Νέα

Βασιλίσσης Σοφίας 66 (πρωηνΣκουφά 10)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
Δεν μου είπανε να λέω έτσι. Ετσι είναι.Κόβουν φάτσα, βγαζουν συμπέρασμα και ράβουν κουστουμάκι. εκτός κι αν σε ξέρουν από αμνημονεύτων.. Τώρα αν εσενα σου παίρνουν 80 μπράβο σου για κοίτα όμως και το ρολογάκι σου... μπας και η ώρα είχε μείνει στο τριαντάλεπτο...

το ιδρυμα ειναι για τον πουτσο κ μαλλον οσα θελει ζηταει
το θεμα ομως ειναι να το φερουμε στα πραγματικα επιπεδα κ να δινουμε ολοι το ιδιο..

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Στη Χρύσα αναφέρεσαι; Αν ναι, εγώ δεν θα την έλεγα "μελαχρινάκι" για τον απλό λόγο ότι τα μαλλιά της είναι καστανά (εκτός αν έχω αχρωματοψία).

Για το άλλο που λες ότι δηλαδή μπορεί "να σε πάει σε άλλη διάσταση", θα συμφωνήσω -είναι πράγματι εξαιρετική περίπτωση.

τελικά ειναι μελαχρινάκι η καστανή ? το πρόβλημα θα λυνόντανε αν δεν το ξύριζε...

jimjimjim

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
τελικα μονο η χρυσα αξιζει απο το ιδρυμα?

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
τελικα μονο η χρυσα αξιζει απο το ιδρυμα?

Οι περισσοτερες κοπελλες ειναι εμφανισιακα πολυ καλες. Η Χρυσα ειναι μια κατηγορια μονη της, αλλα αυτο ειναι και ντεσαβανταζ της γιατι σαν χαρακτηρας στο ¨βγαζει¨ και ειναι σαν να σου λεει ¨που πας ρε Καραμητρο¨ τετοια μου...ρα ουτε στο ονειρο σου...
Ειναι ¨πικαντικος¨χαρακτηρας, εχει νεύρο και φινέτσα αλλα εγω προτιμώ να απολαυσω τα ορεκτικά πριν περάσω στο ¨κυρίως πιάτο¨. :)
Πιστευω οτι τα αλλα κοριτσια που ειναι λιγο πιο ¨προσγειωμένᨨ θα σε κανουν να νιωσεις πιο ανετα. Το μαγαζι ειναι πολυ καλο. Αν εχεις τα ¨φοντα¨να παιξεις σε αυτη τη κατηγορία, προχωρας ακαθεκτος !!!

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
καμια βυζαρα που να ξερει απο μασαζ παιζει μπαλλα εκει?

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
καμια βυζαρα που να ξερει απο μασαζ παιζει μπαλλα εκει?

βεβαιως, η Χρυσα κανει αξιόλογο μασαζ με υπομονη και χωρις βιασυνη. Ανακουφιστηκα ιδιαιτερως σε μηρους αλλα ειδικα σε πλάτη την οποια δουλεψε με πατούσες αλλα και αρκετα καλα με τα γονατα μετα απο δική μου υπόδειξη. Αρα οποιος επιθυμεί λιγο πιο έντονο μασαζ,  μπορεί να το εχει.  ;)

tasaki4u

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
 έλα ρε φίλε αυτή η Χρύσα απλά ρουφιάνα,
ούτε μασαζ δεν ξέρει, ούτε τίποτα άλλο
και όχι μόνο έχει βρωμικα πόδια
αν κάποιος θέλει καλό μασαζ πιγέντε στην οδό βλαχοπύλου 1 με ιπποκράτους
εκεί δεν μας δουλέυουν κάνουν πολύ καλό επαγγελματικό μασαζ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Αφήνουν όμως τα @@ απείραχτα, σε όσους συναγωνιστές δεν έχουν γνώσεις χειρισμού του μαγαζιού. ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.087
Πόντοι
42.697

ουτε ενα προμοτάρισμα της προκοπής δεν μπορεις να κάνεις ρε αθλιε τυπε....
ουτε για αυτο δεν εισαι ικανος.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ουτε ενα προμοτάρισμα της προκοπής δεν μπορεις να κάνεις ρε αθλιε τυπε....
ουτε για αυτο δεν εισαι ικανος.
Πέστο ψέματα.. Και προμότορας να μην είναι, προφανώς πήρε τα @@ από τη Χρύσα και τώρα χόλιασε...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πέστο ψέματα.. Και προμότορας να μην είναι, προφανώς πήρε τα @@ από τη Χρύσα και τώρα χόλιασε...

Οχι,έχει δίκιο ο zero....προμότορας της κακιάς ώρας είναι,διότι αφ' ενός "θάβει" μια κοπέλλα,αφ' ετέρου διαφημίζει απροκάλυπτα ένα άλλο μαγαζί σε ασχετο thread....
Ομως,απο τέτοιους έχουμε μπουχτίσει καιρό τωρα.....γνώμη μου είναι ότι έπρεπε τέτοιου είδους μηνύματα να διαγράφονται χωρίς δευτερη κουβέντα....

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Τύπε να σε τρίψουν θέλεις η  :fuck2:;

Αν τα θες και τα δυό η Χρύσα είναι ταμάμ. Αρκεί να σε "πάει".. :uglystupid: :uglystupid:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μεγάλε.. έφαγα φλασιά!!! Σαμπάκι είσαι? Γλύφεις ποδαράκια και το πρόσεξες ? Και αυτό το tasaki4you... Τασάκι να αποθέτουμε τα σκουπίδια και τα αποτσίγαρα ? Βρε άει σιχτίρ όρνιo. Sorry συναγωνιστές αλλά τα πήρα....

gero-bisbikis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΣΚΟΥΦΑ 10!!!!! Αχ τι μου θυμηζετε τωρα!!!!!!
Αντε να μοιραστω μαζι σας την ιστορια αυτου του σπιτιου.Γνωριζω το εσωτερικο του σπιτιου αυτου σπιθαμη προς σπιθαμη. Οχι τωρα βεβαια που ειναι studio μασαζ (δεν εχει τυχει να το επισκεφτω) αλλα πολλα χρονια πριν. Το σπιτι αυτο ανήκε (δεν ξερω αν ανηκει ακομη) σε οικογενεια γνωστου μεγαλου πολιτικου του παρελθοντος. Υπουργος (πολυ γνωστος- δεξιων αποχρωσεων) της δεκαετιας του 1965 εμενε εκει μεχρι τον θανατο του. Συνεχισε να μενει εκει μεχρι και τα βαθια της γεραματα η γυναικα του. Το τι δεξιωσεις με κορυφαια πολιτικα ονοματα της μεταπολιτευσης εχουν γινει εκει ουτε που μπορειτε να το φανταστειτε. Ολοι μα ολοι οι σημερινοι πολιτικοι εχουν περασει απο εκει. Και ολων των πολιτικων αποχρωσεων. Τοτε ηταν που μπαινοβγαινα και εγω εκει μεσα.... αχχχχ......αξεχαστα χρονια... εφαγα ψωμακι και δεν μπορω να μην το αναγνωρισω. Μετα τον θανατο της συζηγου (τα περασε τα 90 κατα πολυ) δεν γνωριζω πως κατεληξε να γινει μασατζιδικο και που ανηκει τωρα (μαλλον σε καποιον μακρινο κληρονομο καθως το ζευγαρι δεν ειχε παιδια), αλλα ειμαι σιγουρος πως θα τριζουν τα κοκκαλα της με αυτα που βλεπει απο εκει πανω.
Βλεπω απο τις φωτο την διακοσμηση του μασατζιδικου και τις συγκρινω με το τοτε.... τα δωματια, το μεγαλο γωνιακο σαλονι, μεχρι και δωματιο για την υπηρετρια ειχε, και πλυστραριο διπλα απο την κουζινα. Και να πω και το τελευταιο????? Μεσα σε αυτα τα υπνοδωματια, εκεινα τα χρονια, εχουν αφησει την τελευταια τους πνοη 3 ατομα....
Αντε με τις υγιες μας.........  
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΣΚΟΥΦΑ 10!!!!! Αχ τι μου θυμηζετε τωρα!!!!!!
Αντε να μοιραστω μαζι σας την ιστορια αυτου του σπιτιου.Γνωριζω το εσωτερικο του σπιτιου αυτου σπιθαμη προς σπιθαμη. Οχι τωρα βεβαια που ειναι studio μασαζ (δεν εχει τυχει να το επισκεφτω) αλλα πολλα χρονια πριν. Το σπιτι αυτο ανήκε (δεν ξερω αν ανηκει ακομη) σε οικογενεια γνωστου μεγαλου πολιτικου του παρελθοντος. Υπουργος (πολυ γνωστος- δεξιων αποχρωσεων) της δεκαετιας του 1965 εμενε εκει μεχρι τον θανατο του. Συνεχισε να μενει εκει μεχρι και τα βαθια της γεραματα η γυναικα του. Το τι δεξιωσεις με κορυφαια πολιτικα ονοματα της μεταπολιτευσης εχουν γινει εκει ουτε που μπορειτε να το φανταστειτε. Ολοι μα ολοι οι σημερινοι πολιτικοι εχουν περασει απο εκει. Και ολων των πολιτικων αποχρωσεων. Τοτε ηταν που μπαινοβγαινα και εγω εκει μεσα.... αχχχχ......αξεχαστα χρονια... εφαγα ψωμακι και δεν μπορω να μην το αναγνωρισω. Μετα τον θανατο της συζηγου (τα περασε τα 90 κατα πολυ) δεν γνωριζω πως κατεληξε να γινει μασατζιδικο και που ανηκει τωρα (μαλλον σε καποιον μακρινο κληρονομο καθως το ζευγαρι δεν ειχε παιδια), αλλα ειμαι σιγουρος πως θα τριζουν τα κοκκαλα της με αυτα που βλεπει απο εκει πανω.
Βλεπω απο τις φωτο την διακοσμηση του μασατζιδικου και τις συγκρινω με το τοτε.... τα δωματια, το μεγαλο γωνιακο σαλονι, μεχρι και δωματιο για την υπηρετρια ειχε, και πλυστραριο διπλα απο την κουζινα. Και να πω και το τελευταιο????? Μεσα σε αυτα τα υπνοδωματια, εκεινα τα χρονια, εχουν αφησει την τελευταια τους πνοη 3 ατομα....
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Μετά το θάνατο της συζύγου, έμεινε για ένα χρονικό διάστημα γνωστή Δημοσιογράφος, μετά για ένα διάστημα μία εταιρεία συμβούλων και μετά είχε μείνει κλειστό για ένα χρονικό διάστημα

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995

Αρκεί να σε "πάει"..
ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ !!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Και να πω και το τελευταιο????? Μεσα σε αυτα τα υπνοδωματια, εκεινα τα χρονια, εχουν αφησει την τελευταια τους πνοη 3 ατομα....

Τι το 'θελες αυτό....? :zombie:

:thumbsup:

Πάντως, πέρα από το χιούμορ, πολλά από τα σπίτια που "φιλοξενούν" ιέρειες του μασάζ, του έρωτα, ή οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με την ανάγκη ερωτικής επαφής μεταξύ δύο ή περισσοτέρων ατόμων, το καθένα έχει τη δική του ιστορία, που καλό είναι να λέγεται από τους γνωρίζοντες, για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να παίρνει ο κάθε χώρος (ιδιαίτερα αν είναι κάποιο καλοδιατηρημένο νεοκλασσικό οίκημα) την εκτίμηση και σεβασμό που πρέπει από τους πελάτες.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Κάποιος έγραψε για τη δημοσιογράφο ότι έμεν στο πάνω όροφο και μετά εξαφανίστηκε. Πως γίνονται αυτά ρε ?
Εν πάσει περιπτώσει και εμένα μου αρέσουν οι ιστορίες αυτές για παλαιότερα χρόνια.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Η εγγραφή ενοώ. Όχι η δημοσιογράφος.

Stories

Νέο!

Stories