Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 93 άτομα (9 μέλη και 84 επισκέπτες)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Τωρα τι να πω, εμενα η Σελενα τη δευτερη φορα ανεβηκε κι απο πανω, αλλα μ' αρκετη επιμονη απο μερους μου..!
Γενικα, ειμαι πολυ ικανοποιημενος..! Τι παραπανω να ζητησεις με 20 ευρω..
Τωρα δεν ξερω αν υπαρχουν αλλες που κανουν παπαδες..!
Απ΄ οτι ξέρω γυρίζει αυτη τη βδομαδα..

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.957
Πόντοι
5.235
Αν είναι της Σελένας 5άρι, εγώ είμαι Κινέζος αστροναύτης! 4 και πολύ λέμε...
ok ρε παιχτη ας πουμε οτι ειναι ετσι...αρα ειναι 3αρι γεματο, το πολυ 4αρι της Σελενας!

για πες μου τι νουμερο ειναι συμφωνα με εσενα της Μαριανας Φ134, της Στελλας Φ109Α , της Ρομινας απο Βριλησσου 42, ετσι για να καταλαβω πως αξιολογεις τα νουμερα?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
ok ρε παιχτη ας πουμε οτι ειναι ετσι...αρα ειναι 3αρι γεματο, το πολυ 4αρι της Σελενας!

για πες μου τι νουμερο ειναι συμφωνα με εσενα της Μαριαννας Φ134, της Στελλας Φ109Α , της Ρομινας απο Βριλησσου 42, ετσι για να καταλαβω πως αξιολογεις τα νουμερα?

Όπα συναγωνιστή... Δύο ερωτήσεις... Πρώτον γιατί κάνεις αυτήν τη σύγκριση, της Σελένας είναι μικρότερο από αυτών που αναφέρεις; Και δεύτερον, επειδή δε γνωρίζω τη Στέλλα & τη Ρομίνα που αναφέρεις, έχουν μεγαλύτερες βυζάρες απ' τη Μαριάννα; Από υπηρεσίες είναι καλύτερες;

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.957
Πόντοι
5.235
Όπα συναγωνιστή... Δύο ερωτήσεις... Πρώτον γιατί κάνεις αυτήν τη σύγκριση, της Σελένας είναι μικρότερο από αυτών που αναφέρεις; Και δεύτερον, επειδή δε γνωρίζω τη Στέλλα & τη Ρομίνα που αναφέρεις, έχουν μεγαλύτερες βυζάρες απ' τη Μαριάννα; Από υπηρεσίες είναι καλύτερες;
οχι της Σελενας απο αυτες που λεω μπορει να συγκριθει σε μεγεθος ισως μονο με της Μαριαννας!
οι αλλες δυο κοπελες ειναι σε μικροτερο μεγεθος αλλα ηθελα την γνωμη του παιχτη απλα για να καταλαβω πως βαθμολογει το μεγεθος...

Υ.Γ. η Ρομινα ειναι αστερι σε υπηρεσιες! διαβασε κριτικες και θα καταλαβεις ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
οχι της Σελενας απο αυτες που λεω μπορει να συγκριθει σε μεγεθος ισως μονο με της Μαριαννας!
οι αλλες δυο κοπελες ειναι σε μικροτερο μεγεθος αλλα ηθελα την γνωμη του παιχτη απλα για να καταλαβω πως βαθμολογει το μεγεθος...

Υ.Γ. η Ρομινα ειναι αστερι σε υπηρεσιες! διαβασε κριτικες και θα καταλαβεις ;)

Ναι τσέκαρα κριτικές Ρομίνας... Αν κατάλαβα καλά θεωρείς ότι σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ (όχι studio) η Μαριάννα είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή από :tits: ???

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.957
Πόντοι
5.235
Ναι τσέκαρα κριτικές Ρομίνας... Αν κατάλαβα καλά θεωρείς ότι σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ (όχι studio) η Μαριάννα είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή από :tits: ???
ναι παιχτη!
σε αδυνατο σωμα οπως της Μαριαννας νομιζω οτι αυτη τη στιγμη ειναι οτι καλυτερο σε :tits: μπουρδελο!
αλλα απο προσωπο ειναι γαματα :headbang:
την πηρα μεσα στις γιορτες και δυσκολευτηκα να χυσω...ειναι πολυ ασχημη φατσα!αλλα απο στηθος δεν παιζεται η κοπελα :tits:
βεβαια αυτα ειναι γουστα...

αλλοι παιχτες (οπως εγω)ψαχνουν μεγεθος σε σχετικα αδυνατο σωμα
ενω αλλοι εδω μεσα ψαχνουν μεγεθος ακομα και σε χοντρες κοπελες... ;)

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Μην τρελαθούμε της Σελένας ειναι σαφώς μεγαλύτερο απο της Μαριάννας και της Ρομίνας (του στούντιο) Τη Στέλλα δεν την γνωριζω!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τη Στέλλα δεν την γνωριζω!
Δε χάνεις και τίποτα.
Αυτή αδύνατη, το βυζί σιλικονάτο χωρίς καμία φυσικότητα. Και δε το λες και μεγάλο.
Σίγουρα δε συγκινεί τον μέσο βυζογλύφτη.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
ναι παιχτη!
σε αδυνατο σωμα οπως της Μαριαννας νομιζω οτι αυτη τη στιγμη ειναι οτι καλυτερο σε :tits: μπουρδελο!
αλλα απο προσωπο ειναι γαματα :headbang:
την πηρα μεσα στις γιορτες και δυσκολευτηκα να χυσω...ειναι πολυ ασχημη φατσα!αλλα απο στηθος δεν παιζεται η κοπελα :tits:
βεβαια αυτα ειναι γουστα...

αλλοι παιχτες (οπως εγω)ψαχνουν μεγεθος σε σχετικα αδυνατο σωμα
ενω αλλοι εδω μεσα ψαχνουν μεγεθος ακομα και σε χοντρες κοπελες... ;)

Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου :smitten: Εντάξει από φάτσα δε λέει αλλά μη με τρελαίνεις ότι δυσκολεύτηκες & να χύσεις... Εγώ & μόνο που τη βλέπω θέλω να χύσω... Πιο πολύ μ' ενοχλεί ότι δεν το 'χει & πολύ στο κρεβάτι & ότι ώρες - ώρες παραείναι GFE (σε βαθμό ξενερωτικό)... Όσο για το άλλο που λες, το τί γούστα υπάρχουν σ' αυτό το thread είναι μια μεγάλη ιστορία...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Μην τρελαθούμε της Σελένας ειναι σαφώς μεγαλύτερο απο της Μαριάννας και της Ρομίνας (του στούντιο) Τη Στέλλα δεν την γνωριζω!

Ναι αλλά απ' ό,τι διαβάζω της Σελένας δεν είναι εντελώς φυσικά, έτσι δεν είναι;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Δε χάνεις και τίποτα.
Αυτή αδύνατη, το βυζί σιλικονάτο χωρίς καμία φυσικότητα. Και δε το λες και μεγάλο.
Σίγουρα δε συγκινεί τον μέσο βυζογλύφτη.

Επιπλέον οι κριτικές γι' αυτήν χείριστες... Μέχρι & περιστατικό κλεψιάς αναφέρεται από συναγωνιστή...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Μέχρι & περιστατικό κλεψιάς αναφέρεται από συναγωνιστή...
mausangst.gif

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
...Χτυπιέστε άδικα για 3άρια και 4άρια...Καλύτερα ΑΠΟΧΗ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
...Χτυπιέστε άδικα για 3άρια και 4άρια...Καλύτερα ΑΠΟΧΗ...

Ρε συ anatolgami κάνεις αυτό που είχες κατηγορήσει εμένα παλιότερα... Ο καθένας όπως τη βρίσκει. Κι εγώ θα προτιμούσα αποχή απ' το να πηγαίνω με χοντρές βυζαρούδες που σ' αρέσουν εσένα, τί να κάνουμε τώρα;

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6

για πες μου τι νουμερο ειναι συμφωνα με εσενα της Μαριανας Φ134, της Στελλας Φ109Α , της Ρομινας απο Βριλησσου 42, ετσι για να καταλαβω πως αξιολογεις τα νουμερα?
Παίχτη, δεν τις έχω τιμήσει τις εν λόγω, οπότε δε μπορώ να σου απαντήσω.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.957
Πόντοι
5.235
κι εγω αυτο πιστευω ρε παιχτη!
Ρομινα σχεδον 4
Μαριαννα γεματο 4
Σελενα 4+
anyway δεν θα τσακωθουμε και για τα νουμερα :tooth:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.957
Πόντοι
5.235
Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου :smitten: Εντάξει από φάτσα δε λέει αλλά μη με τρελαίνεις ότι δυσκολεύτηκες & να χύσεις... Εγώ & μόνο που τη βλέπω θέλω να χύσω... Πιο πολύ μ' ενοχλεί ότι δεν το 'χει & πολύ στο κρεβάτι & ότι ώρες - ώρες παραείναι GFE (σε βαθμό ξενερωτικό)... Όσο για το άλλο που λες, το τί γούστα υπάρχουν σ' αυτό το thread είναι μια μεγάλη ιστορία...
:thumbsup:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.957
Πόντοι
5.235
ξερω τι εννοεις...αλλα ας μην ανοιξουμε πολεμο με το αντιπαλο στρατοπεδο ;) περι ορεξεως...
εξαλλου κατα βαθος αυτα :tits: μας ενωνουν και τους δυο :sunglasses:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
ξερω τι εννοεις...αλλα ας μην ανοιξουμε πολεμο με το αντιπαλο στρατοπεδο ;) περι ορεξεως...
εξαλλου κατα βαθος αυτα :tits: μας ενωνουν και τους δυο :sunglasses:

Ναι ρε συ εννοείται. Εγώ για το μόνο που είχα διαφωνήσει παλαιότερα & συνεχίζω να εκφράζω τη διαφωνία μου είναι για τα city tours που δημοσιεύουν κάποιοι εδώ μέσα τα οποία & άσχετα με το thread είναι (του οποίου το θέμα είναι βυζοπούλες σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ) & προκαλούν τους περισσότερους από εμάς που δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να τα τιμήσουμε. Η δικαιολογία που είχα ακούσει τότε ότι λόγω έλλειψης βυζιών Νο5-6 στα μπουρδέλα γι' αυτό ενημερώνουν & για city tours (αν & θα μπορούσε κάλλιστα να ανοιχτεί άλλο thread & να μη βρίσκω άσχετες ενημερώσεις κάθε φορά που μπαίνω στο site) δε με καλύπτει γιατί μερικοί από εμάς θεωρούμε βυζοπούλες & αυτές με τα 4άρια, sorry δηλαδή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom