Νέα

Το γκομενικόν άθλημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 286
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ρε συ ο Σαββίδης ήταν χούφταλο? τούτος εδώ κάνει μπαμ ότι είναι με ένα πόδι στον τάφο.
Δεν είδες με τι φθόνο αναφέρεται στον άλλο για την ηλικία του επειδή είπε ότι είναι σαραντάρης

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Tώρα έχουμε στούντιος όπου γης και "πικρόχολους που τον κράζετε γιατί φθονείτε την υπερποιοτική ζωή του". Ενώ, αν κρίνουμε από το "υπερπολυτελές" δωμάτιο που ανέβασε, ζει κάπως χειρότερα από Ρατατούη και Ποντικομικρούλη. Απόρω που κάθεται και σκέφτεται νέο παραμύθι κάθε φορά.
Στον επόμενο λογαριασμό του θα γράφει για επιχειρήσεις στην Αμερική και εξαγορά της Microsoft.
Πλάκα πλάκα αυτό που λες θα μπορούσε να το αξιοποιήσει.Να κάτσει να γράψει κανένα βιβλίο με ότι μαλακίες θέλει ώστε να ξεδώσει αντί να βγάζει εδώ τα μαζεμένα κόμπλεξ του.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ποτέ δεν είπε ότι είναι μικρός. Νομίζω είχε πει μια φορά ότι είναι μεταξύ 40-50. Που δεν ξέρουμε και αν ισχύει.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
ρε συ ο Σαββίδης ήταν χούφταλο? τούτος εδώ κάνει μπαμ ότι είναι με ένα πόδι στον τάφο.
Δεν είδες με τι φθόνο αναφέρεται στον άλλο για την ηλικία του επειδή είπε ότι είναι σαραντάρης
Εδώ λέει για Γαλλική Ριβιέρα ρε εσύ,στην αλλαγή ηλικίας (σε αυτό το προφίλ) θα κολλούσε?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Tώρα έχουμε στούντιος όπου γης και "πικρόχολους που τον κράζετε γιατί φθονείτε την υπερποιοτική ζωή του". Ενώ, αν κρίνουμε από το "υπερπολυτελές" δωμάτιο που ανέβασε, ζει κάπως χειρότερα από Ρατατούη και Ποντικομικρούλη. Απόρω που κάθεται και σκέφτεται νέο παραμύθι κάθε φορά.
πότε ανέβασε δωμάτιο? ένα μπαλκόνι ανέβασε που χωράει μόνο το ένα πόδι έξω και το άλλο μέσα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
όχι δεν μου κάνει. Τούτος εδώ είναι χούφταλο εγγύηση.
Ο σαββίδης δεν μου το έβγαζε αυτό.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ποτέ δεν είπε ότι είναι μικρός. Νομίζω είχε πει μια φορά ότι είναι μεταξύ 40-50.

όχι δεν μου κάνει. Τούτος εδώ είναι χούφταλο εγγύηση.
Ο σαββίδης δεν μου το έβγαζε αυτό.
Ως Καγιαμάρου ήταν παντρεμένος ως Σαββίδης όχι. Ως Ιγκάνο έλεγε να μη δίνουμε ποτέ τα στοιχεία μας σε όποια πάμε μαζί τους, ούτε καν το αυτοκίνητό μας να χρησιμοποιούμε όταν είμαστε μαζί τους, ως Σαββίδης έλεγε ότι ο γνήσιος Alpha δεν κολώνει πουθενά. Ως Καγιαμάρου άφησε τον ανηψιό του να πεθάνει, γιατί σκοτίστηκε για παιδί που βγήκε από τα αρχίδια άλλου άντρα, όπως έλεγε, ως Σαββίδης πήγαινε τις ανηψιές του στο Μούρινγκς για τζελάτο, όντας στοργικός θείος. Μπορούμε να γράψουμε δεκάδες τέτοια. Δεν αποδεικνύουν κάτι ως προς την ηλικία. Πέρα από την τρικυμία στο μυαλό αυτού που τα έγραφε.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ως Καγιαμάρου ήταν παντρεμένος ως Σαββίδης όχι. Ως Ιγκάνο έλεγε να μη δίνουμε ποτέ τα στοιχεία μας σε όποια πάμε μαζί τους, ούτε καν το αυτοκίνητό μας να χρησιμοποιούμε όταν είμαστε μαζί τους, ως Σαββίδης έλεγε ότι ο γνήσιος Alpha δεν κολώνει πουθενά. Ως Καγιαμάρου άφησε τον ανηψιό του να πεθάνει, γιατί σκοτίστηκε για παιδί που βγήκε από τα αρχίδια άλλου άντρα, όπως έλεγε, ως Σαββίδης πήγαινε τις ανηψιές του στο Μούρινγκς για τζελάτο, όντας στοργικός θείος. Μπορούμε να γράψουμε δεκάδες τέτοια. Δεν αποδεικνύουν κάτι ως προς την ηλικία. Πέρα από την τρικυμία στο μυαλό αυτού που τα έγραφε.
μα πως αποδεικνύεται ότι όλοι αυτοί οι αντίθετοι είναι ο ίδιος ένας? μιλάς λες και είναι αποδεδειγμένο πέραν αμφιβολίας.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ότι ΚAYAMAPU IGANO και Σαββίδης είναι το ίδιο, το είχε δεχθεί και ο ίδιος. Μας έδωσε και εξηγήσεις για όσα έγραφε με το άλλο nick. Πριν φάει το μπαν. Τώρα για την ηλικία τι να σου πω. Εγώ δέχομαι αυτό που έγραψε. Ότι είναι 43. Αν είναι 33ή 53 ή 63 πως να το ξέρουμε;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τελικά πήγε κανένας στο Χίλτον να τον βρει;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ότι ΚAYAMAPU IGANO και Σαββίδης είναι το ίδιο, το είχε δεχθεί και ο ίδιος. Μας έδωσε και εξηγήσεις για όσα έγραφε με το άλλο nick. Πριν φάει το μπαν. Τώρα για την ηλικία τι να σου πω. Εγώ δέχομαι αυτό που έγραψε. Ότι είναι 43. Αν είναι 33ή 53 ή 63 πως να το ξέρουμε;
μάλιστα. δεν το είχα πιάσει από εκεί, σαν σαββίδη τον διάβασα.
μια γρήγορη αναδρομή, γιατί είχε φάει μπαν?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
μάλιστα. δεν το είχα πιάσει από εκεί, σαν σαββίδη τον διάβασα.
μια γρήγορη αναδρομή, γιατί είχε φάει μπαν?
Σεντονια αβυσσαλέου μίσους προς τις γυναίκες και μισανθρωπιάς γενικώς. Μετά γύρισε ως Σαββίδης.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
σε ποιο ποστ εβαλε το υπερπολυτελες δωματιο?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Σεντονια αβυσσαλέου μίσους προς τις γυναίκες και μισανθρωπιάς γενικώς. Μετά γύρισε ως Σαββίδης.
Και να συμπληρώσω ότι ως kayamaru igano ανέφερε πως ακολουθούσε τον δρόμο της καύλας,ενώ έκανε και γάμο (όχι παιδιά).
Ως Σαββίδης είχε αρχίσει με σεντόνια μισογυνισμού αλλά μετά επειδή τον κατάλαβαν κάποια τσακάλια,το γύρισε με κράξιμο στους άντρες.
Επίσης ως kayamaru igano έλεγε να πάνε να γαμηθούν οι φίλοι που ποτέ δεν είχε και ότι δεν ήθελε αρχικά συνάντηση από κοντά.Ως Σαββίδης άλλοτε έλεγε για φίλους του,άλλοτε ότι δεν έχει και είχε προσκαλέσει στο Χίλτον μέχρι και τον γλομπέο.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Και να συμπληρώσω ότι ως kayamaru igano ανέφερε πως ακολουθούσε τον δρόμο της καύλας,ενώ έκανε και γάμο (όχι παιδιά).
Ως Σαββίδης είχε αρχίσει με σεντόνια μισογυνισμού αλλά μετά επειδή τον κατάλαβαν κάποια τσακάλια,το γύρισε με κράξιμο στους άντρες.
Επίσης ως kayamaru igano έλεγε να πάνε να γαμηθούν οι φίλοι που ποτέ δεν είχε και ότι δεν ήθελε αρχικά συνάντηση από κοντά.Ως Σαββίδης άλλοτε έλεγε για φίλους του,άλλοτε ότι δεν έχει και είχε προσκαλέσει στο Χίλτον μέχρι και τον γλομπέο.
εγώ σαν σαββίδη τον πρόλαβα και σαν σαββίδης θυμάμαι έβριζε τους φίλους και ότι δεν προσφέρουν τίποτα ούτε οι φίλοι ούτε οι συγγενείς ούτε οι παρέες με άντρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom