Νέα

Βασιλίσσης Σοφίας 66 (πρωηνΣκουφά 10)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
καλα ρε λυγουρια ειπε ενας για μια Μυρτω κ πεσατε πανω ολοι..
πως δεν με λυντσαραν μολις ειπα το ονομα
κ για μια ακομη φορα ακουσα την φραση "α απο το σιτε εισαι!!"
α κ ξερουνε λενε ποιος τα γραφει
τοσο μαλακες εισαστε

Υ.Γ. 80 ευρω (ετσι ειπαν) για μια ωρα με σπρωξιμο κ με τετοια μουνια???..VFMMMMMMMMMMMM

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Είχα την εντύπωση ότι το όνομα της ξανθιάς κυρίας που εμφανίζεται στο βίντεο του youtube είναι Μυρτώ και όχι Χρύσα.
Η ξανθια του βιντεο λεγεται Μυρτω, αλλα στο Σκουφα 10 που πηγε ο "μυστηριος" εμφανιστηκε η Χρυσα
με το ονομα Μυρτω, αυτο εννοουσα, οχι οτι εχουν καμια σχεση...
Μακαρι να βρισκαμε τη Μυρτω του βιντεο, θα εκανε αυτη χρυσες δουλειες και εμεις θα ειχαμε κατι διαφορετικο και σουπερ,
τουλαχιστον απο εμφανιση.

Επισκέπτης
Η ξανθια του βιντεο λεγεται Μυρτω, αλλα στο Σκουφα 10 που πηγε ο "μυστηριος" εμφανιστηκε η Χρυσα
με το ονομα Μυρτω, αυτο εννοουσα, οχι οτι εχουν καμια σχεση...
Μακαρι να βρισκαμε τη Μυρτω του βιντεο, θα εκανε αυτη χρυσες δουλειες και εμεις θα ειχαμε κατι διαφορετικο και σουπερ,
τουλαχιστον απο εμφανιση.

ποια Χρύσα? μια μαλακισμένη Αλμπάνο που δούλευε στο Elena's Spa? :think:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ποια Χρύσα? μια μαλακισμένη Αλμπάνο που δούλευε στο Elena's Spa? :think:

Αγαπητέ πρόκειται περί απλής συνωνυμίας. Άλλη η Χρύσα της Λυκαβητού, άλλη η Χρύσα της Σκουφα. Στο λέω μετά λόγου γνώσεως. Η μεν Χρύσα από Σκουφά είναι εξαιρετική περίπτωση -(από τις ωραιότερες παρουσίες που μπορείς να βρεις στα αθηναϊκά μαγαζιά και με πολύ καλές υπηρεσίες). Η δε Χρύσα από Λυκαβητού, παρ' όλο που δεν είναι άσχημη κοπέλα, δεν μπορεί να "συναγωνιστεί" στον τομέα "εμφάνιση" τη Χρύσα από Σκουφά και οι υπηρεσίες της (της Χρυσας από Λυκαβητού εννοώ) είναι μετρίως μέτριες.

Είχα γράψει και τις δύο λίγο μετά την Πρωτοχρονιά, γιατί έτυχε να τις πάρω μέσα σε διάστημα πολύ λίγων ημερών κατά την παραμονή μου στην Αθήνα για τις γιορτές.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Αγαπητέ πρόκειται περί απλής συνωνυμίας. Άλλη η Χρύσα της Λυκαβητού, άλλη η Χρύσα της Σκουφα. Στο λέω μετά λόγου γνώσεως. Η μεν Χρύσα από Σκουφά είναι εξαιρετική περίπτωση -(από τις ωραιότερες παρουσίες που μπορείς να βρεις στα αθηναϊκά μαγαζιά και με πολύ καλές υπηρεσίες). Η δε Χρύσα από Λυκαβητού, παρ' όλο που δεν είναι άσχημη κοπέλα, δεν μπορεί να "συναγωνιστεί" στον τομέα "εμφάνιση" τη Χρύσα από Σκουφά και οι υπηρεσίες της (της Χρυσας από Λυκαβητού εννοώ) είναι μετρίως μέτριες.

Είχα γράψει και τις δύο λίγο μετά την Πρωτοχρονιά, γιατί έτυχε να τις πάρω μέσα σε διάστημα πολύ λίγων ημερών κατά την παραμονή μου στην Αθήνα για τις γιορτές.

και να συμπληρώσω ότι η Χρύσα της Σκουφά είναι Ελληνίδα.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Χρύσα ή Μυρτώ ή όπως αλλιώς την λένε είναι όντως από τις ομορφότερες παρουσίες και μπορώ να πω από προσωπική πείρα αγωνιστικών προδιαγραφών. Αγωνιστικότατων προδιαγραφών και η Χριστινούλα. Επληροφορήθην πως το στρώμα του nuru έχει φθάσει και εγκατασταθεί και ότι γενικώς γίνεται το έλα να δεις...

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
και να συμπληρώσω ότι η Χρύσα της Σκουφά είναι Ελληνίδα.

Σωστή η προσθήκη. Πάντως και η Χρύσα από Λυκαβητού, και αυτή ως ελληνίδα είχε αυτο-παρουσιαστεί (νομίζω μού είχε πει ότι είναι από Καστοριά ή Κοζάνη -δεν θυμάμαι πολύ καλά την πόλη).

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σωστή η προσθήκη. Πάντως και η Χρύσα από Λυκαβητού, και αυτή ως ελληνίδα είχε αυτο-παρουσιαστεί (νομίζω μού είχε πει ότι είναι από Καστοριά ή Κοζάνη -δεν θυμάμαι πολύ καλά την πόλη).
καμμία σχέση η της Σκουφά υπερτερεί κατά κράτος Λυγερόκορμη, γλυκειά πονηρή φατσούλα, παιχνιδιάρικη διάθεση, ( η άλλη είναι λίγο πάγος)

Επισκέπτης

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αφιλτρες πιπες κανει? κι αν ναι ποσο καλα?

Επισκέπτης
αφιλτρες πιπες κανει? κι αν ναι ποσο καλα?

δεν παίζεσαι αγόρι μου ,το πόσο καλά σε μια μονάδα μέτρησης το θές
εδω θέλετε θεά ελληνίδα ,να κάνει κωλοτούμπες,σε χώρο χλιδάτο και να πλρώνετε 60 γιούργια
συνέλθετε΄το καλο πράμα θέλει χρήμα και άνεση σε ιδρύματα κυριλέ ,διαφορετικά κάτσε στο καφενείο για πρέφα

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
εδω θέλετε θεά ελληνίδα ,να κάνει κωλοτούμπες,σε χώρο χλιδάτο και να πλρώνετε 60 γιούργια
συνέλθετε΄το καλο πράμα θέλει χρήμα και άνεση σε ιδρύματα κυριλέ ,διαφορετικά κάτσε στο καφενείο για πρέφα

Εν γένει προσεγγίζετε ορθώς, αγαπητέ ! :thumbsup:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
καλα ρε λυγουρια ειπε ενας για μια Μυρτω κ πεσατε πανω ολοι..
πως δεν με λυντσαραν μολις ειπα το ονομα
κ για μια ακομη φορα ακουσα την φραση "α απο το σιτε εισαι!!"
α κ ξερουνε λενε ποιος τα γραφει
τοσο μαλακες εισαστε

Υ.Γ. 80 ευρω (ετσι ειπαν) για μια ωρα με σπρωξιμο κ με τετοια μουνια???..VFMMMMMMMMMMMM
Μην ξεχνάς και το tip για το κορίτσι (+20-30€).

Κατά την ταπεινή μου άποψη, το θέμα δεν έγκειται στο αν αναγνωρίζουν οι κοπέλες ποιοί γράφουμε....αλλά πόσο το πόσο ξεφτίλες είμαστε, ευτυχώς λίγοι... :uglystupid:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
καταλαβα... μου απαντησες με τον τροπο σου οτι δεν κανει... βεβαια αντι να κανεις κηρυγμα και να ισχυριζεσαι οτι δηθεν γνωριζεις τι επιθυμουν και τι θελουν οι συναγωνιστες σου, θα επρεπε να συνειδητοποιησεις οτι δεν ρωτησα αν ο χωρος ειναι χλιδατος εαν το κοριτσι κανει κωλοτουμπες... και βεβαια ουτε για το οικονομικο  αντιτιμο... επομενως εισαι εκτος θεματος. Εαν καποιος αλλος συναγωνιστης ξερει να ενημερωσει πραγματικα για την ποιοτητα των υπηρεσιων του κοριτσιου ας το κανει...

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
καταλαβα... μου απαντησες με τον τροπο σου οτι δεν κανει... βεβαια αντι να κανεις κηρυγμα και να ισχυριζεσαι οτι δηθεν γνωριζεις τι επιθυμουν και τι θελουν οι συναγωνιστες σου, θα επρεπε να συνειδητοποιησεις οτι δεν ρωτησα αν ο χωρος ειναι χλιδατος εαν το κοριτσι κανει κωλοτουμπες... και βεβαια ουτε για το οικονομικο  αντιτιμο... επομενως εισαι εκτος θεματος. Εαν καποιος αλλος συναγωνιστης ξερει να ενημερωσει πραγματικα για την ποιοτητα των υπηρεσιων του κοριτσιου ας το κανει...

εγώ κατάλαβα ότι ο συναγωνιστής γράφει ότι εάν εσυ πάς και έχεις τον τρόπο να την κάνεις να σου κάνει όλα τα γούστα ,δεν σημαίνει ότι θα τα κάνει και σε εμένα αν πάω ή το αντίθετο.Τώρα σίγουρα το χρηματικό παίζει ρόλο γιατί οι θεραπεύτριες εκεί είναι για να κονομάνε και όχι να μας αγαπάνε..

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
επιτελους, δεν θελω να ασχοληθω με αμπελο-φιλοσοφιες τυπου εχω τον τροπο - ειμαι ωραιο και ευγενικο παιδι - εχω χρημα και αγοραζω...
ολα αυτα εμεις οι ανω των 45 παικτες τα τρωμε με το κουταλι!!!
επιτρεψτε μου να φωναξω σε ολους τους χασομερηδες δηθεν ειδικους των 50 ποστ... που εχουν παει 5 φορες στα μασατζιδικα δη του κολωνακιου...
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!! μια απλη και ουσιαστικη ερωτηση εκανα...
ακαποτη πιπα κανει? Ξερει κανεις να απαντησει ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ!!!
και για να ολοκληρωσω... στον αγοραιο ερωτα μας ενδιαφερουν ολες οι πληροφοριες... εκτος της εμφανισης και του χρηματικου κοστους και η συμμετοχη και οι παρεχομενες υπηρεσιες... Ενημερωσεις τυπου ηταν ομορφη με καβλωσε πολυ και περασα πολυ ωραια δεν μου λενε τιποτα...
ξαναρωταω λοιπον ακα κανει? στο στομα τα παιρνει? κωλο δινει? Συμμετεχει? ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!! εαν δεν μπορειτε να απαντησετε και βγειτε εκτος θεματος θα μεινετε μεταξεταστεοι...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
επιτελους, δεν θελω να ασχοληθω με αμπελο-φιλοσοφιες τυπου εχω τον τροπο - ειμαι ωραιο και ευγενικο παιδι - εχω χρημα και αγοραζω...
ολα αυτα εμεις οι ανω των 45 παικτες τα τρωμε με το κουταλι!!!
θα μεινετε μεταξεταστεοι...
:cool2: :new_shocked: :dunno: ...μας περιορίζεις αδελφέ! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

60 γιούργια πλέον είναι 3 μεροκάματα ανειδίκευτου
και το 1/7 του μισθού νέων κάτω των 25.

Αν η θεά ελληνίδα κάνει δηλαδή τίμια δουλειά,
άσχετη με ψωλές, αρχίδια και χύσια
και είναι κάτω των 25
θα παίρνει 400€ το μήνα.
Δεν μπορεί πλέον δηλαδή η γαμιόλα να θέλει να τα παίρνει σε 2 ώρες.

ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εγω δεν σας περιοριζω καθολου... αφηστε την φαντασια ελευθερη να καλπασει στους οριζοντες της αχαλινωτης ηδονης...
καποιοι το κανουν καθημερινα και το ονομαζουν και ενημερωση... πληροφορηση... ενω στην πραγματικοτητα ειναι παρα-πληροφορηση και θολουρα με σκοπο να προμοταρουν τα μαγαζια... δηλαδη να σε στειλουν εκει για να δεις μονος σου τι γινεται και να σου φανε το κατοσταρικο στα γρηγορα... π.χ. λεει ο αλλος... πιπινι γαλακτος και το παει το γραμμα... τρεχει ο κοσμακης πληρωνει και παιρνει τ'αρχιδια του... ενω αν γραψεις ξανθια, μετριου υψους, πιπα με καποτα, δεν δεχεται δαχτυλα και δεν τα παιρνει στο στομα... ποιος θα παει?

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Αυτό το θέμα με τις λεπτομερείς ενημερώσεις έχει 2 όψεις.Η μια είναι να αναφέρεις με κάθε λεπτομέρια αυτό που κάνεις με το κορίτσι.Όμως μήπως αυτό δεν είναι και πολύ σωστό?Γιατί πολλές φορές υπάρχει πιθανότητα η υπεύθυνη να δίνει περιθωριο μέχρι ένα ορισμένο σημείο κατά την συνεδρία.Οταν όμως εμείς αναφέρουμε όλα,μήπως έτσι δημιουργούμε πρόβλημα στην εργαζόμενη?Η άλλη όψη είναι μία καλή περιγραφή με όνομα και όταν η τελική κρίση είναι θετική,αυτό δίνει στον καθένα μας μία αρκετά καλή εικόνα...έτσι μπορούμε να αποφασίσουμε και να δοκιμάσουμε.Στο κάτω-κάτω όσοι ασχολούμαστε με αυτό το άθλημα,γνωρίζουμε ότι καθε κορίτσι έχει και αυτό την μέρα του!Μπορεί αυτό που θα κάνει σε εσένα να μην το κάνει με εμένα γιατί την δεδομένη στιγμή ηταν σε αλλη διάθεση(συμβαίνει και αυτό).Όταν κάποιος από εμάς αναφέρει ότι πέρασε πολύ καλά,καλά,μέτρια ή χάλια αυτό μας δίνει μία εικόνα για κάθε κορίτσι και ανάλογα αποφασίζουμε.Αυτή είναι η άποψη μου μετά από ασχολία σε αυτό το συστημα απο το 1981.   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom