sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Εκει θα ψωνιστει... και θα φυγει μετα για καριερα στα ξενα.να παει στο ολα του θεμου τυπε
Δεν ειδες η γυναικα σου το Ναταλακι που σουλατσοφερνει...
Εκει θα ψωνιστει... και θα φυγει μετα για καριερα στα ξενα.να παει στο ολα του θεμου τυπε
α καλα...εσυ ψαχνεις για υπερπαραγωγη!!!!θα δουμε...Απο όλα για να μην χασω την δραση.Αν υπάρχει και συνδιασμός θεμάτων, κανα κολαζ με τσοντοσινεμα που μαυροι γαμανε ελλεινιδες με φοντο τον ξυλοδαρμο του αβραμη ε τοτε θα πλερω οσο οσο ...
η αληθεια ειναι οτι εχει επικινδυνους τυπους το site!!!!τι με λαχταρανε ρε;να με στραποναρουν θελουν!!!!ετσι μου ειπε η μαριαννα!!!!Λαγουδάκη εμείς χαροπαλεύουμε με τους φονιάδες του μπου, αλλά εσένα σε λαχταράνε όλα τα γυναικωτά,ποθητό αγόρι,κινητή λατρεία.
α καλα...εσυ ψαχνεις για υπερπαραγωγη!!!!θα δουμε...
Δεν ειδες η γυναικα σου το Ναταλακι που σουλατσοφερνει...
Θα σε φωνάζω ζούζουνο from now onη αληθεια ειναι οτι εχει επικινδυνους τυπους το site!!!!τι με λαχταρανε ρε;να με στραποναρουν θελουν!!!!ετσι μου ειπε η μαριαννα!!!!
Εμφανιστηκε αναποφάσιστος. Θα την βγαλουμε και αποψε!
Να την προσεχεις αυτην.η αληθεια ειναι οτι εχει επικινδυνους τυπους το site!!!!τι με λαχταρανε ρε;να με στραποναρουν θελουν!!!!ετσι μου ειπε η μαριαννα!!!!
Γιαυτο κυνηγας τα δροσερα αγορια?η αληθεια ειναι οτι εχει επικινδυνους τυπους το site!!!!τι με λαχταρανε ρε;να με στραποναρουν θελουν!!!!ετσι μου ειπε η μαριαννα!!!!
θα αναλαβει ο απολυτος με τον σφε....φιλεναδες ειμαστε με τα κοριτσια!!!μην βγαζεις βρωμεςΔεν περιμενω απο σενα λαγουδακι πολλα. εσυ εχεις εδω μεσα δεκα ελλεηνιδομουτρα να εξυπηρετησεις. Κανας αλλος που την εχει μεγαλη ..την θεληση για καλες φωτογραφιες
Το εχω πει ξανα, αλλα δεν πειραζει.
σουβλακι θα μας περασει..αβαδιστα-αβασανισταΝα την προσεχεις αυτην.
Ετσι ειπε και σε μενα. Ανεβα πανω να σε "ψησω καφε" με ειπε,
και σκαει απο την κουζινα με ενα στραπον σαν πυροσβεστηρα... καπνος ο Σφερδεκλος.
δεν τα κυνηγαω...αποψεις θελω να ανταλλαξουμεΓιαυτο κυνηγας τα δροσερα αγορια?
ο λιλας ζει!Το εχω πει ξανα, αλλα δεν πειραζει.
Απο τα καλλιτερα βιντεο που εχει βγαλει μελος του σιτε.
ΛΙΛΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΛΙΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ!
Λευτερια στον αγωνιστη λιλα που κρατειται παρανομα απο τις δυναμεις καταστολης (λαγουδακης).
αα το σωστο να λεγεται ολα κι ολαδεν τα κυνηγαω...αποψεις θελω να ανταλλαξουμε
Ουτε για ενα ποτακι δεν ηθελε η αναφτρα... >δεν τα κυνηγαω...αποψεις θελω να ανταλλαξουμε
Για την τρυπα του όζοντος?δεν τα κυνηγαω...αποψεις θελω να ανταλλαξουμε
για να τον προφυλαξω το εχω κανειΤο εχω πει ξανα, αλλα δεν πειραζει.
Απο τα καλλιτερα βιντεο που εχει βγαλει μελος του σιτε.
ΛΙΛΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΛΙΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ!
Λευτερια στον αγωνιστη λιλα που κρατειται παρανομα απο τις δυναμεις καταστολης (λαγουδακης).
και το κλιμα γενικοτεραΓια την τρυπα του όζοντος?
Και γλεντάει με τον λαγουδακη!ο λιλας ζει!