Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (5 μέλη και 51 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σε πολύ σωστό thread ειναι.

Λοιπον Η Ρομινα-Βικυ δεν εχει σε καμια περίπτωση 7αρι κατηγορηματικά και δεν πλησιάζει της Τζουλιας . Ειναι 5+ ενισχυμενο από παχος και τιποτε αλλο . 7αρια ξεχαστε τα και μην πετάτε τουβλα .Εξάλου ζητηστε και κανα σουτιεν ρε πουστη μου να δειτε .ΗΜΑΡΤΟΝ πια.

Η Ρομινα -Βικυ στην περιποιηση δεν παιζεται αλλά πολύ το χρημα 80Ε .Φυγαμε από τα 20 της Τζούλιας και πήγαμε στα 80Ε .Νο, Νο, δεν νομίζω .Καλή για μία φορά αλλά με 80Ε ειμαι Μοναχο....

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
εχειs δικιο φιλε ζαρασ λιγο ακριβα αλλα δεν υπαρχει αυτη την στιγμη στην ελλαδα κατι μεγαλητερο αχ που ειναι οι εποχεσ στην ιεροσολυμων πριν 8 χρονια που η λαουρα ηταν ποιο εμφανισημη και καθολου βιαστικη 5 λεπτα τησ εγληφα τα βυζια ητανε ξανθια τοτεσ με κοντα μαλλια αχ....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Όταν λέμε μπουρδέλα, εννοούμε μπουρδέλα. Ούτε καν στούντιο.
Υπάρχει το "Βυζομάνες σε μασαζερί".

Σωστός!!!

εδώ είναι το θέμα για τα μπουρδέλα τως 15-20-25 ευρώ!!  ;) ;)

εδώ είναι το κατάλληλο θέμα για την Ρομίνα
;) ;)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
καλα- αφου  είστε απόλυτοι στα θρεντ ,  δεν ποστάρω  εδώ την περίπτωση της Πολωνεζας Μονικας  εξω  στο χοτελ Αφαια..  :o  ;) ;)  :tits:
θα ψάξω να το ποστάρω στις πιάτσες  :)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε παιδιά όχι μεταξύ μας...
Ένα λεπτό. ΟΚ λέει βυζοπούλες σε μπουρδέλα ο τίτλος αλλά ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τέτοιες τότε πέφτει σύρμα εάν βρεθεί βυζοπούλα αλλού κι όποιος θέλει πάει. Βρήκε ο Booblover κάτι και το είπε σε όλα τα νήματα έστω κι αν ήταν σε μασαζερί. Να πείτε ότι έβαλε κάποιος βυζοπούλα σε στρίπ εδώ ΟΚ να το δεχτώ ως άσχετο.
Μη μανουριάζουμε μεταξύ μας!

ΥΓ: Κάτω τα χέρια από τον πρόεδρα (zaras27) ρε!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
καλα- αφου  είστε απόλυτοι στα θρεντ ,  δεν ποστάρω  εδώ την περίπτωση της Πολωνεζας Μονικας   εξω  στο χοτελ Αφαια..  :o  ;) ;)   :tits:

κάτσε ρε που πας!!!!!???????? :cussing:

πετάς την βόμβα και φέυγεις!..... :blowup:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καλα- αφου  είστε απόλυτοι στα θρεντ ,  δεν ποστάρω  εδώ την περίπτωση της Πολωνεζας Μονικας   εξω  στο χοτελ Αφαια..  :o  ;) ;)   :tits:

Όχι φίλε να μην ποστάρεις στις πιάτσες. ΕΔΩ! Και όποιος θέλει πάει, όποιος δεν θέλει δεν πάει. Μην ψάχνουμε σε 100 μέρη. Ένα για μασαζ, ένα για μπουρδέλα, ένα για στούντιο, ένα για εξωτερικό, ένα για call girls...

Έλεος. Ηρεμία και ενότητα. Αφού όλοι το ίδιο θέλουμε

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ρε καυλιάρηδες, μην τα παίρνετε στραβά.....
εδώ μιλάμε για μπουρδέλα, σε άλλο για στούντιο, σε άλλο για μασάζ, σε άλλο για πιάτσες!!!!

Αφού αυτό εδώ το θέμα έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, προτείνω όποιος βρίσκει κάτι εκτός θέματος, να το ποστάρει στο σωστό θέμα και να δίνει εδώ το λινκ! Κι όπος θέλει, να πηγαίνει στο αντίστοιχο θέμα να πληροφορείται κλπ... ;) ;)

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ρε καυλιάρηδες, μην τα παίρνετε στραβά.....
εδώ μιλάμε για μπουρδέλα, σε άλλο για στούντιο, σε άλλο για μασάζ, σε άλλο για πιάτσες!!!!

Αφού αυτό εδώ το θέμα έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, προτείνω όποιος βρίσκει κάτι εκτός θέματος, να το ποστάρει στο σωστό θέμα και να δίνει εδώ το λινκ! Κι όπος θέλει, να πηγαίνει στο αντίστοιχο θέμα να πληροφορείται κλπ... ;) ;)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
να το ποστάρει στο σωστό θέμα και να δίνει εδώ το λινκ! Κι όπος θέλει, να πηγαίνει στο αντίστοιχο θέμα να πληροφορείται κλπ... ;) ;)

Σωστό κι αυτό! Έστω!

ΕΝΟΤΗΣ!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Bυζοενότης θες να πεις!!!!
:tits: :tits: :tits:
:rockon: :rockon: :rockon:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Aφού  το  ζητάει ο  Ζερο και  οι λοιποί ... Δουλος  σας ......  :cheesy:
-------  ΟΚ  :------>
Μου κανει  εντύπωση ότι δεν  έχει αναφερθεί    εδω γενικα η περιπτωση  της Πολωνέζας Μονικας  που συχνάζει ως πιάτσα  στο φακχοτελ  ΑΦΑΙΑ  =  στην Βερανζέρου =καθετη  της  Σωκρατους .
Την είχα πάρει προ διετιας- έχει τεραστιο  >>και στητο .. εξολισμό , διοτι ειναι μικρή.  Την ξαναειδα περνώντας  οντως τυχαια, 
διοτι ελειπε λέει πολυ καιρο  στην  πατριδα της ( Κρακοβία)> Δεν  πέρασα, διοτι  τα  :tits: μου φάνηκε σαν να έχουν  μικρύνει , αλλα το .. στομαχι να  διατηρείται. 
Θα την καταλάβετε ευκολα – ειναι πολυ ψηλη- καστανη με λευκό δέρμα και γκριζοπρασινα ματια- Χαρακτηριστικό της η .. εβραική  μύτη και τα τεντωμενα  κια δμενα πίσω  μαλλιά.
Ζητάει νομίσω 35 Ε , αλλά και με 30 δεχεται . Προτείνει  πάντα και παρτούζα με καποια απο τις τσιγγανες  που είναι  εκεί- Ζητάγανε  παλιά 2x40= 8ΟΕ  , συν 20Ε  το χοτελ.
Μαλλον δεχονται  και με λιγότερα. Απ ότι θυμαμαι η κοπέλα ειναι καθαρή και φιλοτιμη.  Συνιστάται αποκλειστικά σε βυζολάγνους  για κατι οικονομικό
(δηλαδή οχι  80αρια και 100αρια). Ελπίζω να φάνηκα χρήσιμος.

OP
OP
BoobLover

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Aφού  το  ζητάει ο  Ζερο και   οι λοιποί ... Δουλος  σας ......  :cheesy:
-------  ΟΚ  :------>
Μου κανει  εντύπωση ότι δεν  έχει αναφερθεί    εδω γενικα η περιπτωση  της Πολωνέζας Μονικας   που συχνάζει ως πιάτσα  στο φακχοτελ  ΑΦΑΙΑ  =  στην Βερανζέρου =καθετη  της  Σωκρατους .
Την είχα πάρει προ διετιας- έχει τεραστιο  >>και στητο .. εξολισμό , διοτι ειναι μικρή.  Την ξαναειδα περνώντας  οντως τυχαια, 
διοτι ελειπε λέει πολυ καιρο  στην  πατριδα της ( Κρακοβία)> Δεν  πέρασα, διοτι   τα   :tits: μου φάνηκε σαν να έχουν  μικρύνει , αλλα το .. στομαχι να  διατηρείται. 
Θα την καταλάβετε ευκολα – ειναι πολυ ψηλη- καστανη με λευκό δέρμα και γκριζοπρασινα ματια- Χαρακτηριστικό της η .. εβραική  μύτη και τα τεντωμενα  κια δμενα πίσω  μαλλιά.
Ζητάει νομίσω 35 Ε , αλλά και με 30 δεχεται . Προτείνει  πάντα και παρτούζα με καποια απο τις τσιγγανες  που είναι  εκεί- Ζητάγανε  παλιά 2x40= 8ΟΕ  , συν 20Ε  το χοτελ.
Μαλλον δεχονται  και με λιγότερα. Απ ότι θυμαμαι η κοπέλα ειναι καθαρή και φιλοτιμη.  Συνιστάται αποκλειστικά σε βυζολάγνους  για κατι οικονομικό
(δηλαδή οχι  80αρια και 100αρια). Ελπίζω να φάνηκα χρήσιμος.

Sorry ... αλλά το να ψωνίζεις  :tits: από εκεί... μου φαίνεται πολύ μεγάλο ρίσκο...
Από θέμα υγιεινής και κτλ εννοώ...
Άσε που σε βλέπουν και όλοι.... σκέψου να σε πάρει μάτι κανένας γνωστός....

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Εχεις δικιο-- και το χοτελ  ειναι τρισάθλιο  -- και στο φως της ημέρας  βεβαια  κινδυνευεις να σε δουν... :rolleyes:
απλα  ως  ινφο  το έβαλα- δεν το προτείνω προσωπικά- 

Επισκέπτης
Deicidious επειδη φιλε μου την ειπες και την ακουσα κι απο πανω αμα ξαναποσταρω να μου γραψετε ... >:(

Μας εχει γινει ο κολος Να , να ψαχνουμε και να γυρναμε και να τα σερβιρουμε και ετοιμα να πηγαινετε και σας πειραξε το ποστ εδω . :-

Καλα να περνατε τοτε ..Και το διαβασμα καλό ειναι .Ας τρεξει κανας αλλος .Φιλία και τα λεμε...

Υπόψιν οτι ειναι η 1η και μαλλον η τελευταια φορά που απαντω και δεν εχω διάθεση για αντιπαραθεσεις .

Καλα να περάσετε

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
ο προεδρος zaras27 εχει δικιο.... οτι εχει σχεση με βυζια να ποσταρετε εδω κι ας ειναι ασχετο με το Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
αν κοιταξετε πιο παλια μηνυματα θα δειτε πως  υπαρχουν μημυματα ασχετα αλλα κανεις δεν πεταχτηκε να πει.... ακυρο.....?????
για να σοβαρευτουμε λιγο...
προεδρε σε θελουμε μη μασας.....
κανονικα πρεπει να μπεις mod αυτο το theard.
παρακαλω φιλοι βυζολατρες να δωσετε ψηφο εμπιστοσυνης στον προεδρο......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Σοβαρευτείτε, ρε παιδιά. Τι λέτε τώρα;
Καλά, ρε ζάρας, πού είδες να σου τη λέω; Είπα να μπαίνει κάθε πληροφορία εκεί που πρέπει. Δηλαδή πού το είδες το λάθος; Πού την είδες την παρατήρηση;
Μην τρελαθούμε, φίλε μου. Μη χαλιόμαστε με το παραμικρό.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ο προεδρος zaras27 εχει δικιο.... οτι εχει σχεση με βυζια να ποσταρετε εδω κι ας ειναι ασχετο με το Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
αν κοιταξετε πιο παλια μηνυματα θα δειτε πως  υπαρχουν μημυματα ασχετα αλλα κανεις δεν πεταχτηκε να πει.... ακυρο.....?????
για να σοβαρευτουμε λιγο...
προεδρε σε θελουμε μη μασας.....
κανονικα πρεπει να μπεις mod αυτο το theard.
παρακαλω φιλοι βυζολατρες να δωσετε ψηφο εμπιστοσυνης στον προεδρο......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+1000 ετσι ετσι προεδρος ο ζαρας :rockon: :rockon:
θελω και γω θεση ΠΡΟΕΔΡΟΥ μην με ξεχασατε στο :boobies: ΒΥΖΟΜΑΝΕς ΣΕ ΜΑΣΑΖΕΡΙ :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom