Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Όταν λες πρωϊνές ώρες συναγωνιστή τι περίπου εννοείς;
Φίλοι Βυζολάγνοι ...
μόλις τώρα πληροφορήθηκα ότι η Βίκυ - Ρομίνα, Μάρνης 28...
είναι η παρακάτω
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,4132.0]Ρομίνα[/url]
Μα καλά... είχα μαύρα μεσάνυχτα και δεν είχα πάρει πρέφα....
Μην τρέχετε στη Γερμανία.... Πάτε στη Μάρνης να χορτάσετε
Μιλάμε η τύπισσα τα έχει τεράστια!!!!!!!!!
Εγώ ετοιμάζω ήδη ...καταδρομική ... Θα την ξανατιμήσω μετά από .. χρόνια... πως πέρασε ο καιρός...
Λέτε να μπορέσω να τραβήξω πάλι καμία photo σαν αυτές που ανέβασα πριν.... χρόνια... ?????
Αέραααααααααααααααααααααα
Ο Προεδρος να παρεμβει και να ξεκαθαρισει τα περι Ρομινας επειγοντως.
Δεν την ηξερα ως Ρομινα γιατι ηταν call girl και δεν μπορω να φερω σπίτι τετοια . Μετα το ανακλυψα κι εγω ....Σορρυ αλλά οχι και κιτρινη ρε παιδιά
Παίδες.... μόνο το βυζί να δείτε... να το νιώσε στη ΜΟΥΡΗ σας... θα χάσετε το ΦΩΣ σας...
Μπορεί να μην λέει τόσο από μάπα... αλλά την να την κάνεις...
Οι ΒΥΖΟΙ είναι ΘΕΪΚΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!
καλησπερα σασ εχω νεα μολισ επεστρεψα και πηρα βικη-ρομινα και αργοτερα και την ελενη.Η Βικη -ρομινα εχει 7αρι οπλισμο βυζαρεs πλησιαζοyν λαουραs...καλο μασαζακι την περιμενα χειροτερη, πιπονι καλο με σκουφακι και παθιαρικο σεξ ολα τα λεφτα κοστοσ 80 ευρω εκατσα με βικυ-ρομινα 60 λεπτα .τωρα για την ελενη εχει και αυτη βυζαρεσ λεει οτι φοραει σουτιεν 7αρι αλλα ειναι μικροτερο τησ ρομιναs αλλα εχει ωραιεσ ρογεs και ειναι ωραια γυναικα 29 χρονων ,πρωην πατησιων 175 .Εχουμε μασαζ μετριο καλο ισπανικο ,καλο πιπονι,και σεξ παθιαρικο σε ολεs τηs στασειs .Α..να μην ξεχασω η ρομινα κανει και ωραιο μασαζ με τα μπαλονια τησ στην πλατη.80 σην 80 =160 ζημια ,αλλα ειναι η μοναδικεs βυζοπουλεs που απεμειναν.