρε  

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Το σωστό ειναι οποιος βρισκει κατι νέο να λεει αν ειναι μεγαλύτερο από της Σελένας ή μικρότερο και ν αφησουμε τις περιγραφές τύπου "βυζαρες" κτλ οι οποίες δεν ανταποκρινονται στην πραγματιικότητα.

Αν πάλι δεν εχει δει την Σελένα ας αναφερει ως μέτρο την Μαριάννα ή την παλιά Τζουλια λαουρα .Ειδαλως τι να τα κανουμε τα 3αρια εδω μεσα.

Ανατόλ για σενα φίλε πάρε  

Καλά ναι για τα 3άρια δε νομίζω ότι αξίζει να γίνεται λόγος εδώ. Ρε συ Zaras αλήθεια δεν έχω μάθει, η Τζούλια - Λάουρα απεσύρθη; Τελευταία φορά την επισκέφτηκα τον Ιούλιο του 2009 όπου είχε πάρει ήδη την κατιούσα & μετά άκουγα φριχτά παράπονα από όλους για μερικούς μήνες μέχρι που έπαψα να ασχολούμαι.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Καλά ναι για τα 3άρια δε νομίζω ότι αξίζει να γίνεται λόγος εδώ. Ρε συ Zaras αλήθεια δεν έχω μάθει, η Τζούλια - Λάουρα απεσύρθη; Τελευταία φορά την επισκέφτηκα τον Ιούλιο του 2009 όπου είχε πάρει ήδη την κατιούσα & μετά άκουγα φριχτά παράπονα από όλους για μερικούς μήνες μέχρι που έπαψα να ασχολούμαι.
Ειναι στο ιδιο πόστο αλλά δεν νομιζω να πηγαινει και κανενας .Περασα μια μερα κ μου λεει που χαθηκες κ της ειπα οτι ζω εξω τωρα ....τι να ελεγα ?βαλε κανα κιλό να ξαναερθουμε ?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ειναι στο ιδιο πόστο αλλά δεν νομιζω να πηγαινει και κανενας .Περασα μια μερα κ μου λεει που χαθηκες κ της ειπα οτι ζω εξω τωρα ....τι να ελεγα ?βαλε κανα κιλό να ξαναερθουμε ?

Ρε φίλε το θέμα δεν είναι τα κιλά. Είναι ότι τα βυζιά της τώρα που αδυνάτισε έχουν πάρει τη μορφή σακούλας supermarket που της ρίχνεις μέσα ένα μικρό μπουκάλι νερό όπως είχε πει πετυχημένα ένας συναγωνιστής παλιότερα...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
τι να ελεγα ?βαλε κανα κιλό να ξαναερθουμε ?
Έπρεπε να της πεις ότι απ'όταν αδυνάτισε είμαστε σαν θαλασσοδαρμένοι ναύτες, σαν μαραμένα λουλούδια, σαν φτερά στον άνεμο, σαν... ε ξέρω γω πες εκεί καμιά μαλακία μπας και συγκινηθεί και παχύνει.

Τα πάντα εν σοφία εποίησας...

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Τι να το κανεις ...περασμενα μεγαλεια κ διηγοντας τα να κλαις

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
ε ξέρω γω πες εκεί καμιά μαλακία μπας και συγκινηθεί και παχύνει. :dancing:

------
να της πουμε , μια που είναι απο τις Σερρες  ;) , να πλακωθεί στις μπουγάτσες Σερρων μπας και παχύνει ... :tickedoff: -- αλλά μαλλον .. δεν ... :huh:

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
εχετε να μου προτινετε κατι σε ωραιο μεγαλο βυζι οχι αδυνατη καβλοφατσα milf κατα προτιμιση ελληνιδα?

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Εκανα μια βολτουλα χτες να δω αν υπαρχει τιποτα του τιποτα .Πάντως οποιος θελει στο Μαγνησίας με τις βραζιλιάνες ειχε την Αλεξάνδρα με σφιχτο 3+ και κολάρα . Αυτά γιατι εψαχνα την Αναστασία και δεν μπορεσα να την δω .

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Οκ !  Mαγνησίας  11 ? πρωί ?
διοτι αν  πας  εκει απόγευμα και  έχει την  αναγωγη Ελενα  με την βαρύκοη γραια τσατσα... δεν ......  γινεται δουλεια  .. :sunglasses:

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Πρωι είναι.
Λοιπον καταδρομική στο Ελευσινιων 22 για να δουμε τι παιζει και επαιζε μπαζο κοντό με 3αρι.Αυτα ομως στην Κωσταντινουπολεως θα εχουν βυζαρουδες σε 2 μερες ειπαν.

Συμπερασμα ..οταν ακουτε βυζαρουδες , υπερμεγεθη κα μην δινετε σημασία .Ειναι επιεικως 3 αρια το πολύ 

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Χοντρεσ με μεγαλα βιζια έχει και στην Ιασονοσ προσ την αχιλέος ήταν δύο στο σπίτι η μία με πραγματικα μεγαλα βιζια αλλά θεοχοντρη εγο είχα περασει προχτεσ το πρωι.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές πέρασα σήμερα το απόγευμα απ' το Φυλής 136 με τρελές κάβλες για τη Μαριάννα αλλά έπαθα σοκ όταν διαπίστωσα ότι η Μαριάννα δε δουλεύει πλέον εκεί! Η τσατσά μου είπε ότι ήταν να επιστρέψει λίγο μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων απ' την πατρίδα της αλλά δεν επέστρεψε ποτέ & έκανε την εικασία ότι θα έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα... Απ' ό,τι κατάλαβα, όπως & να έχουν τα πράγματα στο συγκεκριμένο μπουρδελάκι δεν πρόκειται να την ξαναδούμε... Ισχύει αυτό που μου είπε η τσατσά ή μήπως την πέτυχε κάποιος συναγωνιστής σε κάποιο άλλο σπιτάκι & απλά η τσατσά μου έγεγε μούφες για να δικαιολογήσει ότι η Μαριάννα έφυγε;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Εν τω μεταξύ πήγα τελικά στη Σελένα στη Φωκαίας καθώς είχα κάβλες να παίξω με ένα ζευγάρι τεράστια βυζιά... Ρε συναγωνιστές γαμάτα βυζιά κι ούτε που φαίνεται ότι είναι πειραγμένα αλλά από υπηρεσίες λίγα πράγματα η Σελένα... Πρόθυμη αλλά πολύ χλιαρή στο κρεβάτι. Βέβαια εγώ σήμερα είχα δώσει 40 ευρώ για παραπάνω χρόνο στο δωμάτιο & με αυτά τα λεφτά με άφησε να χύσω τις βυζάρες της :)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Βέβαια εγώ σήμερα είχα δώσει 40 ευρώ για παραπάνω χρόνο στο δωμάτιο & με αυτά τα λεφτά με άφησε να χύσω τις βυζάρες της :)
Την έβαλες να ιππεύσει τύπε; Της πρότεινες ακάποτο τρομπόνι;

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Συναγωνιστές ΛΕΩ , συναγωνιστές ΛΕΩ .
Καθυστερημενο report από χτες.Αφου ειδα και αποειδα και :boobies: πουθενα αρχισα να επιστρεφω σπίτι .Στο δρομο οπως πηγαινα ειδα το Βριλησου 60 και λεω δεν σταματαω για ενα τελευταιο μάτι?
Με ξερετε οτι σε στουντιο αν δεν υπάρχει κατι δεν πατάω και πηγαινω εκτός .ΕΕ Ελα ομως που πρεπει να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ και να πάτε στο Βριλησού 60 κάτω και να δείτε την bella donna MADONNA .
TO ΣΤΗΘΟΣ , ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΛΕΩ  5αρι σιλικον αλλά αψογο ,ΑΨΟΓΟ , ΜΑΛΑΚΟ κτλ κτλ 50 Ευρω και οτι και να γραψω θα αδικησω την κοπέλα ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ .
Οποιος συναγωνιστης παει και του ανεβει πανω και κρατηθει ΕΕ κερναω ποτά ....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ .Ασε δε που ειναι και ΑΡΧΟΝΤΟΜΟΥΝΟ .Ολα τα υπολοιπα ειναι κρεμες μην ασχολειστε .Και καθαρος χωρος και ολα .Παρολο οτι ηταν 10 η ωρα και πρεπει να ηταν ψιλοκουρασμενη , εδωσε ρεσιταλ!!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ να ειστε ΚΑΘΑΡΟΙ , ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ολα τα υπολοιπα αφήστε τα.....
Μπειτε στο site δείτε τη βαρδια και εγγυομαι ΕΓΩ ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

Εννοείτε οτι ολα οφειλονται στον PIATSA ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΤΟΥ .Οτι γραφει στις κριτικές ειναι 100%

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.965
Πόντοι
5.235
Συναγωνιστές ΛΕΩ , συναγωνιστές ΛΕΩ .
Καθυστερημενο report από χτες.Αφου ειδα και αποειδα και :boobies: πουθενα αρχισα να επιστρεφω σπίτι .Στο δρομο οπως πηγαινα ειδα το Βριλησου 60 και λεω δεν σταματαω για ενα τελευταιο μάτι?
Με ξερετε οτι σε στουντιο αν δεν υπάρχει κατι δεν πατάω και πηγαινω εκτός .ΕΕ Ελα ομως που πρεπει να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ και να πάτε στο Βριλησού 60 κάτω και να δείτε την bella donna MADONNA .
TO ΣΤΗΘΟΣ , ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΛΕΩ  5αρι σιλικον αλλά αψογο ,ΑΨΟΓΟ , ΜΑΛΑΚΟ κτλ κτλ 50 Ευρω και οτι και να γραψω θα αδικησω την κοπέλα ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ .
Οποιος συναγωνιστης παει και του ανεβει πανω και κρατηθει ΕΕ κερναω ποτά ....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ .Ασε δε που ειναι και ΑΡΧΟΝΤΟΜΟΥΝΟ .Ολα τα υπολοιπα ειναι κρεμες μην ασχολειστε .Και καθαρος χωρος και ολα .Παρολο οτι ηταν 10 η ωρα και πρεπει να ηταν ψιλοκουρασμενη , εδωσε ρεσιταλ!!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ να ειστε ΚΑΘΑΡΟΙ , ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ολα τα υπολοιπα αφήστε τα.....
Μπειτε στο site δείτε τη βαρδια και εγγυομαι ΕΓΩ ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

Εννοείτε οτι ολα οφειλονται στον PIATSA ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΤΟΥ .Οτι γραφει στις κριτικές ειναι 100%
παιχτη ανακαλυψες την Αμερικη...
αδιαβαστος...αδιαβαστος...θα σε μαλωσω!

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Πρόεδρε, ρίξε μια ματιά και στο νήμα "Βυζομάνες σε μασαζερί". ;)
Ριχνω αλλά δεν εχω δει τιποτα καλό .Εδω χαθηκε η Βικυ με τα 6αρια .Τι αλλο να δω .Αμα υπάρχει μεγαλύτερο απο τη Μαντονα να παω αλλά ...τι να πω μετα τα χτεσινά :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom