Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (7 μέλη και 72 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σε ποια απο τις δυο?
  Στην Μαρινα εχω παει τρεις φορες ειναι καταπληκτικη,με σιλικονατο στηθος και εμφανιση δυναμιτης...στην Ρομινα εχω παει μια φορα μονο διολου απιθανο να ξαναπαω αυτες τις μερες..... πιστευω να μην εχει σιλικονατο στηθος οπως αναφερεις..αλλα σε καθε περιπτωση ειναι και αυτη καταπληκτικη και με πολυ καλη εμφανιση και ομορφα ματια.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Μήπως είναι μια ξανθιά νταρντανοχοντρή με χείλια τραβηγμένα & πλαστικά ? :think:
που ήταν  και απογευματινή  βάρδια στη Μυλλέρου , σ'  αυτό  με την εσωτερικη καγκελοπορτα  ..?
διοτι αυτή  είναι εντελώς τραβελοειδής- περσι περνουσα μ΄ενα φίλο  εξ επαρχίας και  όταν την είδαμε, εξηφανίσθημεν  :o

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Έτσι ακριβώς, φίλε, αλλά δεν ξέρω αν ήταν αυτή που λες από Μυλλέρου. Πολύ τραβηγμένη η γκόμενα.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Άσχετο: Μυσταράδες μου, μια Γιάννα βυζαρού που δούλευε Δροσοπούλου κάποτε, άνοιξε η γη και την κατάπιε; Μάλλον ε; :(

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Άσχετο: Μυσταράδες μου, μια Γιάννα βυζαρού που δούλευε Δροσοπούλου κάποτε, άνοιξε η γη και την κατάπιε; Μάλλον ε; :(

Ελα βυζοοοοοοοοοοο μεγαλε τι γινεται?
Λοιπον Μαρινα στο 104 να πας.
Εγκρινω και γω.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ελα βυζοοοοοοοοοοο μεγαλε τι γινεται?
Λοιπον Μαρινα στο 104 να πας.
Εγκρινω και γω.

Έλα βυζοπροφέσορα τι κάνεις; :rockon:
Ρε συ στις φωτό φαίνεται ψιλομέτριο και αλλήθωρο το βυζοσέτ. Δεν ξέρω έχω βυζοεπιφυλάξεις. :think:
Προτιμώ Νίκη ή Βαλεντίνα στη Βούρβαχη. Είναι μάχιμα βυζομωρά δικέ μου. :tits2:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Πολύ σωστό . Νικη  ( η Ουγγαρέζα) απο Ιάκχου και Βούρβαχη Πολυ  :tits: , αλλά και πολυ τυπική μέσα
Επιτρέψτε  μου να προσθέσω και το κοντο-γυφτο-κρεμαστομπάζο :tits:  Τζουλια  απο Δοξάτου
Γνωστή  και σε εμένα  από  ....προ τρετιας  στο Δροσοπ. 95  :headbang: :tits: :headbang:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Yπάρχει πουθενά καμιά φωτο αυτης της Τζούλιας;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Να προσθεσω και την Σαμπρινα απο Αντιοχειας 64

:tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
...Ρε σεις...μπορείτε να σταματήσετε να μιλάτε για τραβέλια και γκόμενες με 3άρια? Αηδία κατήντησε.

aris2659

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τιν ευα παντως απο αγκυρας ολοι τιν εχουμε  :knockinb: για μια φορα , ετσι για να απολαυσουμε τα βυζια της  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Omaar

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
10
Πόντοι
0
τιν ευα παντως απο αγκυρας ολοι τιν εχουμε  :knockinb: για μια φορα , ετσι για να απολαυσουμε τα βυζια της  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Ξέρει κανείς να μου πει ρε παιδιά αν αυτή η Τζούλια ή Αντζελα στην Τροφωνίου υπάρχει ακόμα?
Πού βρίσκεται? Εχει τα μεγαλύτερα βυζιά που έχω πιάσει ποτέε

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
τα ειχε φιλε μου γιατι δυστηχως γ ολους μας εχει μεινει η μιση..οποτε ειμαστε σε αναζητηση αλλης βυζοπουλας..

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
η Ιρα απο που δουλευει τωρα στην βουρβαχη , τι λεει ? τιν εχει παρει κανεις  :knockinb: ? στις φωτο φαινετε να εχεις βυζους  :tits: , αλλα ειναι οντως μεγαλα ? ή μουφα ?

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά και πάλι!
Και στη Βόρειο Ελλάδα τα ίδια και χειρότερα...
Βυζιά μηδέν...
γιαυτό αποφασίσαμε να κάνουμε ότι και η Ελληνική κυβέρνηση για την οικονομία... τι άλλο??? να δανειστούμε από τη Γερμανία βέβαια...
τσεκάρετε τα ακόλουθα κουρίτσα......(δεν το έγραψα λάθος!!)
Για αυτήν τη Jessy είμαστε σε καλά βήματα πιστεύω... μακάρι να τα καταφέρουμε είναι στο ψήσιμο εδώ και καιρό... για να δούμε για να δούμε
9άρι βυζί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η νικολέτα μας
Το μέγα πρόβλημα είναι πως εάν έρθουν θα είναι σαν σιτυ τουρ!!!
και η τιμή τσιμπιμένη αρκετά...επίσης πολλές κοπέλες φοβούνται να έροθυν λόγω του ότι κυκλοφορεί βρώμα για "κακό κόσμο" και υποανάπτυκτα πράγματα και καταστάσεις στην ελλάδα!
'Οποιος συναγωνιστής γνωρίζει και αυτός Γερμανικά, ας βοηθήσει στέλνωντας ε-μαιλ στα κουρίτσα!!! (δεν γράφω λάθος)
Αυτά από εμένα, επειδή κατεβαίνω Αθήνα αυτές τις ημέρες, όποιος συναγωνιστής προτείνει κάτι καλό, παρακαλώ ας το αναφέρει στο θρεντ ή σε πμ.
Ευχαριστώ πολύ!

vizotrelamenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
8
Πόντοι
0
ok!!!!δεκτων οτι ασχολουμαστε με τριαρια, δεκτων οτι η αντζελα ειναι τρ.......λη υπαρχη καποια που μπορουμε να :knockinb:
την να κανουμε σκληρη η ζωη γαμω την βυζοκαντεμια που εχει πεση,τουλαχιστων να ερθει μια να τηςτα σκασουμε και χοτρα εστω μπας και ξελαμπικάρουμε διλαδη γαμω την βυζοαγανακτιση!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom