Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Δε νομίζω πως τα παιδιά είχαν κακή πρόθεση ή ήθελαν να την πουν στον zaras.
Είναι φανερό άλλωστε ότι ο τελευταίος χαίρει της εκτίμησης όλων των μελών του φόρουμ.

Συμφωνώ πάσντως πως η καλύτερη λύση θα ήταν να συγχωνευτούν όλα τα θέματα σε ένα μεγάλο που θα συμπεριλαμβάνει τα πάντα.
ΝΟΜΙΖΩ οτι δεν πρεπει να συνχωνευτουν τα θεματα για τις :tits: πλουσιες κοπελες  :tits:
γιατι θα μπερδευτουμε και αντι για βοηθεια θα μπλεχτουμε χειροτερα :headbang: :headbang:
εκαστος στο ειδος τους λοιπον... :rockon:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Δε νομίζω πως τα παιδιά είχαν κακή πρόθεση ή ήθελαν να την πουν στον zaras.
Είναι φανερό άλλωστε ότι ο τελευταίος χαίρει της εκτίμησης όλων των μελών του φόρουμ.

Συμφωνώ πάσντως πως η καλύτερη λύση θα ήταν να συγχωνευτούν όλα τα θέματα σε ένα μεγάλο που θα συμπεριλαμβάνει τα πάντα.

Ακριβώς αυτό!!!!!
:thumbsup: :thumbsup:

Ούτε παρεξηγήσεις ούτε τίποτε άλλο!!!
Οργανωμένα πράματα!!!!!  ;) ;)

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
URL]]

Συνημμένα

• tits-192-layoutr-16.gif
    tits-192-layoutr-16.gif
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • swingboobs-layoutr-131.gif
    swingboobs-layoutr-131.gif
    70,7 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
Η επισκεψιμοτητα του συγκεκριμενου thread ειναι 181.000 +
του Βυζομανες σε μασαζερι ειναι μολις 22.000

για να μην αναφερω τα αλλα που ειτε εχουν χαθει είτε ειναι κατω των 22.000 .Αν ποσταρουμε λοιπον στα αλλα ας το κανει όπως θελει αλλά δεν παιζει ρόλο που ο τιτλος ειναι Βυζοπουλες στα μπουρδελα ή ειναι των 20Ε η.....

Για μενα ποσταρουν ολοι γιατι υπάρχει ελλειψη . Δηλ αμα ερθει κανα cg θα παω να ποσταρω στο αντιστοιχο νήμα ? Οχι κυριοι ,  για μενα εδω ειστε ολοι , εδω ειναι ο κοινός στοχος και εδω ψαχνουμε τις βυζοπουλες ασχετα αν ειναι εντός , εκτός , cg , μασαζ, στριπ . Για μενα εγω θα ποσταρω εδω τα παντα γιατί το βλεπετε ολοι και δεν ειμαι μοναχοφάης να το βλέπουν λιγοι.

Υπάρχει που υπάρχει τρομακτική ελλειψη σε βυζάρες, θα ψαχνουμε και τα διαφορα νηματα εδω μεσα ? Δεν μας φτανει που δεν υπαρχει ιχνος στην αγορά θα κανουμε και διάκριση στα thread ?
ΟΧΙ! Τουλαχιστον για μενα .Εγω θα ποσταρω εδω ! Τελεία και παύλα .-

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ρε καυλιάρη, δε χρειάζεται ν 'αρπάζεσαι... ;) ;)

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Ξεκόλλα, ρε ζάρα, πώς κάνεις έτσι;

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Εντάξει μάγκες δε χρειάζεται τώρα να τη λέει ο ένας στον άλλον. Πολύ καλά κάνει όποιος ποστάρει πληροφορίες έστω κι αν δεν είναι στο σωστό topic. Ας κοιτάξουμε καλύτερα ότι δεν υπάρχει λέπι στην αγορά και ας αφήσουμε τις τυπικότητες μια φορά το μήνα ή το δίμηνο που υπάρχει καινούργια πληροφορία να την κατατάξουμε εκεί που πρέπει. Να πω ότι έμπαινε κάποιος και συστηματικά γάμαγε τα topic, ΟΚ... Αλλά και να θέλει κανείς δε μπορεί γιατί απλά δεν έχει τίποτα να γράψει αφού δεν υπάρχει. Οπότε ας πούμε κι ενα thanx σε όποιον μοιράζεται πληροφορίες κι ας μην του τη λέμε κι από πάνω. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το thread χτενίζεται!

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
ετσι πες τα φιλαρακι piderof.....!!!!
κοιτα λιγο τα μηνυματα σου...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Βυζοήμαρτον ρε συντρόφια. :headbang:

Για πολλοστή φορά μανουριάζουμε για το τίποτα. Πρέπει επιτέλους να επικρατήσει η βυζολογική.
Κυκλοφορούν πολλές βυζοπούλες στην πιάτσα; Ούτε για δείγμα. :helpplea:
Άρα όποια ξετρυπώνουμε, όπου στον πούτσο και να'ναι, καλό είναι να αναφέρεται ΚΑΙ εδώ, αφού αυτό είναι το θρέντ με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, όπως είπε κι ο πρόεδρος. :rockon:
Ακόμα και σε στρίπ και στης μαϊμούς τον κώλο αν βρεθεί γιατί όχι; Όποιος θέλει πάει.
Εδώ είμαστε μια οικογένεια, δε γίνεται να βυζοτσακωνόμαστε μεταξύ μας.
Το μόνο που θεωρώ εγώ σπάμ είναι να αναφέρονται ανύπαρκτες βυζοπούλες. Γενικά να υπάρχει βυζοπροσοχή και βυζοσύνεση με τα νούμερα.

Mετά βυζοτιμής...

1209435622999.gif

vizotrelamenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
8
Πόντοι
0
zaras μι μασας εσενα θελουμε το να ποσταρουμε ολοι για αυτο που γουσταρουμε ειναι οτι καλυτερο εισαι και θα εισαι ο president εδω μεσα και αυτο δεν αλαζι με τιποτα μι τρελενομαστε γιατι χανουμε την ουσια βουρ ολοι για ψαξιμο βιζομαγκες

OP
OP
BoobLover

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Οι Βυζοπούλες :boobies: postarondai όπου υπάρχει post για Βύζους...
Τι μασαζ, τι μπορντέλο, τι call girl .... δεν έχει νόημα...

ΤΟ μόνο που μετράει είναι να τις ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ και να κάνουμε μεταξύ μας ΚΟΥΒΕΝΤΑ...

Δεν έχει νόημα να χαλιόμαστε... In BYZOUS We Trust...

May The ByzoPower be with Us....

Zaras27.... Keep Walking.... ή μάλλον .... Keep Skouting amigo!!!!!!!!!

:boobies: :tits: :tits2:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Βυζοψάχτες μου, θα σας προσγειώσω στη ζοφερή ελληνική πραγματικότητα.
Δυστυχώς δεν ανακάλυψα κάτι καινούριο. Απλά θα ενημερώσω τους νέους βυζοχύστες που σουλατσάρουν πρωί στη Λιοσίων ότι μάλλον το μεγαλύτερο βυζοσέτ, όπως κατάντησε η Τζούλια, το έχει η Μαρία η Πολωνέζα στην Αδάνων.
Γνωστή και μη εξαιρετέα παρουσία που είχε κρεμάσει τα σουτιέν της για αρκετό διάστημα.
Νταρντανόμουνο με 4άρι για όσους δε γνωρίζουν. Χωρίς να κάνει σπέσιαλ περιποίηση, της έχω αδυναμία της άτιμης. :kissass:
Το μεγάλο της ατού είναι ότι σου προσφέρει από μόνη της τα βυζόνια για γλύψιμο, ρούφηγμα, ζούληγμα και τα τρίβει πάνω σου μέχρι να σου γίνει κάγκελο. :tits:
Σήμερα μάλιστα καθώς ρούφαγε το τρομπόνι είχε τουρλώσει τα κωλομέρια και της έβαλα δαχτυλάκι μέχρι τις αμυγδαλές. :rockon:
Μετά την ανέβασα στον άξονα να φάω κάνα βυζοσκάμπιλο και έκανα ένα δυνατό τελείωμα με θέα τις κωλομαγουλάρες της. :zfuck:
Εν κλειτορίδι, είναι μια βυζοτίμια πρόταση χωρίς ωστόσο να αναστατώνει τον μέσο βυζοτύπο. Απ'το ολότελα όμως καλή κι η Παναγιώταινα... :think:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Βυζοψάχτες μου, θα σας προσγειώσω στη ζοφερή ελληνική πραγματικότητα.
Δυστυχώς δεν ανακάλυψα κάτι καινούριο. Απλά θα ενημερώσω τους νέους βυζοχύστες που σουλατσάρουν πρωί στη Λιοσίων ότι μάλλον το μεγαλύτερο βυζοσέτ, όπως κατάντησε η Τζούλια, το έχει η Μαρία η Πολωνέζα στην Αδάνων.
Γνωστή και μη εξαιρετέα παρουσία που είχε κρεμάσει τα σουτιέν της για αρκετό διάστημα.
Νταρντανόμουνο με 4άρι για όσους δε γνωρίζουν. Χωρίς να κάνει σπέσιαλ περιποίηση, της έχω αδυναμία της άτιμης. :kissass:
Το μεγάλο της ατού είναι ότι σου προσφέρει από μόνη της τα βυζόνια για γλύψιμο, ρούφηγμα, ζούληγμα και τα τρίβει πάνω σου μέχρι να σου γίνει κάγκελο. :tits:
Σήμερα μάλιστα καθώς ρούφαγε το τρομπόνι είχε τουρλώσει τα κωλομέρια και της έβαλα δαχτυλάκι μέχρι τις αμυγδαλές. :rockon:
Μετά την ανέβασα στον άξονα να φάω κάνα βυζοσκάμπιλο και έκανα ένα δυνατό τελείωμα με θέα τις κωλομαγουλάρες της. :zfuck:
Εν κλειτορίδι, είναι μια βυζοτίμια πρόταση χωρίς ωστόσο να αναστατώνει τον μέσο βυζοτύπο. Απ'το ολότελα όμως καλή κι η Παναγιώταινα... :think:
Τυπε μου μια χαρα σε βρισκω!!

Εδω ο αλλος γαμησε την αλληθωρη για να μην μεινει αβυζος
respect-040.GIF

Δες τις πιο προσφατες κριτικες στην κεντρικη σελιδα  :o :o :o .

ελα πορνοταξιδο σου λεω να ψησεις την μιμη να σας ξαναρθει  :tits: :tits: , γιατι μας εχει κατσικωθει εδω....

4αρι δεν εχει?βοηθα με να μαθω τα μεγεθη  :sunglasses:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εδω ο αλλος γαμησε την αλληθωρη για να μην μεινει αβυζος
respect-040.GIF

ελα πορνοταξιδο σου λεω να ψησεις την μιμη να σας ξαναρθει  :tits: :tits: , γιατι μας εχει κατσικωθει εδω....

Τύπε μου δεν έχεις καλή μ(ου)νήμη. Δε σου'χω πει ότι έχω πάρει κι εγώ αλλήθωρη;
respect-040.GIF
http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Spiele/smilie_game_036.gif[/img[/URL]] :2funny:

Γιατί να φύγει η πορνοτουρίστρια Μιμή; Κονομάει χοντρά. Γκόλντεν γκέρλ μας έγινε. :pipa1:
Πίνει και καθαρό πράμα από Ζωνιανά εξ ου και το βλέμμα της αγελάδας. :zombie:
Λες να πούμε στον Άρη να την πάρει μεταγραφή ή θα μας τορινιάσει; :badair:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τύπε μου δεν έχεις καλή μ(ου)νήμη. Δε σου'χω πει ότι έχω πάρει κι εγώ αλλήθωρη;
respect-040.GIF
http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Spiele/smilie_game_036.gif[/img[/URL]] :2funny:

Γιατί να φύγει η πορνοτουρίστρια Μιμή; Κονομάει χοντρά. Γκόλντεν γκέρλ μας έγινε. :pipa1:
Πίνει και καθαρό πράμα από Ζωνιανά εξ ου και το βλέμμα της αγελάδας. :zombie:
Λες να πούμε στον Άρη να την πάρει μεταγραφή ή θα μας τορινιάσει; :badair:
[/quote]
Τυπε το θυμομουν οτι την εχεις βυζοπαρει μερικες φορες, αλλα δεν ηθελα να προδωσω την μπαζογαμίαση που σε διακατεχει[img]http://[URL unfurl="true"]www.world-of-smilies.com/wos_sonstige/dick0.gif[/img[/URL]]

Αλλα πιστευω οτι αρχιζεις και φτιαχνεις αφου πας και με κανα 20αχρονο που και που, αν εχει κανα βυζοπροσον  :tits: .

Τυπε εχει μαθει στα πολλα φραγκα η τυπισσα, πανε οι εποχες του μεταξιου  :S :2on1: .

Σε κανα καρεα να την πλασαρουμε, να παμε να καβλαντιζουμε και το τσατσονι σου  :tits2:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τυπε το θυμομουν οτι την εχεις βυζοπαρει μερικες φορες, αλλα δεν ηθελα να προδωσω την μπαζογαμίαση που σε διακατεχειhttp://[URL unfurl="true"]www.world-of-smilies.com/wos_sonstige/dick0.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Με βυζοπροσβάλλεις ρε τύπε. Μόνο μια φορά έγινα μπαζοκασκαντέρ. [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Draussen/smilie_out_047.gif[/img[/URL]]

[QUOTE="Ακόρεστος, post: 1642950"]
Σε κανα καρεα να την πλασαρουμε, να παμε να καβλαντιζουμε και το τσατσονι σου  :tits2:
[/quote]

Μακάρι αλλά χλωμό. Καρέα φέρνει το αφάν γκατέ (και καλά :dancing:) όχι το αφάν σκατέ. :tooth:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Βυζο το βιντεακι που χεις βαλει κατω τα σπαει ασχημα....

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
OP
OP
BoobLover

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Καταδρομική σήμερα 9 Φεβρουαρίου 2010 κα ώρα γύρω στις 12:30 στη περιοχή που κατά τεκμήριο κολυμπάνε βυζομπαρμουνίτσες…

Έχουμε και λέμε…

Βέργας…. Στο πρώτο από Λαρίσης μαυρούλικο μωρό για άγρια ιππασία με κορμί σφιχτό και βυζί μεγάλο (δοκιμασμένο και πιστοποιημένο by Booblover)…. Στο δεύτερο (κάτω) καρά-milf ξανθό (granny) με μεγάλο στήθος πολλά υποσχόμενο για τσόντα δεκαετίας 80ς (μπορεί και να έχει πέσει test drive παλιότερα) … Στο τρίτο Ελληνίδα με καλό σωματάκι και βυζί, αλλά ψιλο-αδιάφορο ….

Αδάνων…. Βυζοπούλα τροφαντή με πλούσια τα ελέη για εκτόνωση στις Βυζάρες και στη μάπα (έχει προηγηθεί ρεπορτάζ από φίλο Βυζολάγνο)….

Τροφωνίου… Στο πρώτο από Λαρίσης (πάνω) ξανθό milf ψηλό περί τα 35 έτη, με ωραίο κορμί, από τα μωρά που λες το κυκλοφορώ άνετα. Βυζί ωραίο, γεμάτο. Πολύ καλή στο κρεβάτι με καυλιάρικες φωνές…. (δοκιμασμένη και πιστοποιημένη by Booblover). Στο επόμενο…. Απλά μπείτε – βγείτε, ξανθό ψηλό άχαρο, με μικρό βυζί πεσμένο. Η παραφωνία της περιοχής …. Στο τρίτο πάνω η γνωστή σε όλους Αγάπη, εμφανής αδυνατισμένη !!!!!!! Κοιλιά έξω φόρα παρτίδα, διέκρινα μάλλον ραγάδες και πολύ πιο πρόστυχη από παλιά πρόθυμη να σε σκουπίσει με τα μωρομάντηλα και να σε ρουφήξει μέχρι τελικής πτώσης…. Στο τέταρτο (πίσω) Ελληνίδα με βυζάκι αλλά αδιάφορη …..

Ελπίζω να σας διαφώτισα πιστοί μου φίλοι Βυζολάγνοι…. Δεν κατέθεσα τον οβολό μου  γιατί απλά γυρνοβολούσα….

Συμπέρασμα…. Θα δοκιμάσω εντός ημερών σε ένα full test drive 4χ4 στο ξανθό καρά-milf της Βέργας και την Βυζοπούλα των όρων Αδάνων !!!!!

λολολολολολολολολολο

:tits: :tits2: :boobies:

Επισκέπτης
Φωκαίας 22 απόγευμα μπαινω και βλέπω λαό και λεω τι εγινε βγαινει μια με μεγαλα αλλά με μεγαλη ταχυτητα και μπαινει στο αλλο και βλεπω οτι δεν φευγει κανεις .Λεω θα μεινω ξαναβγαινει με ταχυτητα τα βυζομπαλα να μην μπορω να τα δω, αλλά διακρινω οτι ειναι σιγουρα 4 αρι και παλι κανεις δεν φευγει και ρωτάω , ειστε ολοι για εδω και μου λενε εχουμε πληρωσει ολοι φιλε !!! Τι εγινε ρε .Ουτε ονομα ουτε να μπορω να τη δω μπροστα !!!.Ας αναφερει καποιος αποψε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom