Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (8 μέλη και 70 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Καλά ναι. Κάτσε να της σκάσω κανα εικοσαρικάκι στο δωμάτιο & θα σου πω εγώ αν θα προσφέρει ή όχι το βυζοκάτι παραπάνω...
Ααααα ώστε τέτοιος είσαι... :coffee:

επίσκεψη στο Καρέα 30 κοπέλα Έλενα ..
δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί εδω αλλά διαθέτει  ίσως το καλύτερο φυσικό στήθος που έχω δει έπαθα πλακά
Βυζαρού στου Καρέα; Τι βάρδια μαν; :think:

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
491
Πόντοι
26
δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί εδω αλλά διαθέτει  ίσως το καλύτερο φυσικό στήθος που έχω δει έπαθα πλακά

πρίν τις γιορτές....έπαθα και εγώ πλάκα..μιλάμε για ΒΙΖΑΡΕΣ-τέρατα !!!!! αλλά είχα άγριες διαθέσεις και προτήμησα να σκισω (να με σκισει) την Τζίνα...!!!!!

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Τι σκατα...  τα πρωινα δεν παιζουν βυζοπουλες ρε γμτ στα φυλης και γυρω ???    >:( :huh:

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Συναγωνιστές το στήθος της Σελένας απ' τη Φωκαίας είναι φυσικό ή όχι;
νομιζω οτι εχει πεσει χερι στο στηθος της αλλα εχει πολυ καλη υφη,σαν πραγματικο.αναρθωση πρεπει να εχει κανει οχι προσθετικη

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.095
Πόντοι
6.635
ρε παιχτη την ειδα στο σαλονι με σουτιεν, ηταν οντως μεγαλα τα :tits: αλλα εδειχναν καπως περμενα-μαραμενα απο οσο μπορουσα να διακρινω με το σουτιεν!
εσυ που την πηρες και την ειδες γυμνη πες μας...ειναι καλο το στηθος της? :tits:
εννοω σαν στησιμο, σαν σχημα, στην αφη (μαλακο,σφιχτο) κλπ?

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.095
Πόντοι
6.635

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιχτη την ειδα στο σαλονι με σουτιεν, ηταν οντως μεγαλα τα :tits: αλλα εδειχναν καπως περμενα-μαραμενα απο οσο μπορουσα να διακρινω με το σουτιεν!
εσυ που την πηρες και την ειδες γυμνη πες μας...ειναι καλο το στηθος της? :tits:
εννοω σαν στησιμο, σαν σχημα, στην αφη (μαλακο,σφιχτο) κλπ?
φιλέ έπαθα πλακα δεν το έχω ξανά δει κ δεν το έχω ξανά πιάσει αυτό το πράγμα, με τεράστια ρώγα κόλας.
θα σου το συγκρίνω με αυτό της ρομινας από βρλ 42 κ της Σαμπρίνας από Αντιόχειας που της έχω δοκιμάσει αρκετές φορές κ θα σου πω πως υπερισχύει κ σε μέγεθος κ σε στητοτητα.
Από όσα έχω δει τόσα χρόνια για κοπέλα που δεν την λες χοντρή με τπτ ,ισα ισα είναι πιο αδύνατη από την σαμπρινα, διαθέτει το καλύτερο πακέτο…..

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
φιλέ έπαθα πλακα δεν το έχω ξανά δει κ δεν το έχω ξανά πιάσει αυτό το πράγμα, με τεράστια ρώγα κόλας.
θα σου το συγκρίνω με αυτό της ρομινας από βρλ 42 κ της Σαμπρίνας από Αντιόχειας που της έχω δοκιμάσει αρκετές φορές κ θα σου πω πως υπερισχύει κ σε μέγεθος κ σε στητοτητα.
Από όσα έχω δει τόσα χρόνια για κοπέλα που δεν την λες χοντρή με τπτ ,ισα ισα είναι πιο αδύνατη από την σαμπρινα, διαθέτει το καλύτερο πακέτο…..
προβλεπω προσελευση κοπαδιων...

φιλε 60€ ειναι ακομα το εισιτηριον εκει? Τσατσος ο κυρ-Βασιλης ακομα? Εχω να πατησω πολυ καιρο...

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Γιατί συναγωνιστή; Δεν αξίζει σαν εμφάνιση ή από υπηρεσίες; Έχω ακούσει πολλά γι' αυτή αλλά δεν την έχω επισκεφτεί ποτέ...
Κοίτα, γενικά θα συμφωνήσω με την προηγούμενη απάντηση. Το στήθος είναι 4αράκι αλλά έχει κρεμάσει (με το σουτιέν δε φαίνεται). Συμμετοχή, σχεδόν ανύπρκτη: στην αρχή καλά τα πάει με μια ψευτο-ισπανική που κάνει με αυτά που διαθέτει, αλλά μετά ανοίγει απλά τα πόδια και περιμένει να έρθει το μοιραίο... Ούτε από πάνω ανεβαίνει, ούτε και πολλά-πολλά ζουλήγματα αφήνει. Δεν ξέρω για τους άλλους, εμένα πάντως δε μου άφησε καλές εντυπώσεις. Εντάξει, γενικότερα υπάρχει βυζοέλειψη, αλλά από το να τα χώσω σε μία απλά και μόνο επειδή έχει ένα 4άρι στήθος και να μου είναι κομοδίνο, καλύτερα να τα χώσω σε μία που να έχει 2,5άρι και τα δίνει όλα, ή ακόμα καλύτερα να τα χώσω στην Αντριάννα, που παρά τα χρονάκια της κρατιέται αρκετά καλά και σε κάνει και πύρκαυλο.

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Το στήθος είναι 4αράκι αλλά έχει κρεμάσει (με το σουτιέν δε φαίνεται).

σωστος  :thumbsup:

πολλά-πολλά ζουλήγματα αφήνει.

θα ελεγα καθολου  :cool2:

καλύτερα να τα χώσω στην Αντριάννα, που παρά τα χρονάκια της κρατιέται αρκετά καλά και σε κάνει και πύρκαυλο.

ασε αυτην δεν μπορουν να τιν φτασουν , δεν λεει οχι σε τιποτα  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
ασε αυτην δεν μπορουν να τιν φτασουν , δεν λεει οχι σε τιποτα  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
Όχι μόνο δε λέει όχι σε τίποτα, αλλά παίρνει και super πρωτοβουλίες. Η Αντριάνα είναι μέτρο σύγκρισης για μένα.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
...ΠΑΡΤΕ το απόφαση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΒΥΖΙΑ τέρμα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom