Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 101 24,0%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 55 13,1%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 84 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 116 27,6%
  • Ποτε

Ψήφοι: 65 15,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    421

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
εγω τσιμπησα η εσυ σαν γνησιο προβατο υπερασπίζεσαι τον καταδικασμενο και απο ελληνικα δικαστηρια λαθρεμπορα .

Για δείξε κάτι επίσημο που να αποδεικνύει ότι καταδικάστηκε για λαθρεμπόριο ο Μελισσανίδης;

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Είσαι ηλίθιος ή κάνεις τον ηλίθιο;Είχε προφυλακιστεί και αθωώθηκε.Η προφυλάκιση δεν είναι καταδίκη.Ο Μαρινάκης που του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα και του πήραν το διαβατήριο είναι καταδικασμένος;Στοιχειώδη πράγματα δεν ξέρετε και κάνετε και τους έξυπνους.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Είσαι ηλίθιος ή κάνεις τον ηλίθιο;Είχε προφυλακιστεί και αθωώθηκε.Η προφυλάκιση δεν είναι καταδίκη.Ο Μαρινάκης που του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα και του πήραν το διαβατήριο είναι καταδικασμένος;Στοιχειώδη πράγματα δεν ξέρετε και κάνετε και τους έξυπνους.

εσυ εισαι τελειως βλαξ και προβατο και δεν διαβαζεις κιολας μαλλον 12χρονο εισαι . Ειπα καταδικασμενο απο την ελληνικη δικαιοσυνη και εσυ λες ποτε φυλακιστηκε  :S :S

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
εσυ εισαι τελειως βλαξ και προβατο και δεν διαβαζεις κιολας μαλλον 12χρονο εισαι . Ειπα καταδικασμενο απο την ελληνικη δικαιοσυνη και εσυ λες ποτε φυλακιστηκε  :S :S

Και δείχνεις ρεπορτάζ του STAR από το 1996 που δείχνει τον Μελισσανίδη να φεύγει από τον Κορυδαλλό...Ο Μελισσανίδης είχε αθωωθεί με βούλευμα.Αλλά είναι ψιλά γράμματα για τους βλάκες σαν εσένα.Α ναι ρε 12χρονο είμαι.Για την ακρίβεια,11,9 ετών.ΣΤ'Δημοτικού πάω...

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Και δείχνεις ρεπορτάζ του STAR από το 1996 που δείχνει τον Μελισσανίδη να φεύγει από τον Κορυδαλλό...Ο Μελισσανίδης είχε αθωωθεί με βούλευμα.Αλλά είναι ψιλά γράμματα για τους βλάκες σαν εσένα.Α ναι ρε 12χρονο είμαι.Για την ακρίβεια,11,9 ετών.ΣΤ'Δημοτικού πάω...

ακριβως επειδη εισαι  δωδεκαχρονο στο μυαλο δεν απαντας καν στο link που σου παραθεσα  :2funny: 

Επισκέπτης
μεχρι τα χριστουγεννα θα το φτασουν κανα 20αρι εκατομμυρια ευρω παλι το  τζακποτ

εγω δεν καταλαβαινω κατι

γιατι εφοσον λενε κερδισε ο ταδε εκει, κερδισε ο ταδε στην αρκαδια

κερδισε ο αλλος στην αρτα

γιατι δεν βγαινει ?

γιατι στην αμερικη ,αγγλια, σκωτια ,σουηδια,αυστραλια

σε ολα τα κρατη ο νικητης βγαινει με την εταιρια του λοτο που ειναι εκει, δινει συνεντευξη κλπ?

η εδω θα τον φανε η ληστες

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
ακριβως επειδη εισαι  δωδεκαχρονο στο μυαλο δεν απαντας καν στο link που σου παραθεσα  :2funny:  

Όταν θα παραθέσεις κάτι από έγκυρο site και όχι από γαυροσελίδες θα σου απαντήσω.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
μεχρι τα χριστουγεννα θα το φτασουν κανα 20αρι εκατομμυρια ευρω παλι το  τζακποτ

εγω δεν καταλαβαινω κατι

γιατι δεν βγαινει ?

σε ολα τα κρατη ο νικητης βγαινει με την εταιρια του λοτο που ειναι εκει, δινει συνεντευξη κλπ?

Και αν βγει εσύ τι θα κερδίσεις;Ξέρεις όλους τους Έλληνες;Και να βγει θα αρχίσετε να λέτε "είναι πληρωμένος,υπάλληλος" κλπ.Σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες δεν ξέρω αν βγαίνουν στη δημοσιότητα.Το πού παίχτηκε το δελτίο δε λέει κάτι.Μπορεί να περάσω από τη Θεσσαλονίκη,να παίξω εκεί και να ειμαι από την Αθήνα.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
μεχρι τα χριστουγεννα θα το φτασουν κανα 20αρι εκατομμυρια ευρω παλι το  τζακποτ

εγω δεν καταλαβαινω κατι

γιατι δεν βγαινει ?

και όχι μόνο οι ληστές!!!! Μακρινοί συγγενείς ξεχασμένοι φίλοι,συμμαθητές από το δημοτικό,κουτσοί,στραβοί,αναξιοπαθούντες κλπ κλπ

tripas2002

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2017
Like
411
Πόντοι
26
μεχρι τα χριστουγεννα θα το φτασουν κανα 20αρι εκατομμυρια ευρω παλι το  τζακποτ

εγω δεν καταλαβαινω κατι

γιατι δεν βγαινει ?

Ξεπλυμα μαυρου χρηματος λεγεται στην ελλαδα..

Επισκέπτης
και όχι μόνο οι ληστές!!!! Μακρινοί συγγενείς ξεχασμένοι φίλοι,συμμαθητές από το δημοτικό,κουτσοί,στραβοί,αναξιοπαθούντες κλπ κλπ

και μην ξεχνας καμαι 10-20 ατομα που δεν του μιλανε ποια

και πλέον περασμενα ξεχασμένα

Επισκέπτης
Και αν βγει εσύ τι θα κερδίσεις;Ξέρεις όλους τους Έλληνες;Και να βγει θα αρχίσετε να λέτε "είναι πληρωμένος,υπάλληλος" κλπ.Σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες δεν ξέρω αν βγαίνουν στη δημοσιότητα.Το πού παίχτηκε το δελτίο δε λέει κάτι.Μπορεί να περάσω από τη Θεσσαλονίκη,να παίξω εκεί και να ειμαι από την Αθήνα.

καλά, απο θεωρίες συνομοσιας ήμεθα πρωτοι στην ελλαδα

μονο εμεις και η αμερικανοι τοσο μυαλο συνομοσιολογικο

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
αυτοαναιρεισαι!!!!
:think:
καταρχας το οτι εχει κατδικαστει αμετακλιτα ειναι γεγονος που μονο τα αεκοsitες δεν εχουν γραψει . Επισης το 2014 το βημα ανηκε στο λαμπρακη οχι στον Μαρινακη ....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
:think:
καταρχας το οτι εχει κατδικαστει αμετακλιτα ειναι γεγονος που μονο τα αεκοsitες δεν εχουν γραψει . Επισης το 2014 το βημα ανηκε στο λαμπρακη οχι στον Μαρινακη ....
για αυτό ο καλός ψαράς μπορεί και με μαπα δόλωμα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom