Νέα

Οργασμοί, φωνές και σεξοχοροδιακά παρατράγουδα, μια ανδρική πλάνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinokinigos28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Nανα ίσως εσύ να είσαι μια εξαίρεση...όμως ο κανόνας είναι αυτός που είπα πιο πριν.
λυπάμαι για κάθε ψεύτικη αντίδραση πόσο μάλλον αν αυτή έχει να κάνει με τη σεξουαλική πράξη που εκεί πρέπει να απελευθερώνεσαι και όχι να υποδουλώνεσαι ...

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Τωρα εσυ τι θες ?
Να γαμας στο μπουρδελο και να χυνει και η πουτανα?
Οι περισσότερες τελειώνουν με ένα απλό γλειφομούνι από τα τσακάλια.....αν τις γαμήσεις κιόλας είδαν το Χριστό επιστρατευμένο!

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.197
Πόντοι
20.686
Οι περισσότερες τελειώνουν με ένα απλό γλειφομούνι από τα τσακάλια.....αν τις γαμήσεις κιόλας είδαν το Χριστό επιστρατευμένο!
Η αλήθεια είναι ότι οι πουτανες στα μπουρδέλα χύνουν ασταμάτητα κάνα δεκαωρο τη μέρα .

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Η αλήθεια είναι ότι οι πουτανες στα μπουρδέλα χύνουν ασταμάτητα κάνα δεκαωρο τη μέρα .
flowing water GIF

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
τι λες ρε παιδί μου ?
ώστε οι πουτάνες στα μπουρδέλα χύνουν ασταμάτητα ?
κοίτα τι μαθαίνω στα 54 μου και όχι τίποτα άλλο δεν προλαβαίνω να αλλάξω επάγγελμα
Υ.Γ. οι ιερόδουλες (οι δηλωμένες) έχουν βαρέα ένσημα

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
τι λες ρε παιδί μου ?
κοίτα τι μαθαίνω στα 54 μου και όχι τίποτα άλλο δεν προλαβαίνω να αλλάξω επάγγελμα
Είδες τι μαθαίνεις!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Θα αστειευεσαι....πως να χύσουν με πέντε ζμπρωξιματα και χωρίς να τις γλείφει κάποιος;Μόνο με χορταστικά προγράμματα άνω του βασικού στην Θεσσαλονίκη θα γίνει αυτό .Στην Αθήνα όλα περιλαμβάνονται στην τιμή σε πολλές περιπτώσεις .

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
ρε φιλενάδες, οι "σεξολόγοι" αναφέρονταν γενικά στις γυναίκες, πώς τώρα το μεταφράσατε στις πουτάνες και τους πελάτες, εσείς ξέρετε..

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.223
Πόντοι
3.846
όταν πας να πάρεις παπούτσια η καλή πωλήτρια που μπορεί να έχιε σιχαθεί τη ζωή της δεν ξεσπά τα νεύρα της επάνω σου. Επίσης ό,τι και να βάλεις σου λέει "σας πάει τέλεια, σας κολακεύει, υπέροχο, καταπληκτικό". Έτσι είναι και στο σεξ αγοραίο ή όχι.

Και πού το ξέρετε δηλαδή ότι και οι άντρες δεν υποκρίνονται;

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.197
Πόντοι
20.686
τι λες ρε παιδί μου ?
Θα αστειευεσαι....πως να χύσουν με πέντε ζμπρωξιματα και χωρίς να τις γλείφει κάποιος;Μόνο με χορταστικά προγράμματα άνω του βασικού στην Θεσσαλονίκη θα γίνει αυτό .Στην Αθήνα όλα περιλαμβάνονται στην τιμή σε πολλές περιπτώσεις .
Καλα εσείς το πήρατε στα σοβαρά?

zardoz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
830
Πόντοι
371
Πειτε μας κατι νεο..τα βογγητα και να σου κανει μασαζ στα @@ οταν τη γαμας ειναι τα πιο στανταρ τρικ για να σε κανουν να χυσεις γρηγορα..

• Like
Αντιδράσεις: Join.f

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Πειτε μας κατι νεο..τα βογγητα και να σου κανει μασαζ στα @@ οταν τη γαμας ειναι τα πιο στανταρ τρικ για να σε κανουν να χυσεις γρηγορα..
Σε μία προσωπική συζήτηση παλιά μέ κυρία τού χώρου είχε αναφερθεί σε αυτήν τήν τακτική χαιδεμα ή μασάζ στα αρχιδια την ώρα τού σεξ για νά τελειώνει ποίο γρήγορα ο πελάτης ειδικά σε αυτούς πού αργούσαν νά χυσουν ή ήθελε νά κερδίσει χρόνο ή κοπέλα, στα (δήθεν) βογγητα δε ποιο πολύ είναι για να καυλωσει περισσότερο ψυχολογίκα ο πελάτης μέ σκοπό τό ίδιο αποτέλεσμα . Τακτικές διάφορες καί πολλές φυσικά.

• Like
Αντιδράσεις: zardoz

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom