prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.694
- Πόντοι
- 4.125
Πάλι δεν κερδίσαμε .... άρα είναι απάτη.
ετσιΠάλι δεν κερδίσαμε .... άρα είναι απάτη.
Μην αναπαράγετε χαζομάρες κουτοπονηρων νεοελλήνων....οι πιθανοί συνδυασμοί είναι πάνω από 20 εκατομμύρια..ποιες είναι οι πιθανότητες να βγει νικητής αν οι στήλες ανά κληρωση είναι κάτω από τα 2 εκατομμύρια;Για σκεφτείτε τοΔεν ξέρω αν είναι απάτη πάντως κάθε Χριστούγεννα και Δεκαπενταύγουστο, έχει τζακποτ!!!
Με είδες να αναπαράγω τίποτα;;; Είναι γεγονός πως κάθε χρόνο Χριστούγεννα και Δεκαπενταύγουστο έχει τζακποτ!!! Κατά τα λοιπά στα αρχίδια μου!!! Δεν παίζω παιχνίδια!!!Μην αναπαράγετε χαζομάρες κουτοπονηρων νεοελλήνων....οι πιθανοί συνδυασμοί είναι πάνω από 20 εκατομμύρια..ποιες είναι οι πιθανότητες να βγει νικητής αν οι στήλες ανά κληρωση είναι κάτω από τα 2 εκατομμύρια;Για σκεφτείτε το
Δηλαδή εσύ θα ενιωθες ασφαλής ακόμα και στην Αμερική να κυκλοφορείς με φάτσα φόρα παρτίδα στο γυαλί;Δεν νομίζω....Στην Αμερικη της εγκληματικοτητας και των τοσων εκοτομμυριων πληθυσμου ο Σουπερ Τυχερος (των τζοκερ, λοττο, λαχειων κτλπ.) βγαινει χαμογελαστος σε ολα τα ΜΜΕ. Στην ψωροκωσταινα των 10 εκατομμυριων ολα στα κρυφα στην αδιαφανεια και στο παπατζηλικι των πιθανοτητων. Τα μασουλανε και απο εκει.. κανονικα. Παραγκα η Ελλας
Προφανώς οποιος δεν παίζει δεν διεκδικεί....Με είδες να αναπαράγω τίποτα;;; Είναι γεγονός πως κάθε χρόνο Χριστούγεννα και Δεκαπενταύγουστο έχει τζακποτ!!! Κατά τα λοιπά στα αρχίδια μου!!! Δεν παίζω παιχνίδια!!!
Πως καταφέρνεις κάθε καινούριο ποστ σου να είναι μεγαλύτερη μαλακία από το προηγούμενο;Στην Αμερικη της εγκληματικοτητας και των τοσων εκοτομμυριων πληθυσμου ο Σουπερ Τυχερος (των τζοκερ, λοττο, λαχειων κτλπ.) βγαινει χαμογελαστος σε ολα τα ΜΜΕ. Στην ψωροκωσταινα των 10 εκατομμυριων ολα στα κρυφα στην αδιαφανεια και στο παπατζηλικι των πιθανοτητων. Τα μασουλανε και απο εκει.. κανονικα. Παραγκα η Ελλας
Πως καταφέρνεις
Kι εγω δεν το επιασα Ρεζ,αρα δικιο εχεις.τελος ειπαμε απατη
σας το απεδειξα πιο πανω με τα ατρανταχτα επιχειρηματα μου
εγω ουτε καν επαιξα φαντασουKι εγω δεν το επιασα Ρεζ,αρα δικιο εχεις.
Ακόμα καλύτερα θα ήταν αν δεν έβρισκες το δελτίο στο δρόμο αλλά σου χτυπούσε ένας κάποιος το κουδούνι και στο παρέδιδε στο χέρι.εγω ουτε καν επαιξα φαντασου
αλλα αν δεν ηταν απατη θα εβρισκα το δελτιο που κερδισε στο δρομο
δεν θελει πολυ μυαλο να καταλαβουμε οτι μας κοροιδευουν
Το απολυτο [0] σε ολα μιλησε..κόλλησε η βελόνα. Τι είν τούτος
Ο ιδιος μ@λακας ημουν και θα ειμαι με τις ιδιες μ@λακισμενες αποψεις