You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βασιλίσσης Σοφίας 66 (πρωηνΣκουφά 10)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 994
- Εμφανίσεις 191K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μία λέξη μόνο .. Χρύσα
Τρείς λέξεις μόνο... πόσα και τι
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ξεκίνα από άλλο ίδρυμα.. είναι για γερά νεύρα και γερές τσέπες αν δεν σε ξέρουν από χρόνια. Πάνω από 100 για τους νέους. Διάβασε τι έχει γραφτεί να μορφωθείςΤρείς λέξεις μόνο... πόσα και τι
δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ξεκίνα από άλλο ίδρυμα.. είναι για γερά νεύρα και γερές τσέπες αν δεν σε ξέρουν από χρόνια. Πάνω από 100 για τους νέους. Διάβασε τι έχει γραφτεί να μορφωθείς
Αλλού κινούμαι κι έχω καταθέσει κάαααμποσα. Στα γερά νεύρα που λες, κυρίως εκεί σκαλώνω. Εσύ αφού έχεις βρει το password ($$$) όρμα και για τους συναγωνιστές. Ανυπόμονους και προλετάριους.
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
κι εγώ σε ταβερνάκια τρώω αλλά που και που λέω να πάω σε κανά καλό ρεστοράν.. Η Χρύσα που είναι κατά κοινή ομολογία κουκλί ξεκινά από 100. Απλά στο συγκεκριμένο μαγαζί εχω δει μπροστά μου να γδέρνουν φουκαρά με 90 !!!!! το μισάωρο... Δηλαδή ο θεός να τον κάνει φουκαρά... καυλωμένος ήταν ο άνθρωπος και προφανώς το φύσαγε..Αλλού κινούμαι κι έχω καταθέσει κάαααμποσα. Στα γερά νεύρα που λες, κυρίως εκεί σκαλώνω. Εσύ αφού έχεις βρει το password ($$$) όρμα και για τους συναγωνιστές. Ανυπόμονους και προλετάριους.
δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κι εγώ σε ταβερνάκια τρώω αλλά που και που λέω να πάω σε κανά καλό ρεστοράν.. Η Χρύσα που είναι κατά κοινή ομολογία κουκλί ξεκινά από 100. Απλά στο συγκεκριμένο μαγαζί εχω δει μπροστά μου να γδέρνουν φουκαρά με 90 !!!!! το μισάωρο... Δηλαδή ο θεός να τον κάνει φουκαρά... καυλωμένος ήταν ο άνθρωπος και προφανώς το φύσαγε..
Στα ταβερνάκια παίζει να παίρνεις εμφιαλωμένο κρασί, μοσχαρίσια κτλ ώσπου το κόστος να φτάνει το κόστος εστιατορίου. Από την άλλη βέβαια απολαμβάνεις άμεσα πάρα πολύ καλές υπηρεσίες.¨΄Εχω μελετήσει το θρεντ κι είχα στα υπόψιν μου τη Χρύσα. Το παιχνιδάκι όμως του ξαναέλα-ξανασκάστα κτλ με κάνει να ξενερώνω. Όχι ότι μου τρέχει το μαρούλι από τα μπατζάκια αλλά αυτή η αργόσυρτη επιβεβαίωση της προσδοκίας με κουράζει. Ίσως κάποια φορά να δοκιμάσω. Είναι κουκλάκι πάντως από ότι διαβάζω....Θα δω
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Στάζει καύλα το μελαχρινάκι! Κι αυτή η χροιά της φωνής της σε πάει σε άλλη διάσταση....Είναι και τρελοκομείο.
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
.. Οχι δεν ξαναπάς.. Δεν είναι τέτοιο στυλ. Με τη μία γίνεται η δουλειά.. Απλά πρέπει να διαλέξεις πρόγραμμα σπέσιαλ, δηλαδή ωρίτσα, τζακούζι.. κλπ.Στα ταβερνάκια παίζει να παίρνεις εμφιαλωμένο κρασί, μοσχαρίσια κτλ ώσπου το κόστος να φτάνει το κόστος εστιατορίου. Από την άλλη βέβαια απολαμβάνεις άμεσα πάρα πολύ καλές υπηρεσίες.¨΄Εχω μελετήσει το θρεντ κι είχα στα υπόψιν μου τη Χρύσα. Το παιχνιδάκι όμως του ξαναέλα-ξανασκάστα κτλ με κάνει να ξενερώνω. Όχι ότι μου τρέχει το μαρούλι από τα μπατζάκια αλλά αυτή η αργόσυρτη επιβεβαίωση της προσδοκίας με κουράζει. Ίσως κάποια φορά να δοκιμάσω. Είναι κουκλάκι πάντως από ότι διαβάζω....Θα δω
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τρελλό κι αδέσποτο και kinky Αν βρεις γρήγορα το κουμπί του... απογειώνεται κανονικά.. και σε στέλνει αδιάβαστο...Στάζει καύλα το μελαχρινάκι! Κι αυτή η χροιά της φωνής της σε πάει σε άλλη διάσταση....Είναι και τρελοκομείο.
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Για....δυνατούς λύτες. Αρκεί να μην πέσεις στις κακές της μέρες...Ποιές είναι αυτές; Ούτε η ίδια ξέρει!!! Αρρώστιαααααααα!Τρελλό κι αδέσποτο και kinky Αν βρεις γρήγορα το κουμπί του... απογειώνεται κανονικά.. και σε στέλνει αδιάβαστο...
;)
δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
.. Οχι δεν ξαναπάς.. Δεν είναι τέτοιο στυλ. Με τη μία γίνεται η δουλειά.. Απλά πρέπει να διαλέξεις πρόγραμμα σπέσιαλ, δηλαδή ωρίτσα, τζακούζι.. κλπ.
Με νταμπλ πλέι (διπλή εκτόνωση) στα πόσα να υπολογίζω; Κότσαρε και το φιλοδώρημα στο ποσό ώστε να μην της στενοχωρήσω τη φατσούλα. Από το θρεντ δεν πολυβγάζω άκρη γιατί πολλοί τα χώνουν για το κόστος και φαίνεται πως οι υπόλοιποι μασάνε να τα πούνε ανοιχτά.
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τι Double play βρε Δασούλη.. δεν θα μπορεις να πάρεις τα πόδια σου... σου λέμε αν σε κοτσάρει για καυλοπαιχνιδιάρη...Με νταμπλ πλέι (διπλή εκτόνωση) στα πόσα να υπολογίζω; Κότσαρε και το φιλοδώρημα στο ποσό ώστε να μην της στενοχωρήσω τη φατσούλα. Από το θρεντ δεν πολυβγάζω άκρη γιατί πολλοί τα χώνουν για το κόστος και φαίνεται πως οι υπόλοιποι μασάνε να τα πούνε ανοιχτά.
δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι Double play βρε Δασούλη.. δεν θα μπορεις να πάρεις τα πόδια σου... σου λέμε αν σε κοτσάρει για καυλοπαιχνιδιάρη...
Με αιθέρα και νοβοκαϊνη σας τρίβει; Πες ότι τα βγάζω πέρα! Πόσα πιά θέλει η Κίρκη; Πάνω από 150;
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Οχι βρε. Ζήτα Jacuzzi στα 120. Αν σου πούνε και κάτι για την κοπέλα μην τσιμπήσεις πες 100 jacuzzi και 20 για την κοπέλα...Με αιθέρα και νοβοκαϊνη σας τρίβει; Πες ότι τα βγάζω πέρα! Πόσα πιά θέλει η Κίρκη; Πάνω από 150;
δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Οχι βρε. Ζήτα Jacuzzi στα 120. Αν σου πούνε και κάτι για την κοπέλα μην τσιμπήσεις πες 100 jacuzzi και 20 για την κοπέλα...
Ευχαριστώ, θα το τσεκάρω εντός του μηνού να δω αν θα είναι ένα χαρμόσυνο γεγονότο
ακριβώς έτσι..... ;)Στάζει καύλα το μελαχρινάκι! Κι αυτή η χροιά της φωνής της σε πάει σε άλλη διάσταση....Είναι και τρελοκομείο.
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Στάζει καύλα το μελαχρινάκι! Κι αυτή η χροιά της φωνής της σε πάει σε άλλη διάσταση....Είναι και τρελοκομείο.
Στη Χρύσα αναφέρεσαι; Αν ναι, εγώ δεν θα την έλεγα "μελαχρινάκι" για τον απλό λόγο ότι τα μαλλιά της είναι καστανά (εκτός αν έχω αχρωματοψία).
Για το άλλο που λες ότι δηλαδή μπορεί "να σε πάει σε άλλη διάσταση", θα συμφωνήσω -είναι πράγματι εξαιρετική περίπτωση.
Ξεκίνα από άλλο ίδρυμα.. είναι για γερά νεύρα και γερές τσέπες αν δεν σε ξέρουν από χρόνια. Πάνω από 100 για τους νέους. Διάβασε τι έχει γραφτεί να μορφωθείς
ετσι σου ειπανε να λες..
80 μια ωρα το κανονικο προγραμμα
Με 90-110 χωρις τζακ εχει φουλ (ανευ "γκροβερ") απο ολες τις παλιες, πλην Χριστινας Ρουμανας και Ευας Ελληνιδας,
με αυτες μεχρι καλαμακι εχω παει...
Λεω παλιες γιατι μπορει να εχει ερθει και καμια καινουρια για την οποια δεν εχω αποψη και δεν θελω "καψω" κανενα...
Τα εξτραδακια τυπου "αφιλτρο καλαμακι" σε συννενοηση με την κοπελα συνηθως απο πριν με +20
Η Χριστινα πχ δεν κανει, τουλαχιστον οχι σε μενα...
Καμια φορα τετοια εξτραδακια δινοντε και χωρις 20αρικο ως κινητρο για να μπεις, σε φασεις αναδουλειας.
Ατακες απο τα κοριτσια τυπου, 1η φορα το κανω γιατι εισαι πολυ ωραιο και καθαρο παιδι, ειναι για το φεστιβαλ κινηματογραφου,
κατηγορια κωμωδιες...
Σιγουρα βοηθαει το να εισαι ωραιος και καθαρος, αλλωστε και εμεις δεν ψαχνουμε για βρωμικες και μπαζα...
με αυτες μεχρι καλαμακι εχω παει...
Λεω παλιες γιατι μπορει να εχει ερθει και καμια καινουρια για την οποια δεν εχω αποψη και δεν θελω "καψω" κανενα...
Τα εξτραδακια τυπου "αφιλτρο καλαμακι" σε συννενοηση με την κοπελα συνηθως απο πριν με +20
Η Χριστινα πχ δεν κανει, τουλαχιστον οχι σε μενα...
Καμια φορα τετοια εξτραδακια δινοντε και χωρις 20αρικο ως κινητρο για να μπεις, σε φασεις αναδουλειας.
Ατακες απο τα κοριτσια τυπου, 1η φορα το κανω γιατι εισαι πολυ ωραιο και καθαρο παιδι, ειναι για το φεστιβαλ κινηματογραφου,
κατηγορια κωμωδιες...
Σιγουρα βοηθαει το να εισαι ωραιος και καθαρος, αλλωστε και εμεις δεν ψαχνουμε για βρωμικες και μπαζα...
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δεν μου είπανε να λέω έτσι. Ετσι είναι.Κόβουν φάτσα, βγαζουν συμπέρασμα και ράβουν κουστουμάκι. εκτός κι αν σε ξέρουν από αμνημονεύτων.. Τώρα αν εσενα σου παίρνουν 80 μπράβο σου για κοίτα όμως και το ρολογάκι σου... μπας και η ώρα είχε μείνει στο τριαντάλεπτο...ετσι σου ειπανε να λες..
80 μια ωρα το κανονικο προγραμμα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 6