Συναγωνιστές το στήθος της Σελένας απ' τη Φωκαίας είναι φυσικό ή όχι;
Οχι δεν ειναι φυσικο ... αλλα δε με χαλαει καθολου !!!
Συναγωνιστές το στήθος της Σελένας απ' τη Φωκαίας είναι φυσικό ή όχι;
Ααααα ώστε τέτοιος είσαι...Καλά ναι. Κάτσε να της σκάσω κανα εικοσαρικάκι στο δωμάτιο & θα σου πω εγώ αν θα προσφέρει ή όχι το βυζοκάτι παραπάνω...
Βυζαρού στου Καρέα; Τι βάρδια μαν;επίσκεψη στο Καρέα 30 κοπέλα Έλενα ..
δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί εδω αλλά διαθέτει ίσως το καλύτερο φυσικό στήθος που έχω δει έπαθα πλακά
επίσκεψη στο Καρέα 30 κοπέλα Έλενα ..
δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί εδω αλλά διαθέτει ίσως το καλύτερο φυσικό στήθος που έχω δει έπαθα πλακά
Βυζαρού στου Καρέα; Τι βάρδια μαν;
νομιζω οτι εχει πεσει χερι στο στηθος της αλλα εχει πολυ καλη υφη,σαν πραγματικο.αναρθωση πρεπει να εχει κανει οχι προσθετικηΣυναγωνιστές το στήθος της Σελένας απ' τη Φωκαίας είναι φυσικό ή όχι;
τώρα λόγο ελλείψεως προσωπικού παίζει από το μεσημέρι μέχρι το πρωίΒυζαρού στου Καρέα; Τι βάρδια μαν;
ρε παιχτη την ειδα στο σαλονι με σουτιεν, ηταν οντως μεγαλα τα αλλα εδειχναν καπως περμενα-μαραμενα απο οσο μπορουσα να διακρινω με το σουτιεν!επίσκεψη στο Καρέα 30 κοπέλα Έλενα ..
δεν ειναι φυσικο αλλα ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα παιχτη για το μεγεθος του(Νο5)! ;)Συναγωνιστές το στήθος της Σελένας απ' τη Φωκαίας είναι φυσικό ή όχι;
φιλέ έπαθα πλακα δεν το έχω ξανά δει κ δεν το έχω ξανά πιάσει αυτό το πράγμα, με τεράστια ρώγα κόλας.ρε παιχτη την ειδα στο σαλονι με σουτιεν, ηταν οντως μεγαλα τα αλλα εδειχναν καπως περμενα-μαραμενα απο οσο μπορουσα να διακρινω με το σουτιεν!
εσυ που την πηρες και την ειδες γυμνη πες μας...ειναι καλο το στηθος της?
εννοω σαν στησιμο, σαν σχημα, στην αφη (μαλακο,σφιχτο) κλπ?
προβλεπω προσελευση κοπαδιων...φιλέ έπαθα πλακα δεν το έχω ξανά δει κ δεν το έχω ξανά πιάσει αυτό το πράγμα, με τεράστια ρώγα κόλας.
θα σου το συγκρίνω με αυτό της ρομινας από βρλ 42 κ της Σαμπρίνας από Αντιόχειας που της έχω δοκιμάσει αρκετές φορές κ θα σου πω πως υπερισχύει κ σε μέγεθος κ σε στητοτητα.
Από όσα έχω δει τόσα χρόνια για κοπέλα που δεν την λες χοντρή με τπτ ,ισα ισα είναι πιο αδύνατη από την σαμπρινα, διαθέτει το καλύτερο πακέτο…..
H Selena ανεβαινει και απο πανω ?δεν ειναι φυσικο αλλα ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα παιχτη για το μεγεθος του(Νο5)! ;)
Δώρον άδωροτώρα λόγο ελλείψεως προσωπικού παίζει από το μεσημέρι μέχρι το πρωί
Αν είναι της Σελένας 5άρι, εγώ είμαι Κινέζος αστροναύτης! 4 και πολύ λέμε...δεν ειναι φυσικο αλλα ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα παιχτη για το μεγεθος του(Νο5)! ;)
Όχι, που να χτυπιέσαι.H Selena ανεβαινει και απο πανω ?
Κοίτα, γενικά θα συμφωνήσω με την προηγούμενη απάντηση. Το στήθος είναι 4αράκι αλλά έχει κρεμάσει (με το σουτιέν δε φαίνεται). Συμμετοχή, σχεδόν ανύπρκτη: στην αρχή καλά τα πάει με μια ψευτο-ισπανική που κάνει με αυτά που διαθέτει, αλλά μετά ανοίγει απλά τα πόδια και περιμένει να έρθει το μοιραίο... Ούτε από πάνω ανεβαίνει, ούτε και πολλά-πολλά ζουλήγματα αφήνει. Δεν ξέρω για τους άλλους, εμένα πάντως δε μου άφησε καλές εντυπώσεις. Εντάξει, γενικότερα υπάρχει βυζοέλειψη, αλλά από το να τα χώσω σε μία απλά και μόνο επειδή έχει ένα 4άρι στήθος και να μου είναι κομοδίνο, καλύτερα να τα χώσω σε μία που να έχει 2,5άρι και τα δίνει όλα, ή ακόμα καλύτερα να τα χώσω στην Αντριάννα, που παρά τα χρονάκια της κρατιέται αρκετά καλά και σε κάνει και πύρκαυλο.Γιατί συναγωνιστή; Δεν αξίζει σαν εμφάνιση ή από υπηρεσίες; Έχω ακούσει πολλά γι' αυτή αλλά δεν την έχω επισκεφτεί ποτέ...
Το στήθος είναι 4αράκι αλλά έχει κρεμάσει (με το σουτιέν δε φαίνεται).
πολλά-πολλά ζουλήγματα αφήνει.
καλύτερα να τα χώσω στην Αντριάννα, που παρά τα χρονάκια της κρατιέται αρκετά καλά και σε κάνει και πύρκαυλο.
Όχι μόνο δε λέει όχι σε τίποτα, αλλά παίρνει και super πρωτοβουλίες. Η Αντριάνα είναι μέτρο σύγκρισης για μένα.ασε αυτην δεν μπορουν να τιν φτασουν , δεν λεει οχι σε τιποτα