Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (6 μέλη και 78 επισκέπτες)

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Έχεις δίκιο, παράλειψή μου. Αναφέρομαι στο σπίτι της Παιανιέων 24, στο Μεταξουργείο.  ;)

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Καλά νέα:
Εντοπίστηκε ελληνίδα με 6άρι στητό βυζί στα 20 ευρώ  :rockon:
Τη λένε Άντζελα και είναι αντικαταστάτρια της καζακστανής Βίκυς (η οποία μάλλον την έκανε οριστικά από εκεί)
Χτες ήταν η πρώτη της βάρδια [/size][/size][/size][/size]

[size=7pt]Άσχημα νέα:
Είναι κατά πάσα πιθανότητα τρανσέξουαλ (για μένα είναι το ίδιο, αλλά πολλούς μπορεί να τους χαλάει), είναι σίγουρα 45άρα, μιλάει πάρα πολύ κατά τη διάρκεια του σεξ (λέγοντας πού έκανε τα τατουάζ, πού πήγε διακοπές κτλ.), το βυζί είναι σιλικονάτο (ενώ αυτή ορκίζεται ότι είναι φυσικό) και από κάτω είναι αξύριστη.  :cheesy: :cheesy:[/size]

E τοτε γαμησε τα ρε φιλαρακι, γαμησε τα... :headbang:

erosman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά που γράφεις με τα κόκινα γράμματα καλά είναι.....κάτσε να βάλω τα γυαλιά μου να δώ τι γράφεις παρακάτω με τα μικρούλικα......κάτι μου λέει ότι θα την πατήσω όπως με τα συμβόλαια .....συνήθως στα μικρά γραμματάκια υπάρχει η ουσία......Ρε συναγωνιστή ....η κορασίς Βελιγκέκας είναι :2funny: :2funny: :grin: :grin: :2funny:
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Καλά νέα:
Εντοπίστηκε ελληνίδα με 6άρι στητό βυζί στα 20 ευρώ  :rockon:
Τη λένε Άντζελα και είναι αντικαταστάτρια της καζακστανής Βίκυς (η οποία μάλλον την έκανε οριστικά από εκεί)
Χτες ήταν η πρώτη της βάρδια [/size][/size][/size][/size]

[size=7pt]Άσχημα νέα:
Είναι κατά πάσα πιθανότητα τρανσέξουαλ (για μένα είναι το ίδιο, αλλά πολλούς μπορεί να τους χαλάει), είναι σίγουρα 45άρα, μιλάει πάρα πολύ κατά τη διάρκεια του σεξ (λέγοντας πού έκανε τα τατουάζ, πού πήγε διακοπές κτλ.), το βυζί είναι σιλικονάτο (ενώ αυτή ορκίζεται ότι είναι φυσικό) και από κάτω είναι αξύριστη.  :cheesy: :cheesy:[/size]

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Αυτά που γράφεις με τα κόκινα γράμματα καλά είναι.....κάτσε να βάλω τα γυαλιά μου να δώ τι γράφεις παρακάτω με τα μικρούλικα......κάτι μου λέει ότι θα την πατήσω όπως με τα συμβόλαια .....συνήθως στα μικρά γραμματάκια υπάρχει η ουσία......Ρε συναγωνιστή ....η κορασίς Βελιγκέκας είναι :2funny: :2funny: :grin: :grin: :2funny:
:2funny:

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
απαιτω να διαγραφoyn τα μηνυματα με τα transformer αντρες με βυζια δεν μας ενδιαφερουν!!!!  :tickedoff: :offtopic:

vizotrelamenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
8
Πόντοι
0
Μαγκες καλησπερα σας οι ποιο παλαιοι θα θημούντε την ανζτελα που ήταν στην κνιδου η ιδια λοιπόν ειναι και στην παιανιέων 24 εγω πάντος περασα καλά οπως και παλαιώτερα και θυμηθηκα πολλα, καλο μονο για τύπους που γουστάρουν βυζοmilf  παντος για trans ουτε την ήξερα ουτε και την ξερω οι παλιες καραβανες του ιδους θα την θημουνται σιγουρα

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Όχι, Heelover, η Άντζελα της κριτικής είναι η Άντζελα από Καλύμνου 48! Καμία σχέση!
Τώρα, vizotrelamenos, αν αυτή είναι κανονική γυναίκα... τι να πω! Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά ας πάει και κανένας τρίτος να μας πει τη γνώμη του.
Εμένα μου μοιάζει σαν τον Dee Snider με εξάρι βυζί (τέτοιο μαλλί έχει) :rolleyes:
URL]]

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Να κι ενα ξεχασμενο θρεντ που βρηκα στην αναζητηση!Το επαναφερω για να μην υπαρχουν μπερδεματα με το Βυζοπουλες σε μπουρδελα :tits:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Βαλεντινα-Ηρα η Ταταρα και Νικη (απο Βουρβαχη 19) θεωρω πως ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτο τον καιρο..........

:tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
"Βυζοπούλες σε studio" με φυσικά ή τεχνητά  :tits2: :tits2: :tits2: ???? Γιατί πλέον έχουμε γεμίσει στα συλικονούχα...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Και την Μαρινα απο Φ104 και Ρομινα απο Βρ.55 με σιλικονη ομως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom