lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τι κοπριτες που εισαστε
Γιαυτο κυνηγας τα δροσερα αγορια?
δεν τα κυνηγαω...αποψεις θελω να ανταλλαξουμε
καλα το χυνεις και το κλανεις το καταλαβαινω τυπεβασικα ειναι καλη φαση τα τσοντοσινεμα. πάς και χυνεις, κατουράς, χέζεις και κλάνεις. όλα μαζί. πολυχώροι ...
Eχεις δικιο ,δεν εισαι πουστης!!ξαφνηκα χτυπα το κινητο και ηταν η Ν... η φιλη μου η trans και μου ειπε να παμε attraxx να κωλοχτυπηθουμε, φτανουμε και ο μπαλαμος στην εισοδο μας δινει το μαγικο χαρτακι και περναμε μεσα!!!! αυτη την φορα η δευτερη που παω, το επιπεδο ηταν πολυ low με αρκετα μεγαλους ηλικιακα και μεσα μια θυλικη υπαρξη που μαλλον ηταν και αυτη trans σαν την φιλεναδα μου, ψαχνουμε καμπινα ηταν γεματες και πηγαμε στην μεγαλη που δεν ειχε πορτα και ηταν μεσα αλλο ενα ζευγαρι. Αφου γδυθηκαμε και αρχισαμε με την φιλη μου ξιφομαχια με τις πουτσες μας και καυτα γλωσσοφιλα αφου μου εβαλε δαχτυλο στην καλοδουλεμενη κωλαρα μου, της φορεσα με το στομα την καποτα και με εστησε στα και αρχισε και με σφιροκοπει με ολη της την δυναμη δεν αργησαν να μαζευτουνε πανω απο 6,7 ατομα και να περνουνε ματι εμενα να με γαμαει η τρανς, πανω στην καβλα μου αρπαξα τον πουτσο του διπαλνου και αρχιζα να του κανω πιππα, με το αλλο μου το χερι τραβαγα μαλακια στον παρτενερ του, ενας απο αυτους που μας επερνε ματι πηγε να τον βαλει στην Ν... αλλα εκεινη του αρνηθικε πολυ ευγενικα, αλαγη στασης με εμενα να με τσιμπουκονει η Ν.... και αλαζοντας προφυλακτικο ο παρτενερ να με γαμαει στο ορθιο και η Ν... γονατισμενη να με ρουφαει! ο τεταρτος της παρεας τον επαιζε και εχυσε πανω στα μεγαλα βυζια της Ν... ο παρτενερ μου απο πισω τελειωσε μεσα στην κωλοτρυπιδα μου,μεσα στην καποτα φυσικα και μετα εγω με την φιλεναδα μου σε σταση 69 τελειωσαμε με τις πουτσες ο ενας του αλλου στο στομα!!!!!!!!!! εκεινη την στιγμη ειχανε μαζευτει πανω απο 10 ατομα και πανω απο τους μισους τον παιζανε! ο χωρος ηταν πεντακαθαρος με χαρτια υγειας και πολυ ανετους χωρους! τα μονα αρνητικα οτι αυτη την φορα ειχε ακρετους μεγαλους σε ηλικια θα ξανα παω συντομα αφου πριν θα εχω παει στο γκαζι για ποτακι
ο παρτενερ μου απο πισω τελειωσε μεσα στην κωλοτρυπιδα μου,μεσα στην καποτα φυσικα
kκαι μετα σε λενε πουστη σα δε ντρεπονταιξαφνηκα χτυπα το κινητο και ηταν η Ν... η φιλη μου η trans και μου ειπε να παμε attraxx να κωλοχτυπηθουμε, φτανουμε και ο μπαλαμος στην εισοδο μας δινει το μαγικο χαρτακι και περναμε μεσα!!!! αυτη την φορα η δευτερη που παω, το επιπεδο ηταν πολυ low με αρκετα μεγαλους ηλικιακα και μεσα μια θυλικη υπαρξη που μαλλον ηταν και αυτη trans σαν την φιλεναδα μου, ψαχνουμε καμπινα ηταν γεματες και πηγαμε στην μεγαλη που δεν ειχε πορτα και ηταν μεσα αλλο ενα ζευγαρι. Αφου γδυθηκαμε και αρχισαμε με την φιλη μου ξιφομαχια με τις πουτσες μας και καυτα γλωσσοφιλα αφου μου εβαλε δαχτυλο στην καλοδουλεμενη κωλαρα μου, της φορεσα με το στομα την καποτα και με εστησε στα και αρχισε και με σφιροκοπει με ολη της την δυναμη δεν αργησαν να μαζευτουνε πανω απο 6,7 ατομα και να περνουνε ματι εμενα να με γαμαει η τρανς, πανω στην καβλα μου αρπαξα τον πουτσο του διπαλνου και αρχιζα να του κανω πιππα, με το αλλο μου το χερι τραβαγα μαλακια στον παρτενερ του, ενας απο αυτους που μας επερνε ματι πηγε να τον βαλει στην Ν... αλλα εκεινη του αρνηθικε πολυ ευγενικα, αλαγη στασης με εμενα να με τσιμπουκονει η Ν.... και αλαζοντας προφυλακτικο ο παρτενερ να με γαμαει στο ορθιο και η Ν... γονατισμενη να με ρουφαει! ο τεταρτος της παρεας τον επαιζε και εχυσε πανω στα μεγαλα βυζια της Ν... ο παρτενερ μου απο πισω τελειωσε μεσα στην κωλοτρυπιδα μου,μεσα στην καποτα φυσικα και μετα εγω με την φιλεναδα μου σε σταση 69 τελειωσαμε με τις πουτσες ο ενας του αλλου στο στομα!!!!!!!!!! εκεινη την στιγμη ειχανε μαζευτει πανω απο 10 ατομα και πανω απο τους μισους τον παιζανε! ο χωρος ηταν πεντακαθαρος με χαρτια υγειας και πολυ ανετους χωρους! τα μονα αρνητικα οτι αυτη την φορα ειχε ακρετους μεγαλους σε ηλικια θα ξανα παω συντομα αφου πριν θα εχω παει στο γκαζι για ποτακι
Πανω στην γκαυλα του τα κανει.Δεν το θελει!!!
Μαλλον δεν ξερεις τι σημανει πουστης.Μπορεις να λες οτι θες για τον εαυτο σου αλλα ενα δεν αλλαζει.[glow=red,2,300]Τον τρως απο τον κωλο[/glow].Τελος!!!σου ξανα λεω οτι οποιος το γλενταει απο πισω δεν τον κανει πουστι... μεγαλη κουβεντα θα ανοιξουμε παλι!
Μαλλον δεν ξερεις τι σημανει πουστης.Μπορεις να λες οτι θες για τον εαυτο σου αλλα ενα δεν αλλαζει.[glow=red,2,300]Τον τρως απο τον κωλο[/glow].Τελος!!!
ξαφνηκα χτυπα το κινητο και ηταν η Ν... η φιλη μου η trans και μου ειπε να παμε attraxx να κωλοχτυπηθουμε, φτανουμε και ο μπαλαμος στην εισοδο μας δινει το μαγικο χαρτακι και περναμε μεσα!!!! αυτη την φορα η δευτερη που παω, το επιπεδο ηταν πολυ low με αρκετα μεγαλους ηλικιακα και μεσα μια θυλικη υπαρξη που μαλλον ηταν και αυτη trans σαν την φιλεναδα μου, ψαχνουμε καμπινα ηταν γεματες και πηγαμε στην μεγαλη που δεν ειχε πορτα και ηταν μεσα αλλο ενα ζευγαρι. Αφου γδυθηκαμε και αρχισαμε με την φιλη μου ξιφομαχια με τις πουτσες μας και καυτα γλωσσοφιλα αφου μου εβαλε δαχτυλο στην καλοδουλεμενη κωλαρα μου, της φορεσα με το στομα την καποτα και με εστησε στα και αρχισε και με σφιροκοπει με ολη της την δυναμη δεν αργησαν να μαζευτουνε πανω απο 6,7 ατομα και να περνουνε ματι εμενα να με γαμαει η τρανς, πανω στην καβλα μου αρπαξα τον πουτσο του διπαλνου και αρχιζα να του κανω πιππα, με το αλλο μου το χερι τραβαγα μαλακια στον παρτενερ του, ενας απο αυτους που μας επερνε ματι πηγε να τον βαλει στην Ν... αλλα εκεινη του αρνηθικε πολυ ευγενικα, αλαγη στασης με εμενα να με τσιμπουκονει η Ν.... και αλαζοντας προφυλακτικο ο παρτενερ να με γαμαει στο ορθιο και η Ν... γονατισμενη να με ρουφαει! ο τεταρτος της παρεας τον επαιζε και εχυσε πανω στα μεγαλα βυζια της Ν... ο παρτενερ μου απο πισω τελειωσε μεσα στην κωλοτρυπιδα μου,μεσα στην καποτα φυσικα και μετα εγω με την φιλεναδα μου σε σταση 69 τελειωσαμε με τις πουτσες ο ενας του αλλου στο στομα!!!!!!!!!! εκεινη την στιγμη ειχανε μαζευτει πανω απο 10 ατομα και πανω απο τους μισους τον παιζανε! ο χωρος ηταν πεντακαθαρος με χαρτια υγειας και πολυ ανετους χωρους! τα μονα αρνητικα οτι αυτη την φορα ειχε ακρετους μεγαλους σε ηλικια θα ξανα παω συντομα αφου πριν θα εχω παει στο γκαζι για ποτακι
εμααααα!!! τα θελει ο κωλος σου και τα τραβαει ο οργανισμος σου να σε λενε πουστη
μετα τις ποσες γινεσαι πουστης;;πουστης δεν ειμαι και ας εχω φαει γυρω στις 250 διαφορετικες ψωλες στην ζωη μου! εχω παει και με γυναικες μουναρες, και υπηρξα και παντρεμενος με γυναικα αλλα την κωλαρα μου δεν την δινω οπου και οπου!
μετα τις ποσες γινεσαι πουστης;;