You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (8 μέλη και 40 επισκέπτες)
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ελίζαμπεθ , απο ισπανια , κατα τα λεγομενα της
Έριξες παστέλι τύπε; Για μπες στο βυζοπαρασύνθημα...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Στο Αδάνων 2 τι ώρες μπορούμε να βυζοπαίξουμε;;;;
Πουρνό πουρνό παίχτη. Κάνε κι ένα μίνι σκάουτ στα πέριξ της Λιοσίων, ο Booblover έκανε βυζοενδιαφέρουσες αναφορές.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Σάββατα;;
Δεν είμαι βυζοσίγουρος μαν, μη σε πάρω στο λαιμό μου...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Σαββατο πρωι στο φυλης 109 κατω ειδα ενα βυζομωρο που το λενε Μονικα.
Ξερει καποιος περισσοτερα να μας διαφωτισει;;;
Τι νούμερο περίπου βυζοτύπε; Μην τρέχουμε τσάμπα ε;
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Τι νούμερο περίπου βυζοτύπε; Μην τρέχουμε τσάμπα ε;
Δεν μπορω να καταλαβω νουμερο αλλα ηταν τουμπανο με ρωγα στιλετο,αλλα μου φανηκε ξεπετα απο αυτες που σου λενε ''μη και μη''.Εχω πετυχει παλιοτερα πολλες με βυζαρες που δεν αφηναν να τους τα πιανεις,μαλλον αυτες που τα εχουν μεγαλα ειναι και πιο ευαισθητες και τις ποναει οταν τους τα πιανεις!!!
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Mπα καμία σχέση φίλε. Απλά δεν βυζοτιμάνε τον οβολό μας.Εχω πετυχει παλιοτερα πολλες με βυζαρες που δεν αφηναν να τους τα πιανεις,μαλλον αυτες που τα εχουν μεγαλα ειναι και πιο ευαισθητες και τις ποναει οταν τους τα πιανεις!!!
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
Χτες το πρωί πέρασα από το Φωκ 22 μήπως ηταν η Ρόξυ (?) που είχα διαβάσει ότι έχει μεγάλα
Δεν ημουν τυχερός- ή ίσως να ήταν η απογευματινή. ? . Ηταν δυο με μπικινι . πρώτα η ...τσατσα με μπικινι ! :o - καλλίγραμμη λεπτή αλβανοειδής ξυνη και πηγουνοειδής
Και μετά βγηκε ένα τσιγγανορουμανοειδές μικρόσωμο, λεπτή (Λάουρα ?)/ Η πρώτη μυριζε ξεπέτα / καιη νεαρότερη δευτερη κοντοστάθηκε , διοτι μαλλον με θυμηθηκε από ένα τριο
της παράνοιας , της συμφοράς και μάλλον ..έκσταζης :o. στο Φ 95 μπροστά δεξια κάτω , για το οποιο έχω γραψει κριτικη. Αρα η νεαρά είναι οντως της " αλυσίδας" των διπλών
Δεν πέρασα εκ των πραγμάτων λόγω "τσ2", και προχώρησα αριστερά προς Ιουλιανού 71 οπου δούλευε η BBW & Μαργαρίτα- Η παλιά Ριτα από Εξηκίου 18 και Διδύμου νομίζω.
Δυστυχώς παρά τα οντως πολυ μεγάλα . , με τα τακουνια ήταν θεόρατη και σε ύψος και σε πλατος , βάρος- και ( αν και έχω συνευρεθεί στο απώτατο παρελθόν) το φοβήθηκα
και επειδή ήταν εντελώς άβαφτη και αδιαφορη, ψυχρή και βαριεστημένη- και γι αυτό ούτε εκεί επέρασα (τελικά κατέληξα εις Μάρνη 28)
Η Ρίτα στο σκοτάδι μου φανηκε mature, όταν βγηκε πιο κει στο φώς φανηκε πιο νέα Ειναι μάλλον + - 35
Δια τους πολυ BBW λάτρεις και βυζολάγνους προτείνεται-- Τιμή = 25 Ε (και απ ότι θυμαμαι από παλιά , τα εκανε ολα με προφύλαξη, και τα βασικα)
Ειπα ότι θα" ξαναπεράσω " & μου είπε ( έχει αναφερθεί και εδω) ότι δουλευει εκεί Τεταρτη- Πεμπτη- Και Κυριακές πρωινή βάρδια
Δεν ημουν τυχερός- ή ίσως να ήταν η απογευματινή. ? . Ηταν δυο με μπικινι . πρώτα η ...τσατσα με μπικινι ! :o - καλλίγραμμη λεπτή αλβανοειδής ξυνη και πηγουνοειδής
Και μετά βγηκε ένα τσιγγανορουμανοειδές μικρόσωμο, λεπτή (Λάουρα ?)/ Η πρώτη μυριζε ξεπέτα / καιη νεαρότερη δευτερη κοντοστάθηκε , διοτι μαλλον με θυμηθηκε από ένα τριο
της παράνοιας , της συμφοράς και μάλλον ..έκσταζης :o. στο Φ 95 μπροστά δεξια κάτω , για το οποιο έχω γραψει κριτικη. Αρα η νεαρά είναι οντως της " αλυσίδας" των διπλών
Δεν πέρασα εκ των πραγμάτων λόγω "τσ2", και προχώρησα αριστερά προς Ιουλιανού 71 οπου δούλευε η BBW & Μαργαρίτα- Η παλιά Ριτα από Εξηκίου 18 και Διδύμου νομίζω.
Δυστυχώς παρά τα οντως πολυ μεγάλα . , με τα τακουνια ήταν θεόρατη και σε ύψος και σε πλατος , βάρος- και ( αν και έχω συνευρεθεί στο απώτατο παρελθόν) το φοβήθηκα
και επειδή ήταν εντελώς άβαφτη και αδιαφορη, ψυχρή και βαριεστημένη- και γι αυτό ούτε εκεί επέρασα (τελικά κατέληξα εις Μάρνη 28)
Η Ρίτα στο σκοτάδι μου φανηκε mature, όταν βγηκε πιο κει στο φώς φανηκε πιο νέα Ειναι μάλλον + - 35
Δια τους πολυ BBW λάτρεις και βυζολάγνους προτείνεται-- Τιμή = 25 Ε (και απ ότι θυμαμαι από παλιά , τα εκανε ολα με προφύλαξη, και τα βασικα)
Ειπα ότι θα" ξαναπεράσω " & μου είπε ( έχει αναφερθεί και εδω) ότι δουλευει εκεί Τεταρτη- Πεμπτη- Και Κυριακές πρωινή βάρδια
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Γιατί ζητάνε 25 εκεί τα λαμόγια; Κάνουν τίποτα εξτρά; Ειδικά τη Ρίτα την είχα πάρει παλιά Εξηκίου και ήταν ψιλοέπιπλο...
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
Αρα πολυ καλά το ψιλιάστηκα-
Δειτε και το ρηπόρτ μου , που μολις έγραψα, απο Μαρνη 28 --- με το βυζοπουλεν Ελένη
Δειτε και το ρηπόρτ μου , που μολις έγραψα, απο Μαρνη 28 --- με το βυζοπουλεν Ελένη
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Αρα πολυ καλά το ψιλιάστηκα-
Τύπε εκεί αν δεν είσαι πελάτης τρως μπριζόλα; Είμαι άσχετος από μασατζίδικα γι'αυτό βυζορωτάω...
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
ρε μαλακα βυζο υπαρχει και ενας αλλος με το ιδιο νικ με εσενα.vizolagnos λεγετε.εσυ εισαι ρε μαλακα? εκανες κλωνο?Τύπε εκεί αν δεν είσαι πελάτης τρως μπριζόλα; Είμαι άσχετος από μασατζίδικα γι'αυτό βυζορωτάω...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
ρε μαλακα βυζο υπαρχει και ενας αλλος με το ιδιο νικ με εσενα.vizolagnos λεγετε.εσυ εισαι ρε μαλακα? εκανες κλωνο?
Τον έχω πετύχει τον βυζοτύπο στο τσατ.
Ναι ρε έκανα κλώνο στα λατινικά.
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
κινεζικη απομιμηση ειναι δηλαδη?Τον έχω πετύχει τον βυζοτύπο στο τσατ.
Ναι ρε έκανα κλώνο στα λατινικά.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
κινεζικη απομιμηση ειναι δηλαδη?
Mόνο Κολομβιανή μην είναι γιατί θα πέσει γραβάτωμα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 23