powerline75
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Δευτέρα 13/11, 10 το βράδυ. Αχιλλέως 40 ήταν η Κατερίνα, Ελληνίδα, κοντή, χοντρούλα, 45+, στήθος 4.Ευγενική, δε βιαζόταν καθόλου, ωραίο τσιμπούκι, γαμήσι στα 4 και χύσιμο στις βυζάρες! Καθόλου άσχημα για 20 Ε. ʼλλη μια προστέθηκε στον κατάλογο!
κατεβαίνοντας προς την πλατεία Μεταξουργείου
Μήπως εννοείς την Νάντια? Αυτή δούλευε στην Αομινάτου πριν μερικά χρόνια.Η Κατερίνα είχε μέχρι πριν 2-3 χρόνια δικό της σπίτι στο ισόγειο της Ακομινάτου 3 (κάθετος της Αγ. Κων/νου, κατεβαίνοντας προς την πλατεία Μεταξουργείου ο τελευταίος δρόμος αριστερά). Εχει πάρει μερικά κιλά παραπάνω, αλλά σε γενικές γραμμές είναι όπως ήταν. Ισχύουν αυτά που είπε ο προλαλήσας: Eυγενική, δεν βιάζεται, Ισπανική, ξεσκούφωτο ή ΜΕ, ελεύθερο χύσιμο στα βυζιά. Δεν φεύγει αμέσως από το δωμάτιο, σου λέει και δυό λόγια.
Συστήνεται στους λάτρεις των BBW και MILF γυναικών.
Δυστυχώς η Νάντια έχει εξαφανισθεί. Ήταν η τέλεια βυζαρού. Μακάρι να δούλευε πάλι αλλά δεν το βλέπω. Πρέπει λοιπόν να αρκεστούμε στα μπάζα(και είναι και λίγα) που κυκλοφορούν. Οποιος την είχε πάρει καταλαβαίνει ότι δεν έχει καμμία σχέση με Αθηνά, Αγάπη, Ειρήνη και με όλες τις άλλες. Φωτεινή εξαίρεση ίσως να αποτελεί η Λάουρα.Η Νάντια δεν έχει σχέση με την Κατερίνα. Είναι διαφορετικά πρόσωπα. Η Νάντια ήταν ψηλή, νταρντάνα με βυζάρες (κοντά στο 6), αλλά δε δεχόταν να τις χύσεις. Ήμουν τακτικός της πελάτης, μου είχε δώσει και κινητό, όταν άρχισε να δουλεύει στην Αχιλλέως. Σκόπευα να της προτείνω χύσιμο στα βυζιά με περισσότερα χρήματα, αλλά εξαφανίστηκε από την πιάτσα ξαφνικά, πριν από 3 χρόνια, αν δεν κάνω λάθος...Μακάρι να ξαναεμφανιστεί αυτή η γυναικάρα...
ρε παιδιά, καμμιά βυζαρού για βράδυ?
Όχι, δυστυχώς...πέρασα σήμερα μεσημέρι, είχε μια ασχημούλα γύρω στα 35-40 με ξενική προφορά. Λεπτή με καλό βυζί (προς νο 4), αλλά δε μου έκανε κλικ και δεν μπήκα...Ξεραϊλα, αν αναλογιστεί κανείς ότι έλειπε και η Όλγα από τη Ρεμούνδου...Αυτή στη Βιργ Μπενάκη με τις βυζάρες εμφανίστηκε ?