ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Για μουτσος καλα ειναι τα 200
Για μουτσος καλα ειναι τα 200
Πριν 4-5 χρονια ειμαι με φιλους εξω για ποτα,επειδη ειχε δυνατα τη μουσικη δεν ακουγα το κινητο,οταν πηγα τουαλετα ειδα 8 κλησεις της μανας μου και ανησυχησα,την παιρνω καπακια και μου λεει οτι εχει πιασει 5αρι στο ΛΟΤΤΟ.Εγω δεν εχω ιδεα απο αυτα αλλα απο τα λιγα που ηξερα ηταν πως σε αυτα τα παιχνιδια παιζοντε 6 αριθμοι αρα αυτοματως η σκεψη μου πηγε οτι το 5αρι που επιασε η μανα μου θα μεταφραζοταν σε αρκετες χιλιαδες ευρω.Καλοκαιρι 2008..Παιζω "ξερό" Λοττο, 6 νουμερα σκετα, 45 λεπτα,τότε,τα tier της ρουλετας, 5 8 10 11 23 30 και το ξεχναω στο πορτοφόλι..Η κληρωση εβγαλε-μετα απο τζακ ποτ 800.000€- 5 8 10 11 [size=15pt]21[/size] 30 και το ειδα μετα απο 3 μηνες...Αντι για 800 χιλιαρικα ,πηρα 200 ευρω...Αμα δε σε θελει και λιγο...
Kαλά ξεμπερδέματα..Είπαμε να είμαστε συνωμοσιολόγοι, αλλά εσύ το τερμάτισες.
....ισχύει αυτό που έγραψες
Καλησπέρα παιδιά, θυμάμαι και εγώ έναν παππού που έπαιζε κινο ένα πρωί όταν είχα πάει να ρίξω ένα στοίχημα, και είχε τρελαθεί. Τον ρωτάω τι έγινε και μου λέει έχω παίξει είκοσι κληρώσεις σερί τα εξαρια και μόλις τελείωσε η τελευταία του κλήρωση(μετά από 20 κληρώσεις δλδ) , βγήκαν τα εξαρια στην επόμενη .
Ισχύει φίλε δεν υπάρχει κάτι ποιο στημένο κατά τη γνώμη μου.. Βασικά μοιράζει τα λιγότερα πιθανά κέρδη σε κάθε κλήρωση έτσι πιστεύω. Και εγώ το ίδιο παίζω σπάνια αλλά ποτέ δεν έχω πάρει πάνω από 5 ευρώ..Μη μου το θυμίζεις ρε φίλε το κωλοκίνο.Μεγαλύτερη απάτη απο αυτό υπάρχει;Θυμάμαι ένα διάστημα είχα εθιστεί,όποτε είχα κέρματα στην τσέπη από ρέστα κλπ πήγαινα και τα'παιζα.Κι έπαιρνα τ'αρχίδια μου.
Εσυ μην ξαναπαιξεις τιποτα.Στη κυριολεξια....Χτες επιασε η γυναικα μου 4+1 ..2500 χιλιαρικα σου λεει...κερδιζεις.....ο φορος που ειναι 460 ευρο...απο παντου μας τα περνουν...ωρες ωρες μουρχεται να μην ξαναπαιξω τιποτα...