Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Kαμια βυζου ρε παιδι και για μας;;;;
Ξεραϊλα εχει πεσει :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Γεια σας παιδιά και πάλι!
Και στη Βόρειο Ελλάδα τα ίδια και χειρότερα...
Βυζιά μηδέν...
γιαυτό αποφασίσαμε να κάνουμε ότι και η Ελληνική κυβέρνηση για την οικονομία... τι άλλο??? να δανειστούμε από τη Γερμανία βέβαια...
τσεκάρετε τα ακόλουθα κουρίτσα......(δεν το έγραψα λάθος!!)
Για αυτήν τη Jessy είμαστε σε καλά βήματα πιστεύω... μακάρι να τα καταφέρουμε είναι στο ψήσιμο εδώ και καιρό... για να δούμε για να δούμε
9άρι βυζί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η νικολέτα μας
Το μέγα πρόβλημα είναι πως εάν έρθουν θα είναι σαν σιτυ τουρ!!!
και η τιμή τσιμπιμένη αρκετά...επίσης πολλές κοπέλες φοβούνται να έροθυν λόγω του ότι κυκλοφορεί βρώμα για "κακό κόσμο" και υποανάπτυκτα πράγματα και καταστάσεις στην ελλάδα!
'Οποιος συναγωνιστής γνωρίζει και αυτός Γερμανικά, ας βοηθήσει στέλνωντας ε-μαιλ στα κουρίτσα!!! (δεν γράφω λάθος)
Αυτά από εμένα, επειδή κατεβαίνω Αθήνα αυτές τις ημέρες, όποιος συναγωνιστής προτείνει κάτι καλό, παρακαλώ ας το αναφέρει στο θρεντ ή σε πμ.
Ευχαριστώ πολύ!

Μπα λαθος κανουνε, πώς και ακουσανε τετοια πραματα?

Επισκέπτης
Παιδες μολις ηρθα από Μοναχο ... Οτι και να πω ειναι λίγο .Για οσους γνωρίζουν πήρα Alexa , Katerina από Baierbrunner 22 και ήταν παιδια εκει και η Jessy την οποία την εκανα χρυση να ερθει αλλα όλες λενε οτι τις προσκαλω εγω και να ερθουν για μενα ?
Δεν εχουμε λενε προσκλήσεις από αλλους .Παρόλα αυτά αν δεν παρετε τηλέφωνο δεν ερχεται καμία . Η Jessy ειναι βεβαια τοφαλος ..μου θυμισε την Τζουλια/Λαουρα αλλά πόδια -κωλος ειναι μεγαλύτερα οπως και τα βυζια που το σουτιεν της εγραφε 100JJ  !!!!!!!!!!!!!!!!!HMARTON

Το παραξενο ειναι οτι σε ολες αρέσει η Ελλάδα και όλες εχουν ερθει για διακοπές σε Κρητη και νησιά !!! Τα περι μαυρου προβατου εδω δεν ισχυουν για να ερθουν . Ερχονται ολες με τις καταλληλες προσφορές . Ολες μιλουν αγγλικά και για μενα περιμενουν τηλεφώνημά σας.

Εγω οτι ηταν να κανω το εκανα και θα συνεχίζω αλλά αν δεν βοηθήσετε .....θα τον πιουμε περισσότερο.

Επόμενο ταξίδι 18 Φεβρ στην Φρανκφούρτη -Κολονία στους ναούς  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Βρε φίλε, ποιος θα δώσει 100ρικά ή και περισσότερα για μια επίσκεψη?? Πόσα έδωσες;;
Προσωπικά δεν τα δίνω!!! Μια χαρά είναι και τα στούντιος με τα  :tits: κορίτσια!!

Επίσης, ελέγχονται από γιατρούς;;

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
zaras27 απλα εισαι ενα επιπεδο παραπανω στο βυζοκυνηγει οπου βρεις βυζαρου την χτυπας!!!!!
Ο ΒΥΖΟΚΗΝΥΓΟΣ ΤΟΝ 6 ΗΠΕΙΡΩΝ και των 8 ΘΑΛΑΣΣΩΝ!!!!! Υπαρχει μια επιστημονας στην ανταρκτικη που μελεταει τους πιγκουινους με 90ΚΚ ικανο σε εχω.

Περα απο τους επαινους στον συμπολεμιστη zara27 εχω δει στο καναλι τηλεφως μια ξανθια βυζαρου που κανει την εκπομπη τελος η μοναξια(βρισκει συντροφους σε αλλους δηλαδη αντρες-γυναικες) το βραδυ αργα ετοιμος ειμαι να παρω τηλεφωνο και να ζητησω αυτη σε γαμο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
εχω δει στο καναλι τηλεφως μια ξανθια βυζαρου που κανει την εκπομπη τελος η μοναξια(βρισκει συντροφους σε αλλους δηλαδη αντρες-γυναικες) το βραδυ αργα ετοιμος ειμαι να παρω τηλεφωνο και να ζητησω αυτη σε γαμο.

ρε φιλε και εγω τιν εχω σταμπαρη αυτιν  :tits: , λες να τιν αρχισουμε στα τηλ. , που ξερεις μπορει να θελει ενα εξτρα ακομα εισοδιμα  :knockinb: :knockinb:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Βρε φίλε, ποιος θα δώσει 100ρικά ή και περισσότερα για μια επίσκεψη?? Πόσα έδωσες;;
Προσωπικά δεν τα δίνω!!! Μια χαρά είναι και τα στούντιος με τα  :tits: κορίτσια!!

Επίσης, ελέγχονται από γιατρούς;;

Tακουνανθρωπε τωρα λες ακυρα πραματα.
Τι λες τωρα δεν αξιζει να δωσεις 100ευρω για μια υπερβυζαρου, οταν σκας αβερτα 50-80 ευρω στα στουντιο?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Προσωπικά δεν δίνω κατοστάρικα και στα στούντιο δίνω 40-50 ευρώ!!

Ίσως όμως αντί να πάω 2 στούντιο, αν αξίζει μπορεί να δώσω 100 ... και πάλι ίσως!!!!

Φίλε μου, προσωπικές επιλογές είναι αυτά ;) ;)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
την εχω δει και αυτη αλλα και αλλες καλες στο αλλα το ξανα εκανε με λεφτα ο μαλακας να εκμεταλευτει το παθος μας για τα βυζια.τα εχει ανεβασει σε μια μαλακια που συμπληρωνεις surveys και θελει και αριθμο κινητου που δεν υπαρχει περιπτωσει να δωσω να μου αρχισουν τιποτα κρυφες χρεωσεις,καλα το ειχε γιατι το χαλασε παλι.

gblack

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
paidia kamia me terastia byzia ektow thstzoylias?den milame gia 3 noumero.alla gia 4 me  5    thanks

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
την εχω δει και αυτη αλλα και αλλες καλες στο αλλα το ξανα εκανε με λεφτα ο μαλακας να εκμεταλευτει το παθος μας για τα βυζια.τα εχει ανεβασει σε μια μαλακια που συμπληρωνεις surveys και θελει και αριθμο κινητου που δεν υπαρχει περιπτωσει να δωσω να μου αρχισουν τιποτα κρυφες χρεωσεις,καλα το ειχε γιατι το χαλασε παλι.

ρεεεεεεεε  εδω ειναι freeeeeee...... 
τσαμπαααααααααααααααααα  μονο εδω.....!!!!!!!!!!!!!!!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Παιδες μολις ηρθα από Μοναχο ... Οτι και να πω ειναι λίγο .Για οσους γνωρίζουν πήρα Alexa , Katerina από Baierbrunner 22 και ήταν παιδια εκει και η Jessy την οποία την εκανα χρυση να ερθει αλλα όλες λενε οτι τις προσκαλω εγω και να ερθουν για μενα ?
Δεν εχουμε λενε προσκλήσεις από αλλους .Παρόλα αυτά αν δεν παρετε τηλέφωνο δεν ερχεται καμία . Η Jessy ειναι βεβαια τοφαλος ..μου θυμισε την Τζουλια/Λαουρα αλλά πόδια -κωλος ειναι μεγαλύτερα οπως και τα βυζια που το σουτιεν της εγραφε 100JJ   !!!!!!!!!!!!!!!!!HMARTON

king-033.gif

Καλά τα σάιτ βυζοτύποι μου αλλά πρέπει να ρίχνουμε και κάνα μανίκι γιατί θα μας φάει η :bigdick:
Τι λέει εθεάθη καμιά βυζαρού; Πείτε ψέμματα έστω να γελάσει λίγο το χειλάκι μας... :-

OP
OP
BoobLover

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Φίλοι Βυζολάγνοι ...
μόλις τώρα πληροφορήθηκα ότι η Βίκυ - Ρομίνα, Μάρνης 28...
είναι η παρακάτω

www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,4132.0]Ρομίνα[/url]

Μα καλά... είχα μαύρα μεσάνυχτα και δεν είχα πάρει πρέφα....
Μην τρέχετε στη Γερμανία.... Πάτε στη Μάρνης να χορτάσετε  :tits:
Μιλάμε η τύπισσα τα έχει τεράστια!!!!!!!!!

Εγώ ετοιμάζω ήδη ...καταδρομική ... Θα την ξανατιμήσω μετά από .. χρόνια... πως πέρασε ο καιρός...
Λέτε να μπορέσω να τραβήξω πάλι καμία photo σαν αυτές που ανέβασα πριν.... χρόνια... ?????

Αέραααααααααααααααααααααα     :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom