Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Βουλγαρα 45+ με καλό σωμα για την ηλικια και ψιλοκακης αισθησης πλαστικο βυζο. Νομιζω δουλευει και Σερβιων 26 και εχει και κριτικη εκει.
Καλες υπηρεσιες αυστηρα για μιλφακηδες.  :grin:

ΥΓ: Μακρα θητεια σε λαδομαγαζα, ειχε και δικο της καπου στην Ευελπιδων.
Τα σφαζει και τα μιλφ, αλλά άλλη γοητεια εχει το ωριμο κρεας μιας 70άρας για τον βυζο  :2funny: :2funny:

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Ρε βυζοπαίδες μιας και μιλάτε για στούντιο, μια Στέλλα από Θαρύπου την έχει πιτσιλίσει κανείς ή την έχει δει έστω;
Αυτή είναι. Καλούτσικο φαίνεται ε;

η στελλα  :tits: ειναι παντα πρωινη βαρδια καθε πεμπτη  ;),  θαρυπου 10 , νεα κοσμο ...................

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τα σφαζει και τα μιλφ, αλλά άλλη γοητεια εχει το ωριμο κρεας μιας 70άρας για τον βυζο  :2funny: :2funny:
Μιλφέιγ έχει στα έβερεστ άραγε; χαχα τον ήπιεςςςςς
respect-057.GIF

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ρε βυζοπαίδες μιας και μιλάτε για στούντιο, μια Στέλλα από Θαρύπου την έχει πιτσιλίσει κανείς ή την έχει δει έστω;
Αυτή είναι. Καλούτσικο φαίνεται ε;

Πλαστικό βυζί, για 'μένα απορριπτέο...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
...Που καταντήσαμε, ρε πούστη...Να περιμένουμε τις εκπτώσεις της κάθε Μαντόνας μήπως και δούμε (δε λέω καν να χύσουμε) κανά τεσσάρι (το πολύ) ΠΛΑΣΤΙΚΟ βυζί...
Anatol ουτε που θα το καταλαβεις φίλε .Στο λεω εγω .Πολυ καλη δουλεια !

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
καλησπερα σασ λιγα λογια για την Μαντονα πηγα προχθεσ απιστευτη στο κρεβατι τρελο :pipa1: απιστευτο :fuck1: εμενα τα :tits: δεν με τρελαναν γιατι ειναι καπωσ σκληρα η Σελενα εχει κανει φοβερη πλαστικη.Παμε στα αρνητικα σπαστικα που η τσατσα μου χτυπησε την πορτα στα 10 λεπτα ευτηχωσ ειχα τελειωσει.....Κοσμο δεν ειχε καθολου 19.00 η ωρα που πηγα εγω στο σαλονι και τελοσ η Μαντονα πρπει να εχει κανει και πλαστικη στο χειλοσ τησ αλλα κανει τρελα γλωσσοφιλα.....
koleou δεν μας απαντησες ....Δινει η Μαντονα γλωσσόφιλα ...γιατι εχω τις αμφιβολίες μου

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Μην είστε αφοριστικοί, δεν είναι βυζοπρέπον...
Εξάλλου ρε μούτρο, της Σελένας και της Μαριάννας ενισχυμένα δεν είναι; :tits2:

Της Σελένας ναι, αν & στην περίπτωση που δεν το ήξερα μπορεί & να γελιόμουν. Της Μαριάννας όχι, δεν μπορεί να με έχει πλανέψει τόσο... Παρεπιπτόντως επέστρεψε αυτή ή την ανακαλύψατε κάπου αλλού; Μέχρι & thread άνοιξα για την εξαφάνισή της αλλά τζίφος...

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Φυσικό στην Ελλάδα γιοκ εδω και πολυ καιρο μετά την απωλεια της Τζουλιας
Φυσικό στην Γερμανία ,άπειρα
Φυσικό για να εμφανιστει στην Ελλάδα θα ειναι πάρα πολύ σπάνιο και αυτο θα ειναι από καμιά που θα βγει λόγω ανάγκης και ισως μόνο για λίγο και οχι για μόνιμα ...δυστυχως .
Τωρα αν οι νταβαδες των μαγαζιών φέρουν θα ειναι ΜΟΝΟ από το εξωτερικό .Ελληνίδα ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
ναι προσ ζαρασ 33 η μαντονα δηνει γλωσσοφιλα....δεν νομιζω να δηνει μονο σε μενα δεν ειμαι τοσο ωραιοσ....χαχαχα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Φυσικό στην Ελλάδα γιοκ εδω και πολυ καιρο μετά την απωλεια της Τζουλιας
Φυσικό στην Γερμανία ,άπειρα
Φυσικό για να εμφανιστει στην Ελλάδα θα ειναι πάρα πολύ σπάνιο και αυτο θα ειναι από καμιά που θα βγει λόγω ανάγκης και ισως μόνο για λίγο και οχι για μόνιμα ...δυστυχως .
Τωρα αν οι νταβαδες των μαγαζιών φέρουν θα ειναι ΜΟΝΟ από το εξωτερικό .Ελληνίδα ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ

Κάτι μας είπες τώρα ρε Zaras.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
ναι προσ ζαρασ 33 η μαντονα δηνει γλωσσοφιλα....δεν νομιζω να δηνει μονο σε μενα δεν ειμαι τοσο ωραιοσ....χαχαχα

Φίλε με τρέλανες τώρα... Αφού με ψήνεις να την επισκεφτώ κι εγώ που δε γουστάρω καθόλου τα πλαστικά...

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Φίλε με τρέλανες τώρα... Αφού με ψήνεις να την επισκεφτώ κι εγώ που δε γουστάρω καθόλου τα πλαστικά...
Αμα βγεις θα περιμενω απεξω να σε δω σε τι κατασταση θα σε αφησει  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom