aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ετσι πες...εχεις ολα τα δικια με το μερος σουμμμμμμ στη 251
ετσι πες...εχεις ολα τα δικια με το μερος σουμμμμμμ στη 251
ετσι πες...εχεις ολα τα δικια με το μερος σου
πουστης δεν ειμαι και ας εχω φαει γυρω στις 250 διαφορετικες ψωλες στην ζωη μου! εχω παει και με γυναικες μουναρες, και υπηρξα και παντρεμενος με γυναικα αλλα την κωλαρα μου δεν την δινω οπου και οπου!
Nαι, δωστου και ποντους, να λεει μετα οτι αδελφη με ποντους, που του εφυγαν απο το καλτσον !!!You have a point!
λεω να πεθανω μ' αυτην την απορια!
σταματα μωρη να πετας κακιες... αντε ανακαλυψτε την χαρα της πισω μπαρας να ηρεμισετε ολες αμα ποιααααα!
δεν ειχα ορεξη να γαμηθουμε ουτε εγω ουτε αυτος ετσι αρχησαμε τα χαδια και τα καυτα γλωσσοφιλα
Βρε αλητη..παλι δεν ειχες ορεξη βρε?
του λιλα ειναι καλυτερη η δικη σου?πουστης δεν ειμαι και ας εχω φαει γυρω στις 250 διαφορετικες ψωλες στην ζωη μου! εχω παει και με γυναικες μουναρες, και υπηρξα και παντρεμενος με γυναικα αλλα την κωλαρα μου δεν την δινω οπου και οπου!
του λιλα ειναι καλυτερη η δικη σου?
τι λες ρε μαλακα που θα με πεις κρυφη.πουτσα στον κολο μου δεν εχω βαλει ουτε προκειται γιατι δεν ειμαι ουτε θα γινω πουσταρα οπως εσυ.βαλβιδα πατημενη ε πατημενημωρη κρυφη στο ιδιο καζανι βραζουμε οτι κανω κ εγω αυτο κανεις και εσυ! τωρα αν εχω φαει 250 εγω και εσυ 10 μην ζηλευεις θα με ξεπερασεις!
τι λες ρε μαλακα που θα με πεις κρυφη.πουτσα στον κολο μου δεν εχω βαλει ουτε προκειται γιατι δεν ειμαι ουτε θα γινω πουσταρα οπως εσυ.βαλβιδα πατημενη ε πατημενη
γαμαω ρε μαλακα δεν με γαμανε υπαρχει διαφορα μεγαλη ηλιθιε αλλα απο την πολυ πουτσα και εχεις χαζεψει.και οσο για τα τρανς που λες εγω της ξεκολιαζω σε αντιθεση με εσενα που σου εχουν σκισει την σουφρα και σε χυνουν στο στομα ελεηνε σιχαμενε.ο κωλος σου μωρη εχει γινει σαν της sandra love εισαι κρυφη και ολο σε θεματα με τρανς ποσταρεις και κραζεις κατι επειδη το φαβασαι οτι εισαι χειροτερη απο εμας! οταν νιωσεις την αξια της πισω πορτας θα παρακαλας για λιγο πετσι μεσα στην βαλβιδα σου σκατουλα!
ο κωλος σου μωρη εχει γινει σαν της sandra love εισαι κρυφη και ολο σε θεματα με τρανς ποσταρεις και κραζεις κατι επειδη το φαβασαι οτι εισαι χειροτερη απο εμας! οταν νιωσεις την αξια της πισω πορτας θα παρακαλας για λιγο πετσι μεσα στην βαλβιδα σου σκατουλα!
θελει να του γαμησω τιποτα επειδη ξεκολιαζεται αυτος πρεπει να ειμαστε ολοι ετσι.δεν καταλαβαινει ο μαλακας οτι εμεις γαμαμε δεν μας γαμανε.και τα τρανς τα γαμαμε και τα χυνουμε εμεις.επειδη πιαστικε στο οτι γραφω σε οτι εχει σχεση με τρανς.δεν χρειαζεται να κατινιαζετε για τις προτιμησεις που εχει ο καθενας απο εμας. σε ορισμενους αρεσει να πηγαινουνε με τρανς σε ενεργητικο ρολο και αλλοι σε παθητικο η και τα δυο.εσυ εχεις καποιες προτιμησεις εγω και ο σεξυ αθενς ειμαστε ενεργητικοι .ποιο ειναι το θεμα και βγαζεις τετοια συμπεριφορα? ανταλλαξτε αποψεις σε επιπεδο ενημερωσης και μην βγαζετε συμπεριφορες κατινας.
γαμαω ρε μαλακα δεν με γαμανε υπαρχει διαφορα μεγαλη ηλιθιε αλλα απο την πολυ πουτσα και εχεις χαζεψει.και οσο για τα τρανς που λες εγω της ξεκολιαζω σε αντιθεση με εσενα που σου εχουν σκισει την σουφρα και σε χυνουν στο στομα ελεηνε σιχαμενε.
ετσι λενε ολες οι κρυφες γαμαω κωλους με τα αρχιδια μπροστα, αλλα στην πραγματικοτητα ειναι τα αρχιδια του αλλου απο πισω τους! οποιος καταλαβαι,καταλαβαι!
και στην τελικη συμφωνα με τη μαλακια που ειπες αν ειμαι πουστης εγω που παω με αντρα με περουκα εισαι και εσυ πουστης γιατι κανεις το ιδιο ακριβως, δεν σε κανει λιγοτερο πουστι οτι γαμας αντρες με περουκες,καταλαβαις αναπηρε???