grandmastergz
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημερα, επειδη την παρασκευη (κατα τις 1) θα είμαι κοντα στην φυλης ξερετε καμια βυζοπουλα για καταθεση ? 30-35 το πολυ ?
Ποιό ακόρεστο καρφί μ'έδωσε;βυζολαγνε επισκεφτηκες το μεταξι αλλα δεν μας ειπες τιποτα για τις δυο κυριες των μεγαλων κυβικων
Καλησπερα συναγωνιστες,καλη χρονια να εχουμε με υγεια πανω αλ' ολα.
Να πω και εγω την γνωμη,στη Φυλης την μονη που διαθετει τεραστια βυζια τα οποια τα ευχαριστιεσαι και με το παραπανω ειναι η Σελενα στη Φωκαιας.
Μην ξεράσω ελέφαντες τώρα... Εντάξει, για μια φορά καλή είναι, όχι για παραπάνω...Καλησπερα συναγωνιστες,καλη χρονια να εχουμε με υγεια πανω αλ' ολα.
Να πω και εγω την γνωμη,στη Φυλης την μονη που διαθετει τεραστια βυζια τα οποια τα ευχαριστιεσαι και με το παραπανω ειναι η Σελενα στη Φωκαιας.
Μην ξεράσω ελέφαντες τώρα... Εντάξει, για μια φορά καλή είναι, όχι για παραπάνω...
Ιάσωνος 44. Το ντουετάκι το πέτυχα πρώτη βάρδια, αλλά τη συγκεκριμένη την πετύχαινα και δεύτερη. Γιούργια μάγκες!!!Δεν τα μοιραζεσαι και ανησυχω .....βυζολαγνε . Στο Ιασωνος ποιο νουμερο ? πότε ηταν ? πρωι απόγευμα
Από εμφάνιση είναι τούμπανο, απλά δεν προσφέρει το βυζοκάτι παραπάνω για να γίνεις θαμώνας...Γιατί συναγωνιστή; Δεν αξίζει σαν εμφάνιση ή από υπηρεσίες; Έχω ακούσει πολλά γι' αυτή αλλά δεν την έχω επισκεφτεί ποτέ...
Από εμφάνιση είναι τούμπανο, απλά δεν προσφέρει το βυζοκάτι παραπάνω για να γίνεις θαμώνας...