Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Έχεις δίκιο, παράλειψή μου. Αναφέρομαι στο σπίτι της Παιανιέων 24, στο Μεταξουργείο. ;)
ρε τι κανει η ξεραίλα..Μιλάς για το σπίτι στην Διδύμου ?
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Καλά νέα:
Εντοπίστηκε ελληνίδα με 6άρι στητό βυζί στα 20 ευρώ
Τη λένε Άντζελα και είναι αντικαταστάτρια της καζακστανής Βίκυς (η οποία μάλλον την έκανε οριστικά από εκεί)
Χτες ήταν η πρώτη της βάρδια [/size][/size][/size][/size]
[size=7pt]Άσχημα νέα:
Είναι κατά πάσα πιθανότητα τρανσέξουαλ (για μένα είναι το ίδιο, αλλά πολλούς μπορεί να τους χαλάει), είναι σίγουρα 45άρα, μιλάει πάρα πολύ κατά τη διάρκεια του σεξ (λέγοντας πού έκανε τα τατουάζ, πού πήγε διακοπές κτλ.), το βυζί είναι σιλικονάτο (ενώ αυτή ορκίζεται ότι είναι φυσικό) και από κάτω είναι αξύριστη. [/size]
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Καλά νέα:
Εντοπίστηκε ελληνίδα με 6άρι στητό βυζί στα 20 ευρώ
Τη λένε Άντζελα και είναι αντικαταστάτρια της καζακστανής Βίκυς (η οποία μάλλον την έκανε οριστικά από εκεί)
Χτες ήταν η πρώτη της βάρδια [/size][/size][/size][/size]
[size=7pt]Άσχημα νέα:
Είναι κατά πάσα πιθανότητα τρανσέξουαλ (για μένα είναι το ίδιο, αλλά πολλούς μπορεί να τους χαλάει), είναι σίγουρα 45άρα, μιλάει πάρα πολύ κατά τη διάρκεια του σεξ (λέγοντας πού έκανε τα τατουάζ, πού πήγε διακοπές κτλ.), το βυζί είναι σιλικονάτο (ενώ αυτή ορκίζεται ότι είναι φυσικό) και από κάτω είναι αξύριστη. [/size]
Αυτά που γράφεις με τα κόκινα γράμματα καλά είναι.....κάτσε να βάλω τα γυαλιά μου να δώ τι γράφεις παρακάτω με τα μικρούλικα......κάτι μου λέει ότι θα την πατήσω όπως με τα συμβόλαια .....συνήθως στα μικρά γραμματάκια υπάρχει η ουσία......Ρε συναγωνιστή ....η κορασίς Βελιγκέκας είναι
Να κι ενα ξεχασμενο θρεντ που βρηκα στην αναζητηση!Το επαναφερω για να μην υπαρχουν μπερδεματα με το Βυζοπουλες σε μπουρδελα
Σοφια απο φ104 τεσσαρι στητο στηθος νεανικο.Βαλεντινα-Ηρα η Ταταρα και Νικη (απο Βουρβαχη 19) θεωρω πως ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτο τον καιρο..........
Σοφια απο φ104 τεσσαρι στητο στηθος νεανικο.
Ρομινα?Βαλεντινα-Ηρα η Ταταρα και Νικη (απο Βουρβαχη 19) θεωρω πως ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτο τον καιρο..........
Δεν ξαναεμφανιστηκε απο τοτε!Κομητης οντως!!Κάτι μου είχες πει πριν μερικές μέρες άλλα μάλον περί κομήτη επρόκειτο. ;)
Η Μαρινα ναι!Η Ρομινα οχιΚαι την Μαρινα απο Φ104 και Ρομινα απο Βρ.55 με σιλικονη ομως.
Ισως να κανω λαθος μια φορα εχω παει ......και ηταν καταπληκτικη στις υπηρεσιες της.Η Μαρινα ναι!Η Ρομινα οχι