Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Τύπε ακολουθώ συμβουλές σου, κάνω 11 χλ. τη μέρα power walking...
Σ’ αρέσουν οι ψωλές.
Τύπε όχι, σε αυτό δεν θα σ'ακολουθήσω .
Σ’ αρέσουν οι ψωλές.
-Μέντορα κάτι λάθος κατάλαβες, έχεις τον πλήρη σεβασμό μου, περσόνες σαν και σένα αξίζουν περίοπτη θέση στο μπου, είμαι σίγουρος πως η αξία σου θα αναγνωριστεί λίαν συντόμως.
Μετά τις απειλές και τις βωμολοχίες που ξεστόμισε η εν λόγω κυρία άποψη μου είναι, χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν, πως πρέπει να μπαναριστεί παραδειγματικά, αν αυτό δεν γίνει καλό είναι να πάρει ένα μεγάλο Χ (από μένα το πήρε ήδη) για να καταλάβει πως σε αυτό το επάγγελμα που κάνει τα νήματα τα κινούμε εμείς και δεν νοείται να γράφει έτσι για κανέναν, ακόμα κι αν δεν είναι πελάτης της.
Σκεφτείτε πως κάποια στιγμή μπορεί να σας αντιμετωπίσει και εσάς έτσι, σκεφτείτε πως έχει το τηλέφωνο σας και γνωρίζει κάποια από τα στοιχεία σας!
Σκεφτείτε πως αν λειτουργήσουν όλες έτσι τότε ζήτω που καήκαμε!!!
Απευθύνομαι στους πραγματικούς παίκτες. Αγαπούληδες, κόλακες και γλείφτες παρακάμψτε το εν λόγω ποστ.
Σ’ αρέσουν οι ψωλές.
Σ’ αρέσουν οι ψωλές.
Άσε τα τύπε και τα χαμόγελα βρε κρυφόπουστα... θες να έρθω να σε γαμησω;
Μύκονο έχω πάει πολλές φορές, δεν με τραβάει. Από Σαντορίνη δεν ξέρω και πολλά, οπότε πρέπει να το ψάξω. Έχω γνωρίσει μία Ελβετίδα 35 χρονών από τα social και εκπονώ πρότζεκτ πώς να το χειριστώ.Εξηντάρηδες με μοντέλες έχει Μύκονο,Σαντορίνη.Βέβαια δεν ξέρω αν γνωρίζονται εκεί.
Σε άλλα νησιά δεν έχω δει,ίσως λίγο Χαλκιδική.Ρωσία,Ουκρανία βλέπεις συχνά τέτοιους συνδυασμούς.
Μύκονο έχω πάει πολλές φορές, δεν με τραβάει. Από Σαντορίνη δεν ξέρω και πολλά, οπότε πρέπει να το ψάξω. Έχω γνωρίσει μία Ελβετίδα 35 χρονών από τα social και εκπονώ πρότζεκτ πώς να το χειριστώ.Εξηντάρηδες με μοντέλες έχει Μύκονο,Σαντορίνη.Βέβαια δεν ξέρω αν γνωρίζονται εκεί.
Σε άλλα νησιά δεν έχω δει,ίσως λίγο Χαλκιδική.Ρωσία,Ουκρανία βλέπεις συχνά τέτοιους συνδυασμούς.
Μέντορα δεν είναι αυτά για σένα, τα δήθεν, εσύ είσαι ψαγμένος, πήγαινε Παλούκια Σαλαμίνας...
Πάντως για μέντορας δεν έχεις καθόλου χιούμορ, μάλλον αρκείσαι στην εξωτερική εμφάνιση και στην νεότητα του χαρακτήρα σου για να μαγεύεις τις μεντορέτες...
Ρε τύπε την παλεύεις; 60αρης σε καιρό πανδημίας #metoo και θες να την πέσεις σε γυναίκες;
Τύπε μερικοί 60ρηδες είναι μεγάλοι γαμιάδες.
Εξηντα ποσο;Πάντως για μέντορας δεν έχεις καθόλου χιούμορ, μάλλον αρκείσαι στην εξωτερική εμφάνιση και στην νεότητα του χαρακτήρα σου για να μαγεύεις τις μεντορέτες...
Σάλτα και γαμήσου, ρε μαλάκα, σε βαρέθηκα. Πάρε και όλους τους αγάμητους εδώ και τραβάτε καμμιά ομαδική να ξελαμπικάρει το μυαλό σας από τη μαλακία που σας δέρνει. Όλη σας η ζωή το χειρογλύκανο κι ο αγοραίος. Ανθρωπάκια ανίκανα να βρείτε γκόμενα, ενώ ο μισός πληθυσμός είναι γυναίκες. Έρχεστε και το παίζετε μάγκες, επειδή το software σας θεωρεί ίσους με όλους τους υπόλοιπους, ενώ στην πραγματική ζωή, σας έχουν φτύσει οι γκόμενες και πολλοί παίρνετε και φάρμακα για να ζείτε.
Είμαι εξηντάρης, γαμάω ωραία μουνάκια που μου την πέφτουν από μόνα τους και σας έχω γραμμένους στα αρχίδια μου.
Εξηντα ποσο;Πάντως για μέντορας δεν έχεις καθόλου χιούμορ, μάλλον αρκείσαι στην εξωτερική εμφάνιση και στην νεότητα του χαρακτήρα σου για να μαγεύεις τις μεντορέτες...
Σάλτα και γαμήσου, ρε μαλάκα, σε βαρέθηκα. Πάρε και όλους τους αγάμητους εδώ και τραβάτε καμμιά ομαδική να ξελαμπικάρει το μυαλό σας από τη μαλακία που σας δέρνει. Όλη σας η ζωή το χειρογλύκανο κι ο αγοραίος. Ανθρωπάκια ανίκανα να βρείτε γκόμενα, ενώ ο μισός πληθυσμός είναι γυναίκες. Έρχεστε και το παίζετε μάγκες, επειδή το software σας θεωρεί ίσους με όλους τους υπόλοιπους, ενώ στην πραγματική ζωή, σας έχουν φτύσει οι γκόμενες και πολλοί παίρνετε και φάρμακα για να ζείτε.
Είμαι εξηντάρης, γαμάω ωραία μουνάκια που μου την πέφτουν από μόνα τους και σας έχω γραμμένους στα αρχίδια μου.
Εξηντα αρχη ή εξηντα τελος
Καλόγερος=Παναγιώτης .
Ίδιος τρόπος γραφής ,το ίδιο παλουκογαμημενοι
Έχει χαθεί ο Καραμάνης ,λέω μήπως αυτοί οι δυο είναι κλώνοι του. Μια και ο Καραμάνης εμφανίστηκε όταν ο παλιός τραβελογαμενος κλώνος έφαγε δυο μπαναρισματα και εξαφανίστηκε όταν εμφανίστηκε η παναγιωτα
Αν οι καταστάσεις επιτρέπουν θα μείνω πάνω από μήνα. Καμμιά γκόμενα δεν μπορεί να μείνει τόσο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κι εξόδων. Το καλύτερο σενάριο που έχω σκεφτεί είναι να κατέβω με μία γκόμενα, κι όταν φύγει να παίξω ντόπιο παιγνίδι. Εδώ δεν ξέρω τι δυνατότητες υπάρχουν. Με αγοραίο δεν ασχολούμαι.Τώρα όσον αφορά τις καλοκαιρινές διακοπές καλύτερα να έρθεις με γκόμενα γιατί με τους ρυθμούς πού έχει ο εμβολιασμός η κατάσταση ακόμα ίδια θα ναι με περιορισμούς και μάσκες.. Απλά θα ανοίξει ο τουρισμός.. Εκτός κι αν έρθεις με πολύ φορτωμένο πορτοφόλι και έχεις δυνατότητα για επιλογές κορασίδων απ το πάνω ράφι για ολιγοήμερα ραντεβού.
Αν οι καταστάσεις επιτρέπουν θα μείνω πάνω από μήνα. Καμμιά γκόμενα δεν μπορεί να μείνει τόσο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κι εξόδων. Το καλύτερο σενάριο που έχω σκεφτεί είναι να κατέβω με μία γκόμενα, κι όταν φύγει να παίξω ντόπιο παιγνίδι. Εδώ δεν ξέρω τι δυνατότητες υπάρχουν. Με αγοραίο δεν ασχολούμαι.Τώρα όσον αφορά τις καλοκαιρινές διακοπές καλύτερα να έρθεις με γκόμενα γιατί με τους ρυθμούς πού έχει ο εμβολιασμός η κατάσταση ακόμα ίδια θα ναι με περιορισμούς και μάσκες.. Απλά θα ανοίξει ο τουρισμός.. Εκτός κι αν έρθεις με πολύ φορτωμένο πορτοφόλι και έχεις δυνατότητα για επιλογές κορασίδων απ το πάνω ράφι για ολιγοήμερα ραντεβού.
Αν οι καταστάσεις επιτρέπουν θα μείνω πάνω από μήνα. Καμμιά γκόμενα δεν μπορεί να μείνει τόσο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κι εξόδων. Το καλύτερο σενάριο που έχω σκεφτεί είναι να κατέβω με μία γκόμενα, κι όταν φύγει να παίξω ντόπιο παιγνίδι. Εδώ δεν ξέρω τι δυνατότητες υπάρχουν. Με αγοραίο δεν ασχολούμαι.
Σκεψου καλα και προγραμματισε σωστα
για να βγουμε ολοι κερδισμενοι