Νέα

Βασιλίσσης Σοφίας 66 (πρωηνΣκουφά 10)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 998
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Κοίτα να δεις, δεν ξέρω αν η Χρύσα χρησιμοποιεί στην εργασία της το πραγματικό της όνομα ή αν το όνομα "Χρύσα" είναι ψευδώνυμο.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, αυτό που έγραψες (και μάλιστα με την προσθήκη ότι το "άκουσες", έτσι γενικώς) είναι ΜΗ πρέπον. Δεν θα έβλαπτε να δείχνουμε περισσότερο σεβασμό στη ζωή της κάθε κοπέλας.

Θα συμφωνήσω απολύτως....όπως εμείς ζητάμε διακριτικότητα και εχεμύθεια,την ίδια συμπεριφορά πρέπει να επιδεικνύουμε και προς τις κοπέλλες.Και κάτι ακόμα....είναι απαράδεκτο να δημοσιοποιούνται εδω μέσα προσωπικά στοιχεία για κάποια κοπέλλα,τα οποία είτε μάθαμε τυχαία,είτε μας τα εκμυστηρεύθηκε η κοπέλλα σε μία προσωπική συζήτηση.Να σεβόμαστε τη ζωή των άλλων,αν θέλουμε να σέβονται και οι άλλοι την δική μας ζωή.

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
to proγραμμα τζακουζι τι λεει? χυσιμο στη μπανιερα παιζει? και αν ναι, την καθαριζουν μετα τη μπανιερα?

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Δέχεσαι ότι δεν είναι όλα τα ιδρύματα στην ίδια κατηγορία; Από κει ξεκινά όλη η ιστορία (κατά την ταπεινή μου άποψη).
φυσικα και το δεχομαι, αλλα αυτο δεν εχει σχεση με την ποιοτητα και την ποσοτητα της πληροφορησης που παρεχεται απο τους συναδελφους, η οποια συνηθως σε αυτα τα ιδρυματα του κολωνακιου βριθει αοριστιων τυπου με εκανε κουκλο... περασα σουπερ κτλπ... ειναι κριμα και κοροιδια προς τους συναγωνιστες.... Σε αυτα τα ''δυσκολα'' ιδρυματα πρεπει να ξερουμε τα μεγιστα για ποια κανει τι και πως πριν παμε να ακουμπησουμε τα ευρω μας...

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Με η χωρις χυσιμο μεσα? και αν ναι , με καθαρισμα μετα?

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Με η χωρις χυσιμο μεσα? και αν ναι , με καθαρισμα μετα?
γιατί υπάρχει φόβος να μείνει κανείς μας έγγυος στο τζακούζι ? αν δεν έχει πλυθεί καλά κι έχει μείνει σπέρμα

Big_John

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ.

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
to proγραμμα τζακουζι τι λεει? χυσιμο στη μπανιερα παιζει? και αν ναι, την καθαριζουν μετα τη μπανιερα?

έχεις μπερδέψει τα θεραπευτήρια ,παρά του ότι εδώ έχουν γραγτεί αναλύσεις επι αναλύσεων.Οχι ρε παίχτη δεν την καθαρίζουν την γλύφουν  :jerking: ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ που λέει και ο Γεωργίου  :2funny:

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
αντε ρε που θα μας την πεις κιολας, πηγαινε να προτεινεις το ηλιουπολεως πελατη να πουμε..
δικαιωμα μου να θελω καθαρισμενη την μπανιερα ρε , δικαιωμα μου να θελω οταν τα σκαω να ειναι ξεκαθαρο το οτι δεν θα κολησω τπτ και δεν θα ειμαι στην μπιχλα...
αι απο δω, δωσε κανα 500ρι στην ηλιουπολεως θυμαρι και ασε μας εμας

έχεις μπερδέψει τα θεραπευτήρια ,παρά του ότι εδώ έχουν γραγτεί αναλύσεις επι αναλύσεων.Οχι ρε παίχτη δεν την καθαρίζουν την γλύφουν  :jerking: ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ που λέει και ο Γεωργίου  :2funny:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Δεν υπαρχει λογος για κοντρες μεταξυ μας... ειδικα χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο...

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
709
Πόντοι
3.995
Και σε αυτο το thread αδιαφορο μπλα-μπλα  :headbang:
Λοιπον, απογευματινη επισκεψη για πρωτη φορα στο ιδρυμα.
Χωρος αξιοπρεπης, οχι σαν το Elenas Spa αλλα οκ.
Επιλογη προγραμματος ΝΟΥΡΟΥ. Σαν πρωτη φορα δεν με αφησαν να διαλεξω. Οποτε πηρα αυτη που μου δωσανε. Περασα μεσα στο χωρο του χαμαμ με το στρωμα, αφου εκανα ντουσακι. Ηρθε και η Αγνη και ξεκινησε η θεραπεια. Η κοπελλα αν και δεν ειναι απο τα top του μαγαζιου με εκανε να περασω τελεια. 120 ευρω + ? το δωρακι και αξιζει μια δοκιμη !!!
Και το καλυτερο: ΠΗΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!!!!!!! ( ελεγε καλλυντκα  :rockon:)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
FYI...
στην αγγελία τους οι ίδιοι λένε: nuru 100€  :sunglasses:

Σε αυτή την αλυσίδα, όλο  :jerking:...

όταν λέμε ότι γράφει ο καθένας ότι φανταστεί ,μετά ζητάτε και τα ρέστα .
Οι στάνταρ τιμές είναι πάντα σταθερες ,δεν μπορεί για την ίδια υπηρεσία και δωμάτιο ,άλλος να πληρώνει 100 άλλος 120 και πάει λέγοντας ,Αφου δεν συμφωνείτε στο απλό θέμα των τιμών ,σκέψου τώρα τι γίνεται και γράφεται με τις θεραπεύτριες  :think:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
όταν λέμε ότι γράφει ο καθένας ότι φανταστεί ,μετά ζητάτε και τα ρέστα .
Οι στάνταρ τιμές είναι πάντα σταθερες ,δεν μπορεί για την ίδια υπηρεσία και δωμάτιο ,άλλος να πληρώνει 100 άλλος 120 και πάει λέγοντας ,Αφου δεν συμφωνείτε στο απλό θέμα των τιμών ,σκέψου τώρα τι γίνεται και γράφεται με τις θεραπεύτριες  :think:
SLK έχω την εντύπωση πως δεν γράφει ο καθένας ότι φανταστεί αλλά ότι του ζητάνε. Το έγραψα και το ξαναγάψα. Χτυπάνε όπου βρούνε και ότι πιάσουν. Τι να σας πω.. πως ξεκίνησαν κάτι από τα 130 για να κλείσουμε all inclusive στα 90 ? Ασ μη γράφουμε τα ίδια και τα ίδια. Οτι και να λέμε ότι και να γράφουμε εδώ, η τιμή διαμορφώνεται στην αίθουσα του ανταλλακτηρίου ή δημοπρατηρίου... Είχαν δουλειά όλη μέρα? μπορεί να κάνουν σκόντο... Δεν είχαν ? Θα προσπαθήσουν να βγάλουν τα σπασμένα... Αλλα ούτε κι αυτό είναι σίγουρο... Δεν έχουν δουλειά όλη μέρα ? μπορεί και να προσφέρουν χαμηλό κόστος... μπας και καλύψουν τα βασικά έξοδα... Δεν υπάρχουν κανόνες...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν έχω εμπειρία απο το συγκεκριμένο μαγαζί,αλλά οι τιμές δεν μπορεί να διαμορφώνονται κατά το δοκούν κατά την διάρκεια της ημέρας...και μάλιστα,αν μιλάμε για τις ίδιες υπηρεσίες....δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά....σε εποχές κρίσης,η αξιοπιστία είναι το πρωτο ζητούμενο για μια επιχείρηση που θέλει να επιβιώσει....εκτός πια και αν ο καθένας γράφει εδω μέσα οτι θέλει....

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Δεν έχω εμπειρία απο το συγκεκριμένο μαγαζί,αλλά οι τιμές δεν μπορεί να διαμορφώνονται κατά το δοκούν κατά την διάρκεια της ημέρας...και μάλιστα,αν μιλάμε για τις ίδιες υπηρεσίες....δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά....σε εποχές κρίσης,η αξιοπιστία είναι το πρωτο ζητούμενο για μια επιχείρηση που θέλει να επιβιώσει....εκτός πια και αν ο καθένας γράφει εδω μέσα οτι θέλει....

Γενικώς :thumbsup: !
Τηρείται, όμως (ομιλώ για τα bold) ?! :think:

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1

συμφωνώ ,παντού οι τιμές ξεκινάνε απο ένα στάνταρ και απο εκεί με εξτρα κλπ όπου σε πιάσουν.Διαφορετικά θα χάσει η μάννα το παιδί και το παιδί την μάνα .Ακόμη και οι θεαρπεύτριες θέλουν να υπάρχει η στάνταρ τιμή γιατί απο εκεί και πάνω κονομάνε τα εξτρα τους αυτές και διαφορετικά θα τα πάρει το θεραπευτήριο .Μην ξεχνάμε ότι στα κολωνακιότικά μαγαζιά ,αλλά και στα κυριλέ spa βόρεια ή νότια πάει και κόσμός μόνο για μασάζ ,σάουνα κλπ βάσει στάνταρ τιμοκαταλόγου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom