ΣΚΟΥΦΑ 10!!!!! Αχ τι μου θυμηζετε τωρα!!!!!!
Αντε να μοιραστω μαζι σας την ιστορια αυτου του σπιτιου.Γνωριζω το εσωτερικο του σπιτιου αυτου σπιθαμη προς σπιθαμη. Οχι τωρα βεβαια που ειναι studio μασαζ (δεν εχει τυχει να το επισκεφτω) αλλα πολλα χρονια πριν. Το σπιτι αυτο ανήκε (δεν ξερω αν ανηκει ακομη) σε οικογενεια γνωστου μεγαλου πολιτικου του παρελθοντος. Υπουργος (πολυ γνωστος- δεξιων αποχρωσεων) της δεκαετιας του 1965 εμενε εκει μεχρι τον θανατο του. Συνεχισε να μενει εκει μεχρι και τα βαθια της γεραματα η γυναικα του. Το τι δεξιωσεις με κορυφαια πολιτικα ονοματα της μεταπολιτευσης εχουν γινει εκει ουτε που μπορειτε να το φανταστειτε. Ολοι μα ολοι οι σημερινοι πολιτικοι εχουν περασει απο εκει. Και ολων των πολιτικων αποχρωσεων. Τοτε ηταν που μπαινοβγαινα και εγω εκει μεσα.... αχχχχ......αξεχαστα χρονια... εφαγα ψωμακι και δεν μπορω να μην το αναγνωρισω. Μετα τον θανατο της συζηγου (τα περασε τα 90 κατα πολυ) δεν γνωριζω πως κατεληξε να γινει μασατζιδικο και που ανηκει τωρα (μαλλον σε καποιον μακρινο κληρονομο καθως το ζευγαρι δεν ειχε παιδια), αλλα ειμαι σιγουρος πως θα τριζουν τα κοκκαλα της με αυτα που βλεπει απο εκει πανω.
Βλεπω απο τις φωτο την διακοσμηση του μασατζιδικου και τις συγκρινω με το τοτε.... τα δωματια, το μεγαλο γωνιακο σαλονι, μεχρι και δωματιο για την υπηρετρια ειχε, και πλυστραριο διπλα απο την κουζινα. Και να πω και το τελευταιο????? Μεσα σε αυτα τα υπνοδωματια, εκεινα τα χρονια, εχουν αφησει την τελευταια τους πνοη 3 ατομα....
Αντε με τις υγιες μας.........
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S