βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
GILFάκηδες παρακαλώ!Καλες υπηρεσιες αυστηρα για μιλφακηδες.
GILFάκηδες παρακαλώ!Καλες υπηρεσιες αυστηρα για μιλφακηδες.
πες το κι έτσιGILFάκηδες παρακαλώ!
Εννοούσα εγώ είμαι gilfάκιας.πες το κι έτσι
αλλά μακαρι να ηταν ετσι ολα τα γκράνια
Τα σφαζει και τα μιλφ, αλλά άλλη γοητεια εχει το ωριμο κρεας μιας 70άρας για τον βυζοΒουλγαρα 45+ με καλό σωμα για την ηλικια και ψιλοκακης αισθησης πλαστικο βυζο. Νομιζω δουλευει και Σερβιων 26 και εχει και κριτικη εκει.
Καλες υπηρεσιες αυστηρα για μιλφακηδες.
ΥΓ: Μακρα θητεια σε λαδομαγαζα, ειχε και δικο της καπου στην Ευελπιδων.
Ρε βυζοπαίδες μιας και μιλάτε για στούντιο, μια Στέλλα από Θαρύπου την έχει πιτσιλίσει κανείς ή την έχει δει έστω;
Αυτή είναι. Καλούτσικο φαίνεται ε;
Μιλφέιγ έχει στα έβερεστ άραγε; χαχα τον ήπιεςςςςςΤα σφαζει και τα μιλφ, αλλά άλλη γοητεια εχει το ωριμο κρεας μιας 70άρας για τον βυζο
Ρε βυζοπαίδες μιας και μιλάτε για στούντιο, μια Στέλλα από Θαρύπου την έχει πιτσιλίσει κανείς ή την έχει δει έστω;
Αυτή είναι. Καλούτσικο φαίνεται ε;
Τα σφαζει και τα μιλφ, αλλά άλλη γοητεια εχει το ωριμο κρεας μιας 70άρας για τον βυζο
Anatol ουτε που θα το καταλαβεις φίλε .Στο λεω εγω .Πολυ καλη δουλεια !...Που καταντήσαμε, ρε πούστη...Να περιμένουμε τις εκπτώσεις της κάθε Μαντόνας μήπως και δούμε (δε λέω καν να χύσουμε) κανά τεσσάρι (το πολύ) ΠΛΑΣΤΙΚΟ βυζί...
koleou δεν μας απαντησες ....Δινει η Μαντονα γλωσσόφιλα ...γιατι εχω τις αμφιβολίες μουκαλησπερα σασ λιγα λογια για την Μαντονα πηγα προχθεσ απιστευτη στο κρεβατι τρελο απιστευτο εμενα τα δεν με τρελαναν γιατι ειναι καπωσ σκληρα η Σελενα εχει κανει φοβερη πλαστικη.Παμε στα αρνητικα σπαστικα που η τσατσα μου χτυπησε την πορτα στα 10 λεπτα ευτηχωσ ειχα τελειωσει.....Κοσμο δεν ειχε καθολου 19.00 η ωρα που πηγα εγω στο σαλονι και τελοσ η Μαντονα πρπει να εχει κανει και πλαστικη στο χειλοσ τησ αλλα κανει τρελα γλωσσοφιλα.....
Anatol ουτε που θα το καταλαβεις φίλε .Στο λεω εγω .Πολυ καλη δουλεια !
...Ευχαριστώ, αλλά ούτε απ έξω δε θα περάσω...
Μην είστε αφοριστικοί, δεν είναι βυζοπρέπον...Έτσι σε θέλω... Ή φυσικό ή τίποτα!
Μην είστε αφοριστικοί, δεν είναι βυζοπρέπον...
Εξάλλου ρε μούτρο, της Σελένας και της Μαριάννας ενισχυμένα δεν είναι;
Φυσικό στην Ελλάδα γιοκ εδω και πολυ καιρο μετά την απωλεια της Τζουλιας
Φυσικό στην Γερμανία ,άπειρα
Φυσικό για να εμφανιστει στην Ελλάδα θα ειναι πάρα πολύ σπάνιο και αυτο θα ειναι από καμιά που θα βγει λόγω ανάγκης και ισως μόνο για λίγο και οχι για μόνιμα ...δυστυχως .
Τωρα αν οι νταβαδες των μαγαζιών φέρουν θα ειναι ΜΟΝΟ από το εξωτερικό .Ελληνίδα ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ
ναι προσ ζαρασ 33 η μαντονα δηνει γλωσσοφιλα....δεν νομιζω να δηνει μονο σε μενα δεν ειμαι τοσο ωραιοσ....χαχαχα
Αμα βγεις θα περιμενω απεξω να σε δω σε τι κατασταση θα σε αφησειΦίλε με τρέλανες τώρα... Αφού με ψήνεις να την επισκεφτώ κι εγώ που δε γουστάρω καθόλου τα πλαστικά...
Αμα βγεις θα περιμενω απεξω να σε δω σε τι κατασταση θα σε αφησει