Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
δεν ξερω κανεναν
ουτε μικροποσα οχι τζακποτ και αρχιδια
απατη λεμε
δεν ξερω κανεναν
Είναι δεν είναι απάτη , το θέμα είναι αν παίζει κανείς να παίζει όσα του περισσεύουν και όχι περισσότερα. Στην περίπτωση που παίζει κανείς μόνο τζόκερ φαντάζομαι πως είναι εύκολο μπορείς να παίζεις παράδειγμα 1 ευρώ κάθε εβδομάδα η όσο είναι το ποσό που παίζουν.Οχι οχι δεν ειναι απατη,απλα πεφτει παντα σε εναν απ'το χωριο,δε τον ξερετε.
Τυπε επιασες το 20, 30, 40 ?επιασα 3 + 1 στο τζοκερ τους ΓΑΜΗΣΑ θα παω σε λιγο να τα παρω απο τον προπατζη
τυπε συγχωρα με αλλα καταλαβαινεις. οταν κερδιζεις μεγαλα ποσα πρεπει να κρατασ χαμηλο προφιλ.Τυπε επιασες το 20, 30, 40 ?
Ελα τυπε, πες μας το συστημα σου, ερχεται δυσκολος χειμωναςτυπε συγχωρα με αλλα καταλαβαινεις. οταν κερδιζεις μεγαλα ποσα πρεπει να κρατασ χαμηλο προφιλ.
Barock ακι βαμιεσαι μαζι με τ' αφεντικο σου τον αυτιστι κουλη σουΚαι τσι να κανουμε τωλα, να σου πουμε μπλαβο;
Το απολυτο [0] σε ολα μιλησε..
Μην παιρνει η σουφρα σου αερα κυριε Κλοουν αλλα και Μr. Malaka του Βου.com. Νομιζοντας οτι ξεχασαμε τα ρεζιλικια σου. Φτιαχνεις ξαναφτιαχνεις κλωνους αλλα δεν στρωνεις. Ο ιδιος μ@λακας παραμενεις με τις ιδιες μ@λακισμενες αποψεις
Αν πάνε σε κάνα κωλομπαρο, οι μισές εργαζόμενες θα ξέρουν...
αδιασειστα..Έχεις στοιχεία;
Εάν τα έχεις εδώ πρέπει να τα παραθέσεις.αδιασειστα..
Κάποτε κέρδιζες κάτι και στο ξυστό.Τωρα άντε να κερδίσεις στη μαλακια το σκρατς...Ο σοφος ΕΛΛΗΝΑΣ μίλησε. Είναι απατη!!!
Βέβαια εγω ξερω κάποιον που κέρδισε στο ΛΟΤΤΟ 380.000.000 δρχ.
Φαίνεται τοτε τα δίνανε τα λεφτά και μετα έγιναν απατεώνες
το λοττο δεν ειναι απατη... μονο το τζοκερΟ σοφος ΕΛΛΗΝΑΣ μίλησε. Είναι απατη!!!
Γνωστή μου που ήταν στις κληρώσεις μου έλεγε ότι όλα είναι απολύτως σωστά και προβλεπόμενα.Ο σοφος ΕΛΛΗΝΑΣ μίλησε. Είναι απατη!!!