Νέα

Βασιλίσσης Σοφίας 66 (πρωηνΣκουφά 10)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Γενικώς :thumbsup: !
Τηρείται, όμως (ομιλώ για τα bold) ?! :think:

Κατάλαβα....κοίταξε να δεις : τα σοβαρά κέντρα το τηρούν...και όταν λέω σοβαρά,δεν εννοω ωραίους χώρους και ωραίες κοπέλλες.Εννοώ επιχειρηματίες που σέβονται την δουλειά τους,σέβονται τον πελάτη και θέλουν να υπάρχουν και αυριο....τώρα,το να πας να ανοιξεις ενα μαγαζί στο Κολωνάκι,να επενδυσεις τόσα χρήματα σε εξοπλισμό,διακόσμηση,κλπ. και να αρχίσεις μετά να κάνεις μαιμουδιές,το θεωρώ καθαρή αυτοκτονία...
Επαναλαμβανω όμως και πάλι ότι δεν εχω την παραμικρή εμπιστοσυνη σε κάποια πράγματα που γράφονται εδω μέσα,διότι εχει επανειλημμένα αποδειχθεί ότι κάποια posts έχουν σκοπό να συκοφαντήσουν κάποιο μαγαζί η κάποια κοπέλλα....Δεν εννοώ κάποιον συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή,αλλά το παραμύθι πέφτει σύννεφο....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μην ξεχνάμε ότι στα κολωνακιότικά μαγαζιά ,αλλά και στα κυριλέ spa βόρεια ή νότια πάει και κόσμός μόνο για μασάζ ,σάουνα κλπ βάσει στάνταρ τιμοκαταλόγου

Βεβαίως,ετσι είναι....και γι' αυτό διαφωνώ με την τακτική κάποιων φίλων να χαρακτηρίζουν συλλήβδην "απατεώνες" όσους επιχειρηματίες εφαρμόζουν με συνέπεια αυτή την τακτική.

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Εγω σας ειπα ποσο εχει το νουρου που πηρα. Απο κει και περα οποιος ειναι μαγκας και το παρει φθηνοτερα, μπραβο του !!! Αλλα μην ακουω παπαριες οτι ο "καθενας γραφει οτι φανταζεται" :tickedoff:
Ας παει καποιος εξυπνακιας σημερα να παρει Νουρου με 90 η 100 ευρωπουλα στη Σκουφα 10. Χαρη θα μας κανει....
Και κατι ακομη: Οσο πιο τσιπης ειναι καποιος τοσο λιγοτερο service θα παρει. Οτι πληρωσεις, παιρνεις !!!

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
405
Πόντοι
36
Εγω ειμαι της λογικής οτι τα γουστα πληρώνονται.

Καλά εκανες φιλε μου, αφου το γούσταρες

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εγω σας ειπα ποσο εχει το νουρου που πηρα. Απο κει και περα οποιος ειναι μαγκας και το παρει φθηνοτερα, μπραβο του !!! Αλλα μην ακουω παπαριες οτι ο "καθενας γραφει οτι φανταζεται" :tickedoff:
Ας παει καποιος εξυπνακιας σημερα να παρει Νουρου με 90 η 100 ευρωπουλα στη Σκουφα 10. Χαρη θα μας κανει....
Και κατι ακομη: Οσο πιο τσιπης ειναι καποιος τοσο λιγοτερο service θα παρει. Οτι πληρωσεις, παιρνεις !!!
Μην περιμένεις να σου πει κάποιος εδώ το ειδικό ντηλ που έκανε. για έναν πολύ απλό λόγο. Επειδή διαβάζουνε το site, αν το αποκαλύψει θα καρφωθεί , οπότε πάπαλα οι διευκολύνσεις...

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλά τα λέτε, κανείς δεν θα πει ακριβώς αυτό που συμφώνησε και πως γιατί θα καρφωθεί. Τώρα οι τιμες είναι στα 80 ή 90 το πολύ με εθελοντικό δώρο στην κοπέλα. Αλλά δεν σε υποχρεώνουν να δώσεις κάτι παραπάνω ούτε σε κάνουν να νιώσεις άβολα, με εξαίρεση την Χρύσα (μερικές φορές και Μυρτώ από τότε που έφυγε η πραγματική Μυρτώ) η οποία επιμένει και με μαγκιόρικο τρόπο σε κάνει να νοιώσεις και ασχημα αφού έδωσες 80, 90 ή και 100 ευρώ για το αν θα δώσεις και έξτρα 20 στην όποια κοπέλα σε εξυπηρέτησε. Να σημειώσω ότι η υπεύθυνη του μαγαζιού είναι Κυρία. Δεν πιέζει για κάτι έξτρά.

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Μην περιμένεις να σου πει κάποιος εδώ το ειδικό ντηλ που έκανε. για έναν πολύ απλό λόγο. Επειδή διαβάζουνε το site, αν το αποκαλύψει θα καρφωθεί , οπότε πάπαλα οι διευκολύνσεις...

Εισαι off-topic ! Δεν ζητησα να μου κανεις για το ντηλ που κανει, απαλ καποιος εγραψε οτι υπαρχει ανακριβεια με τις τιμες. Εγω δηλωσα οτι πληρωσα καλως ή κακως. παραπονο δεν εχω.

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Καλά τα λέτε, κανείς δεν θα πει ακριβώς αυτό που συμφώνησε και πως γιατί θα καρφωθεί. Τώρα οι τιμες είναι στα 80 ή 90 το πολύ με εθελοντικό δώρο στην κοπέλα. Αλλά δεν σε υποχρεώνουν να δώσεις κάτι παραπάνω ούτε σε κάνουν να νιώσεις άβολα, με εξαίρεση την Χρύσα (μερικές φορές και Μυρτώ από τότε που έφυγε η πραγματική Μυρτώ) η οποία επιμένει και με μαγκιόρικο τρόπο σε κάνει να νοιώσεις και ασχημα αφού έδωσες 80, 90 ή και 100 ευρώ για το αν θα δώσεις και έξτρα 20 στην όποια κοπέλα σε εξυπηρέτησε. Να σημειώσω ότι η υπεύθυνη του μαγαζιού είναι Κυρία. Δεν πιέζει για κάτι έξτρά.

Το φιλοδωρημα ουδεμια σχεση εχει με τη σεριφισσα. Ειναι "ηθικη υποχρεωση" σε περιπτωση που καποιος εκτιμα οτι εγινε πραγματικα προσπαθεια και φευγει πολυ ικανοποιημενος. Μη ξεχνατε οτι πολλα κοριτσια προσφερουν φουλ υπηρησιες και παιρνουν ( ετσι τουλαχιστο μου εχουν πει) 25% του ποσου.

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Το φιλοδωρημα ουδεμια σχεση εχει με τη σεριφισσα. Ειναι "ηθικη υποχρεωση" σε περιπτωση που καποιος εκτιμα οτι εγινε πραγματικα προσπαθεια και φευγει πολυ ικανοποιημενος. Μη ξεχνατε οτι πολλα κοριτσια προσφερουν φουλ υπηρησιες και παιρνουν ( ετσι τουλαχιστο μου εχουν πει) 25% του ποσου.

Πιό 25% και φούμαρα ένα 20 ρικο και ότι έξτρα ,άσε που άμα δεν έχει κίνηση μορεί να μην πάρουν ούτε τα 20ρικα.Μεταξύ μας σε αυτούς τους χώρους που οι περισσότερες είναι ανασφάλιστες και τα αφεντικά είναι άστα να πάνε ,τι ψάχνετε εργασιακά συμβόλαια και συλλογικές συμβάσεις.Οποια προλάβει και κλέψει την άλλη.
Γιαυτό απολαύστε το χωρίς να σκέπτεστε το πού ,ποσα,ποια κλπ

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Correct! :thumbsup:

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Πιό 25% και φούμαρα ένα 20 ρικο και ότι έξτρα ,άσε που άμα δεν έχει κίνηση μορεί να μην πάρουν ούτε τα 20ρικα.Μεταξύ μας σε αυτούς τους χώρους που οι περισσότερες είναι ανασφάλιστες και τα αφεντικά είναι άστα να πάνε ,τι ψάχνετε εργασιακά συμβόλαια και συλλογικές συμβάσεις.Οποια προλάβει και κλέψει την άλλη.
Γιαυτό απολαύστε το χωρίς να σκέπτεστε το πού ,ποσα,ποια κλπ

Στα λογια μου εισαι.Αρα αν ξερεις οτι παιρνει ενα 20αρι και σου "καθεται" ειναι δυνατον να μην τις δωσεις τουλαχιστο ενα 20αρι εξτρα? Ειναι ομως πολλοι Μαλακες που πανε και λενε στη σεριφισσα τι εχουν δωσει με αποτελεσμα η κοπελλα να μην παιρνει ουτε το 20αρικο

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Στο supergold πάντως, έχουν προσφορά για το συγκεκριμένο κατάστημα 1 ώρα hot stone massage με 17 Ευρώ! Φαντάζομαι βέβαια μόνο μασάζ.Μην περιμένετε τίποτα εξτρα.Αλλά και πάλι, είναι πολυ καλή τιμή.

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Στα λογια μου εισαι.Αρα αν ξερεις οτι παιρνει ενα 20αρι και σου "καθεται" ειναι δυνατον να μην τις δωσεις τουλαχιστο ενα 20αρι εξτρα? Ειναι ομως πολλοι Μαλακες που πανε και λενε στη σεριφισσα τι εχουν δωσει με αποτελεσμα η κοπελλα να μην παιρνει ουτε το 20αρικο

το πόσα δίνει ο καθένας πέραν του τιμοκαταλόγου είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση του κάθε συναγωνιστή και η τσέπη του καθενός αντέχει ή όχι ανάλογα.Απλά δεν είναι το παν το χρήμα αλλά θέλει και ταλέντο το σκοράρισμα.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
το πόσα δίνει ο καθένας πέραν του τιμοκαταλόγου είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση του κάθε συναγωνιστή και η τσέπη του καθενός αντέχει ή όχι ανάλογα.Απλά δεν είναι το παν το χρήμα αλλά θέλει και ταλέντο το σκοράρισμα.

Αν είσαι Messi, καλά θα περάσεις.... :uglystupid:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.019
Πόντοι
46.232
καλά άσε το σκοράρισμα για τον Μυτρογλου..........και για να μην τα ισοπεδώσω όλα ....και εγώ κάποτε πίστευα αυτό που λές.....κάποτε όμως

Επισκέπτης
καλά άσε το σκοράρισμα για τον Μυτρογλου..........και για να μην τα ισοπεδώσω όλα ....και εγώ κάποτε πίστευα αυτό που λές.....κάποτε όμως

σίγουρα όλα για τα φγράγκα γίνονται ούτως ή άλλως ,αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι αγοράζουν με το ίδιο τιμημα τις ιδιες υπηρεσίες

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.019
Πόντοι
46.232
αυτό το γνωρίζω πάρα πολύ καλά  ;)

Stories