Νέα

Βασιλίσσης Σοφίας 66 (πρωηνΣκουφά 10)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω δεν σας περιοριζω καθολου... αφηστε την φαντασια ελευθερη να καλπασει στους οριζοντες της αχαλινωτης ηδονης...
καποιοι το κανουν καθημερινα και το ονομαζουν και ενημερωση... πληροφορηση... ενώ στην πραγματικοτητα ειναι παρα-πληροφορηση και θολουρα με σκοπο να προμοταρουν τα μαγαζια... δηλαδη να σε στειλουν εκει για να δεις μονος σου τι γινεται και να σου φανε το κατοσταρικο στα γρηγορα... π.χ. λεει ο αλλος... πιπινι γαλακτος και το παει το γραμμα... τρεχει ο κοσμακης πληρωνει και παιρνει τ'αρχιδια του... ενω αν γραψεις ξανθια, μετριου υψους, πιπα με καποτα, δεν δεχεται δαχτυλα και δεν τα παιρνει στο στομα... ποιος θα παει?
Εγώ που παρακολουθώ τι γράφετε ( ασχέτως κι αν δεν συμμετέχω πολύ) βλέπω ότι τελικά ( από τα γραφόμενα τουλάχιστον) όλοι σχεδόν έχουν πάει με όλες... ΄και ξέρουν πολύ καλά τι κάνει η μία και τι κάνει η άλλη... η μήπως κάνω λάθος ? για μπείτε να διαβάσετε τι έχει γραφτεί από την συντριπτική πλειοψηφία των ευγενών συναγωνιστών και θα το διαπιστώσετε.. Οπότε τίθεται το καίριο ερώτημα... Για ποιά ενημέρωση μιλάμε λοιπόν ? Για το αν η θεραπενίς ήξερε τη στάση του κάμα σούτρα μαϊμουδάκι καβαλάει καρύδα ? Ας είμαστε λίγο σοβαροί. Εδώ που έχουμε φθάσει... η μόνη πραγματική πληροφόρηση είναι ή για καινούργια μαγαζιά ή για καινούργιες κοπέλες... και αυτό παίζει γιατί αφενός οι κοπέλες ανακυκλώνονται και αφετέρου αλλάζουν τα ονόματα τους..οπότε νομίζουμε πως είναι νέα αλλά είμαι μια παλιά γνωστή από άλλο μαγαζί...  

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εγω δεν σας περιοριζω καθολου... αφηστε την φαντασια ελευθερη να καλπασει στους οριζοντες της αχαλινωτης ηδονης...
καποιοι το κανουν καθημερινα και το ονομαζουν και ενημερωση... πληροφορηση... ενω στην πραγματικοτητα ειναι παρα-πληροφορηση και θολουρα με σκοπο να προμοταρουν τα μαγαζια... δηλαδη να σε στειλουν εκει για να δεις μονος σου τι γινεται και να σου φανε το κατοσταρικο στα γρηγορα... π.χ. λεει ο αλλος... πιπινι γαλακτος και το παει το γραμμα... τρεχει ο κοσμακης πληρωνει και παιρνει τ'αρχιδια του... ενω αν γραψεις ξανθια, μετριου υψους, πιπα με καποτα, δεν δεχεται δαχτυλα και δεν τα παιρνει στο στομα... ποιος θα παει?

μάλλον θέλεις να υπάρχει πλήρης τιμοκατάλογος ,αλλά studios ,μόνο που εδώ είναι στημένα διαφορετικά τα μαγαζιά και κανείς δεν σου σταντάρει τίποτα σίγουρο. Γιαυτό όταν κάποιος γράφει ότι πήρε και ο άλλος ότι δεν πήρε ,δεν σημαίνει παραπληροφόρηση και είναι βλακεία να διαβάζεις εδώ και να πηγαίνεις με την σιγουριά ότι θα μπριζολιάσεις οπωσδήποτε. Έτυχε συναγωνιστής σε διπλανό δωμάτιο σε ίδρυμα της περιοχής να κάνει μανούρα και μάλιστα να προσπαθήσει να πλακώσει την θεραπεύτρια γιατί δεν του καθόταν ,επειδή πίστευε ότι τον αποφεύγει μια και διάβαζε ότι όποιος πάει εκεί με αυτή μπριζολιάζει.Οχι τίποτα άλλο εκεί που είχα ψήσει την δική μου θεραπεύτρια και μου έκανε τα γούστα ,με την μανούρα που έγινε ,τα πήρε και αυτή και χάλασε το δέσιμο του γλυκού !!!!! 

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
μάλλον θέλεις να υπάρχει πλήρης τιμοκατάλογος ,αλλά studios ,μόνο που εδώ είναι στημένα διαφορετικά τα μαγαζιά και κανείς δεν σου σταντάρει τίποτα σίγουρο. Γιαυτό όταν κάποιος γράφει ότι πήρε και ο άλλος ότι δεν πήρε ,δεν σημαίνει παραπληροφόρηση και είναι βλακεία να διαβάζεις εδώ και να πηγαίνεις με την σιγουριά ότι θα μπριζολιάσεις οπωσδήποτε. Έτυχε συναγωνιστής σε διπλανό δωμάτιο σε ίδρυμα της περιοχής να κάνει μανούρα και μάλιστα να προσπαθήσει να πλακώσει την θεραπεύτρια γιατί δεν του καθόταν ,επειδή πίστευε ότι τον αποφεύγει μια και διάβαζε ότι όποιος πάει εκεί με αυτή μπριζολιάζει.Οχι τίποτα άλλο εκεί που είχα ψήσει την δική μου θεραπεύτρια και μου έκανε τα γούστα ,με την μανούρα που έγινε ,τα πήρε και αυτή και χάλασε το δέσιμο του γλυκού !!!!! 
:2funny: :2funny:..πράγματι είναι μερικοί που λένε .."διαβασα αυτό...  και θέλω να μου το κάνεις....." μα που βρισκόμαστε.... :2funny: :2funny:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
καμια σχεση... επισκεπτομαι τα μασατζιδικα την τελευταια δεκαετια και ξερω πολυ καλα τι παιζει... αυτο που εγραψα ειναι οτι οι συναγωνιστες εδω μεσα θα επρεπε να γινουν πιο συγκεκριμενοι στις περιγραφες τους, δεν γνωριζομαστε, οποτε εαν εγω γραψω περασα σουπερ!!! δεν σημαινει τιποτα για κανεναν...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Πολύ σωστά τα γράφεις. Τελείως διαφορετικοί χώροι που προσπαθούν να κρατήσουν εχεμύθεια και κάποιοι απαιτούν υπηρεσίες που με αυτό τον τρόπο δεν παρέχονται. Όλα θέλουν τον τρόπο τους. Ακόμα και στις κριτικές δεν πρέπει να εκθέτουμε εργαζόμενες και καταστήματα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν γνωρίζουμε τον κάθε ένα αναγνώστη και πόσο πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει αυτός στην προσπάθεια να εξασφαλίσει το ζητούμενο.
Και μη ξεχνάμε ότι όλος αυτός ο κλάδος λειτουργεί σε καθεστώς παρανομίας και απαιτεί μυστικότητα. θέλεις εσύ να κοινοποιεί πελάτης σου ότι ψωνίζει από σένα άνευ τιμολογίου; Σ'έκαψε! :uglystupid:
Η τελευταία σου φράση πολύ γέλιο..παρά τη στραβή που σού'κατσε!!! :grin:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
καμια σχεση... επισκεπτομαι τα μασατζιδικα την τελευταια δεκαετια και ξερω πολυ καλα τι παιζει... αυτο που εγραψα ειναι οτι οι συναγωνιστες εδω μεσα θα επρεπε να γινουν πιο συγκεκριμενοι στις περιγραφες τους, δεν γνωριζομαστε, οποτε εαν εγω γραψω περασα σουπερ!!! δεν σημαινει τιποτα για κανεναν...
Δέχεσαι ότι δεν είναι όλα τα ιδρύματα στην ίδια κατηγορία; Από κει ξεκινά όλη η ιστορία (κατά την ταπεινή μου άποψη).

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δέχεσαι ότι δεν είναι όλα τα ιδρύματα στην ίδια κατηγορία; Από κει ξεκινά όλη η ιστορία (κατά την ταπεινή μου άποψη).
Πολύ σωστά. Κατ αρχήν δεν είναι όλα τα ιδρύματα το ίδιο για πολύ απλούς λόγους. Κατ' αρχήν το γεοπολιτικό. Το Κολωνάκι για παράδειγμα δεν έχει την ίδια ανθρωπογεωγραφία πελατών με την Τρίτης Σεπετεμβρίου... Οπότε τιμές, υπηρεσίες ακόμη και συμπεριφορές διαμορφώνονται ανάλογα. β) Ούτε όλες οι κοπέλες είναι ίδιες. Άλλη είναι κρύα, άλλη είναι ζεστή, άλλη είναι αδιάφορη άλλη το απολαμβάνει και το κυριότερο... ακόμη κι αν υποθέσουμε πως  όλες είναι ίδιες ( με τον παρά μου γαμάω και την κυρά μου), πάλι αυτό δεν ισχύει γιατί κάθε μέρα δεν έχουν την ίδια διάθεση. Τέταρτο και τελευταίο.. Ούτε όλοι οι πελάτες είναι ίδιοι. Είτε νεαρός είτε μεγαλύτερος, άλλος είναι ευγενής άλλο είναι άγαρμπος. Αλλος είναι με την λιγούρα στο μάτι και την ψωλή στο χέρι κι άλλος χαλαρός και άνετος.. Αλλος γαμεί ωραία, αργά και βασανιστικά κι άλλος είναι ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε γιατί βιάζεται να κάνει ρεκόρ δηλαδή να ξαναχύσει δεύτερη φορά στην ώρα μπας και σταθεροποιηθεί ο ανδρισμός του... Όλα αυτά αγαπητοί συναγωνιστές συνθέτουν μία πολύπλοκη πραγματικότητα και ως εκ τούτου de facto οι περιγραφές είναι συχνά άνευ ουσίας και αποτελέσματος. Ο δρόμος κύριοι είναι μοναχικός...Όπως λέει ο σοφός λαός, όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος και ας το κρατήσουμε έτσι γιατί αν συνεχώς και αδιαλήπτως δημιουργούμε προβλήματα στις θεραπενίδες θα χάσουμε και αυτά τα ολίγα που έχουμε.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Πολύ σωστά. Κατ αρχήν δεν είναι όλα τα ιδρύματα το ίδιο για πολύ απλούς λόγους. Κατ' αρχήν το γεοπολιτικό. Το Κολωνάκι για παράδειγμα δεν έχει την ίδια ανθρωπογεωγραφία πελατών με την Τρίτης Σεπετεμβρίου... Οπότε τιμές, υπηρεσίες ακόμη και συμπεριφορές διαμορφώνονται ανάλογα. β) Ούτε όλες οι κοπέλες είναι ίδιες. Άλλη είναι κρύα, άλλη είναι ζεστή, άλλη είναι αδιάφορη άλλη το απολαμβάνει και το κυριότερο... ακόμη κι αν υποθέσουμε πως  όλες είναι ίδιες ( με τον παρά μου γαμάω και την κυρά μου), πάλι αυτό δεν ισχύει γιατί κάθε μέρα δεν έχουν την ίδια διάθεση. Τέταρτο και τελευταίο.. Ούτε όλοι οι πελάτες είναι ίδιοι. Είτε νεαρός είτε μεγαλύτερος, άλλος είναι ευγενής άλλο είναι άγαρμπος. Αλλος είναι με την λιγούρα στο μάτι και την ψωλή στο χέρι κι άλλος χαλαρός και άνετος.. Αλλος γαμεί ωραία, αργά και βασανιστικά κι άλλος είναι ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε γιατί βιάζεται να κάνει ρεκόρ δηλαδή να ξαναχύσει δεύτερη φορά στην ώρα μπας και σταθεροποιηθεί ο ανδρισμός του... Όλα αυτά αγαπητοί συναγωνιστές συνθέτουν μία πολύπλοκη πραγματικότητα και ως εκ τούτου de facto οι περιγραφές είναι συχνά άνευ ουσίας και αποτελέσματος. Ο δρόμος κύριοι είναι μοναχικός...Όπως λέει ο σοφός λαός, όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος και ας το κρατήσουμε έτσι γιατί αν συνεχώς και αδιαλήπτως δημιουργούμε προβλήματα στις θεραπενίδες θα χάσουμε και αυτά τα ολίγα που έχουμε.
Συμφωνώ απολύτως. Σαφής και περιεκτικός.  :cool2:

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Πολυ σωστα τα τελευταια γραφομενα. Ας γινουν copy-paste και στα αλλα threads των Κολωνακιοτικων θεραπευτηριων μπας και ξεσκαρταρει το πελατολογιο. Σε αυτα μαγαζια που πλασαρονται επισημως ως Spa δεν γινεται να κανεις αναλυση και κριτικες που θα κανεις στη Κ48 που ειναι καραμπαμ μπριζολαδικο. Εαν δε, βγαλεις στη φορα και "ονομα" και τι υπηρησίες κανει η κάθε θεραπεύτρια, τοτε ακόμη πιο δυσκολα θα μπορέσει πρωτοεμαφινιζόμενος να πάρει το service που θελει. Εκει θελει, χαλαρα και επανάληψη. Η επιτυχια ειναι δεδομένη καθώς και αυτα τα μαγαζια πρέπει να ζήσουν. Απλα, το σύστημα ειναι αλλιως και παραδοξως αυτο το σύστημα δεν χαλάει πολλούς.

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
παλιά οταν έγραφε κάποιος για τα θεραπευτήρια του κολωνακίου και τα αντίστοιχής νοοτροπίας spa κλπ τον κράζατε, τώρα βλέπω αποδοχή και τάυτιση απόψεων ότι ναι υπάρχει διαφορά των απανταχού ιδρυμάτων γιατί στα μέν υπάρχει άλλη νοοτροπία και άλλη παροχή υπηρεσιών ,ενώ στα άλλα πάς για να μπριζολιάσεις.Γιαυτό και όπως γράφουν και συναγωνιστές σε πολλά απο αυτά που η μπριζόλα είναι στάνταρ συναντούν θεραπεύτριες που πρίν τις είχαν συναντήσει σε studio και αυτό τα λέει όλα.Τώρα βλέπω ότι όλοι δέχονται ότι ανάλογα με τις υπηρεσίες που θέλεις διαλέγεις και θεραπευτήριο και είναι λάθος να γίνονται συγκρίσεις των μεν και των δε.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Με το χρόνο έρχεται κι η γνώση... Για ορισμένους. :cool2:

Big_John

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΥΣΑ ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ.

Επισκέπτης
Πολυ σωστα τα τελευταια γραφομενα. Ας γινουν copy-paste και στα αλλα threads των Κολωνακιοτικων θεραπευτηριων μπας και ξεσκαρταρει το πελατολογιο. Σε αυτα μαγαζια που πλασαρονται επισημως ως Spa δεν γινεται να κανεις αναλυση και κριτικες που θα κανεις στη Κ48 που ειναι καραμπαμ μπριζολαδικο. Εαν δε, βγαλεις στη φορα και "ονομα" και τι υπηρησίες κανει η κάθε θεραπεύτρια, τοτε ακόμη πιο δυσκολα θα μπορέσει πρωτοεμαφινιζόμενος να πάρει το service που θελει. Εκει θελει, χαλαρα και επανάληψη. Η επιτυχια ειναι δεδομένη καθώς και αυτα τα μαγαζια πρέπει να ζήσουν. Απλα, το σύστημα ειναι αλλιως και παραδοξως αυτο το σύστημα δεν χαλάει πολλούς.

αυτά τα έγραψα πριν πολύ καιρό και κάποιοι εδω μέσα μου την πέσανε .Τώρα όμως βλέπω ότι με δικαιώνετε και κάποτε θα πρέπει να γίνουμε αντικειμενικοί και τα ισοπεδώνουμε όλα.

Big_John

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΥΡΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ REAL OΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΟΥΣΑ.  :tits: 

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΥΡΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ REAL OΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΟΥΣΑ.  :tits: 

Κοίτα να δεις, δεν ξέρω αν η Χρύσα χρησιμοποιεί στην εργασία της το πραγματικό της όνομα ή αν το όνομα "Χρύσα" είναι ψευδώνυμο.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, αυτό που έγραψες (και μάλιστα με την προσθήκη ότι το "άκουσες", έτσι γενικώς) είναι ΜΗ πρέπον. Δεν θα έβλαπτε να δείχνουμε περισσότερο σεβασμό στη ζωή της κάθε κοπέλας.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Κοίτα να δεις, δεν ξέρω αν η Χρύσα χρησιμοποιεί στην εργασία της το πραγματικό της όνομα ή αν το όνομα "Χρύσα" είναι ψευδώνυμο.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, αυτό που έγραψες (και μάλιστα με την προσθήκη ότι το "άκουσες", έτσι γενικώς) είναι ΜΗ πρέπον. Δεν θα έβλαπτε να δείχνουμε περισσότερο σεβασμό στη ζωή της κάθε κοπέλας.
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom