Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (8 μέλη και 40 επισκέπτες)

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Ελίζαμπεθ , απο ισπανια , κατα τα λεγομενα της  :tits2:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Λέτε να εισακουστήκαμε;;;;;

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Στο Αδάνων 2 τι ώρες μπορούμε να βυζοπαίξουμε;;;;

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Στο Αδάνων 2 τι ώρες μπορούμε να βυζοπαίξουμε;;;;

Πουρνό πουρνό παίχτη. Κάνε κι ένα μίνι σκάουτ στα πέριξ της Λιοσίων, ο Booblover έκανε βυζοενδιαφέρουσες αναφορές.
respect-057.GIF

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Πουρνό πουρνό καθημερινές δε παίζει..... εργασία, αλλά όχι χαρά, βλέπεις...

Σάββατα;;

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Σαββατο πρωι στο φυλης 109 κατω ειδα ενα βυζομωρο που το λενε Μονικα.
Ξερει καποιος περισσοτερα να μας διαφωτισει;;;

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Σαββατο πρωι στο φυλης 109 κατω ειδα ενα βυζομωρο που το λενε Μονικα.
Ξερει καποιος περισσοτερα να μας διαφωτισει;;;

Τι νούμερο περίπου βυζοτύπε; Μην τρέχουμε τσάμπα ε; :sunglasses:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Τι νούμερο περίπου βυζοτύπε; Μην τρέχουμε τσάμπα ε; :sunglasses:

Δεν μπορω να καταλαβω νουμερο αλλα ηταν τουμπανο με ρωγα στιλετο,αλλα μου φανηκε ξεπετα απο αυτες που σου λενε ''μη και μη''.Εχω πετυχει παλιοτερα πολλες με βυζαρες που δεν αφηναν να τους τα πιανεις,μαλλον αυτες που τα εχουν μεγαλα ειναι και πιο ευαισθητες και τις ποναει οταν τους τα πιανεις!!!

:tits: :tits: :tits:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εχω πετυχει παλιοτερα πολλες με βυζαρες που δεν αφηναν να τους τα πιανεις,μαλλον αυτες που τα εχουν μεγαλα ειναι και πιο ευαισθητες και τις ποναει οταν τους τα πιανεις!!!

:tits: :tits: :tits:
Mπα καμία σχέση φίλε. Απλά δεν βυζοτιμάνε τον οβολό μας. :s&m_1:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Χτες  το πρωί πέρασα από το Φωκ 22  μήπως  ηταν  η Ρόξυ  (?)  που είχα  διαβάσει  ότι έχει μεγάλα  :tits:
Δεν  ημουν τυχερός- ή ίσως να ήταν η απογευματινή.  ?  :think: .  Ηταν  δυο  με μπικινι . πρώτα η ...τσατσα  με μπικινι !  :o  - καλλίγραμμη  λεπτή αλβανοειδής ξυνη  και πηγουνοειδής
Και  μετά βγηκε  ένα τσιγγανορουμανοειδές  μικρόσωμο,  λεπτή  (Λάουρα  ?)/ Η  πρώτη  μυριζε ξεπέτα / καιη  νεαρότερη δευτερη  κοντοστάθηκε , διοτι μαλλον με θυμηθηκε από ένα τριο
της παράνοιας , της συμφοράς και μάλλον ..έκσταζης  :o. στο Φ  95  μπροστά δεξια κάτω , για το οποιο έχω γραψει κριτικη. Αρα  η νεαρά είναι οντως της " αλυσίδας"  των διπλών
Δεν πέρασα εκ των πραγμάτων λόγω "τσ2",  και προχώρησα αριστερά προς Ιουλιανού 71 οπου δούλευε  η  BBW  &  :tits: Μαργαρίτα- Η  παλιά Ριτα από  Εξηκίου  18  και Διδύμου  νομίζω.
Δυστυχώς παρά τα οντως πολυ μεγάλα  :tits:. , με τα τακουνια  ήταν θεόρατη και σε ύψος και σε πλατος , βάρος- και  ( αν και έχω  συνευρεθεί στο απώτατο παρελθόν)  το φοβήθηκα
και επειδή ήταν  εντελώς  άβαφτη και αδιαφορη, ψυχρή  και  βαριεστημένη- και γι αυτό ούτε εκεί  επέρασα (τελικά  κατέληξα  εις  Μάρνη 28)
Η  Ρίτα στο σκοτάδι  μου φανηκε    mature, όταν  βγηκε πιο κει στο φώς  φανηκε πιο νέα  Ειναι μάλλον  + -  35
Δια  τους πολυ BBW λάτρεις  και  βυζολάγνους  προτείνεται-- Τιμή = 25 Ε (και απ ότι θυμαμαι από παλιά , τα εκανε ολα με προφύλαξη, και τα βασικα)
Ειπα  ότι θα" ξαναπεράσω " &  μου είπε ( έχει αναφερθεί  και εδω)  ότι  δουλευει εκεί  Τεταρτη- Πεμπτη- Και Κυριακές  πρωινή βάρδια

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Η  Ρίτα στο σκοτάδι  μου φανηκε    mature, όταν  βγηκε πιο κει στο φώς  φανηκε πιο νέα  Ειναι μάλλον  + -  35
Δια  τους πολυ BBW λάτρεις  και  βυζολάγνους  προτείνεται-- Τιμή = 25 Ε (και απ ότι θυμαμαι από παλιά , τα εκανε ολα με προφύλαξη, και τα βασικα)

Γιατί ζητάνε 25 εκεί τα λαμόγια; Κάνουν τίποτα εξτρά; Ειδικά τη Ρίτα την είχα πάρει παλιά Εξηκίου και ήταν ψιλοέπιπλο...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Αρα  πολυ καλά το ψιλιάστηκα-
Δειτε και το ρηπόρτ μου , που μολις έγραψα,  απο Μαρνη  28 --- με το βυζοπουλεν  Ελένη

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Αρα   πολυ καλά το ψιλιάστηκα-
Δειτε και το ρηπόρτ μου , που μολις έγραψα,  απο Μαρνη  28 --- με το βυζοπουλεν   Ελένη

Τύπε εκεί αν δεν είσαι πελάτης τρως μπριζόλα; Είμαι άσχετος από μασατζίδικα γι'αυτό βυζορωτάω...

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε εκεί αν δεν είσαι πελάτης τρως μπριζόλα; Είμαι άσχετος από μασατζίδικα γι'αυτό βυζορωτάω...
ρε μαλακα βυζο υπαρχει και ενας αλλος με το ιδιο νικ με εσενα.vizolagnos λεγετε.εσυ εισαι ρε μαλακα? εκανες κλωνο?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ρε μαλακα βυζο υπαρχει και ενας αλλος με το ιδιο νικ με εσενα.vizolagnos λεγετε.εσυ εισαι ρε μαλακα? εκανες κλωνο?

Τον έχω πετύχει τον βυζοτύπο στο τσατ. :rockon:
Ναι ρε έκανα κλώνο στα λατινικά. :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom