Νέα

Τσοντοσινεμά στην Αθήνα σήμερα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PSTN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 528
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πάτε σε τσοντάδικα εν έτει 2007;

• Πάω σε τσοντάδικα σε καθημερινή βάση

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πάω 1-3 φορές τη βδομάδα

• Πάω 1-2 φορές το μήνα

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Πάω πολύ σπάνια

Ψήφοι: 3 60,0%
  • Είχα πάει μικρός

• Δεν έχω πάει ποτέ

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Δεν πηγαίνω σε τέτοιους χώρους, γιατί μου την έχουν πέσει γκέι άντρε

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
ετσι λενε ολες οι κρυφες γαμαω κωλους με τα αρχιδια μπροστα, αλλα στην πραγματικοτητα ειναι τα αρχιδια του αλλου απο πισω τους! οποιος καταλαβαι,καταλαβαι!

και στην τελικη συμφωνα με τη μαλακια που ειπες αν ειμαι πουστης εγω που παω με αντρα με περουκα εισαι και εσυ πουστης γιατι κανεις το ιδιο ακριβως, δεν σε κανει λιγοτερο πουστι οτι γαμας αντρες με περουκες,καταλαβαις αναπηρε???
ρε βλακα καταλαβαι κατι εσυ μας δινεις το δικαιωμα να σε λεμε πουστη με το να μας λες εχεις βαλει 250 ψωλες στον κολο σου.και 1000 να βαλεις στα αρχιδια μου εμενα αλλα την μαλακια να την κοψεις και να λες κρυφες και τετοια γιατι θα στην κοψω εγω αλλιως καταλαβες

Επισκέπτης
φιλαρακι χαλαρωσε λιγο εχεις μαλωσει με ολο τον κοσμο  με αυτα που γραφεις. και γω γραφω και για τρανς αλλα δεν εχει να κανει με τις προτιμησεις μου αποκλειστικα. ειναι γουστα αυτα καταλαβετε το.

οτι ο sexy athens τον περνει και ειναι κομπλεξικια οχι κομπλεξικος αλλα κομπλεξικια ειναι γνωστο δες τα τελευταια μηνυματα του τα 9 στα 10 ειναι να μου απανταει και να με βριζει! αρα ο κομπλεξικος ποιος ειναι? με κανενα δεν εχω τσακωθει μονο με τις αδερφες κρυφωπισωγλεντηδες που με κραζουνε, με το γλυκομουτσουνο πλακα καναμε,το ιδιο και με εσενα θελω να πυστευω! και ηδη εχω γαμιθει με 3 ατομα απο εδω μεσα οποτε μια χαρα με πανε και τους παω ολους! οσοι παμε με τρανς ειμαστε στο ιδιο καζανι ειτε μας γαμανε ειτε τα γαμαμε! εγω κανω και τα δυο   ;)  

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
φιλαρακι χαλαρωσε λιγο εχεις μαλωσει με ολο τον κοσμο  με αυτα που γραφεις. και γω γραφω και για τρανς αλλα δεν εχει να κανει με τις προτιμησεις μου αποκλειστικα. ειναι γουστα αυτα καταλαβε το.
αυτος θελει να μας περασει οτι το να σε γαμανε ειναι φυσιολογικο και οτι δεν εισαι πουστης.ολοι εδω μεσα ειμαστε οι λαθος και ο σωστος ειναι αυτος τι να πω.

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
οτι ο sexy athens τον περνει και ειναι κομπλεξικια οχι κομπλεξικος αλλα κομπλεξικια ειναι γνωστο δες τα τελευταια μηνυματα του τα 9 στα 10 ειναι να μου απανταει και να με βριζει! αρα ο κομπλεξικος ποιος ειναι? με κανενα δεν εχω τσακοθει μονο με τις αδερφες κρυφωπισωγλεντηδες που με κραζουνε, με το γλυκομουτσουνο πλακα καναμε,το ιδιο και με εσενα θελω να πυστευω! και ηδη εχω γαμιθει με 3 ατομα απο εδω μεσα οποτε μια χαρα με πανε και τους παω ολους! οσοι παμε με τρανς ειμαστε στο ιδιο καζανι ειτε μας γαμανε ειτε τα γαμαμε! εγω κανω και τα δυο   ;)  
ρε καραγκιοζη σε βριζω γιατι με λες κρυφη και τετοιες μαλακιες.δηλαδη θα επρεπε να τα δεχτω οσα λες και να μην μιλαω?και στο ξαναλεω κοψε τις μαλακιες αυτα θα τα λες εκει που σε περνει.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
ρε καραγκιοζη σε βριζω γιατι με λες κρυφη και τετοιες μαλακιες.δηλαδη θα επρεπε να τα δεχτω οσα λες και να μην μιλαω?και στο ξαναλεω κοψε τις μαλακιες αυτα θα τα λες εκει που σε περνει.

ωραια λοιπον να σταματησει το θεμα εκει να μην γαμηθει εντελως το θρεντ? αντε ρε παλληκαρια παρακληση θερμη. ειρηνη υμιν. :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Επισκέπτης

δεν εισαι κρυφη ποια εισαι καραφανερη και το απεδηξες με την συμπεριφορα σου! οι κρυφες ξερουνε να κρυβονται καλα, εσυ φανερωθηκες σβηστο και ξανα μπες με κλωνο!

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
δεν εισαι κρυφη ποια εισαι καραφανερη και το απεδηξες με την συμπεριφορα σου! οι κρυφες ξερουνε να κρυβονται καλα, εσυ φανερωθηκες σβηστο και ξανα μπες με κλωνο!

ΣΚΑΣΤΕΕΕΕ!!!!! ΕΙΡΗΝΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΠΑΜΕ. ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΡΕΝΤ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΛΑΚΩΜΑΤΑ. ΣΕΧΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥ ΛΙΛΑ

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
ξερουν ολοι εδω μεσα ποιος ειναι κρυφη φανερη καρακρυφη και οτι αλλη μαλακια λες γιαυτο δεν ασχολουμε αλλο μαζι σου.αντρακλα μου εσυ :jerking:

Επισκέπτης

ΣΚΑΣΤΕΕΕΕ!!!!! ΕΙΡΗΝΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΠΑΜΕ. ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΡΕΝΤ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΛΑΚΩΜΑΤΑ. ΣΕΧΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥ ΛΙΛΑ

αγορι μου εσυ εχεις δικιο αλλα τι να κανουμε????  πες κατι σε αυτο το τοπικ! εχεις παει σε σινεμα? πες καμια εμπειρια να σχολιασουμε!

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
αγορι μου εσυ εχεις δικιο αλλα τι να κανουμε????  πες κατι σε αυτο το τοπικ! εχεις παει σε σινεμα? πες καμια εμπειρια να σχολιασουμε!
.οχι παληκαρι μου δεν εχω παει.

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
απογοητευση σημερα το σινεμαδακι παιδια, αυτο οτι τα σινεμα πανε για κλεισιμο ισχυει!!! μπαινω μεσα και παλι μονο gay, μεγαλοι σε ηλικια..     που ειναι τα τρανς? που ειναι τα ζευγαρια?? που ειναι το παιχνιδι οεο???? παω πιανω καμπινα με ανοιχτο glory hole και μου κανει ενας νοημα απο διπαλα να του κανω λιγη παρεα, αρνηθηκα ευγενικα! μετα ετσι οπως τον επαιζα ηρθε αυτος μεσα και αναγκαστικα να του πω ευγενικα να παρει πουλο γιατι δεν ενδιαφερομαι, αφου εκανα ματι εναν ωραιο στο διαδρομο του εκανα νοημα να μπει μεσα στην καμπινα μου πραγμα που εκανε, τον χαιδεψα λιγο, του εβγαλα με τα δοντια το σλιπακι αλλα δεν ειχα ορεξη να γαμηθουμε ουτε εγω ουτε αυτος ετσι αρχησαμε τα χαδια και τα καυτα γλωσσοφιλα ο τυπος δεν ηταν πανω απο 22 ετων και με τρελανε αυτο! :kissass: :kissass: :kissass: αφου τραβιξαμε και οι δυο μαλακια με εμενα να τελειωνει πρωτο και αυτος μετα να τελειωνει πανω στο μοριο μου εξφενδονιζοντας τα υγρα του, του πρωτινα να παμε μετα συγγρου γιατι θα ηθελα να με εβλεπε να με γαμαει καποιο τραβελακι  :fuck1: :zfuck: :fuck2: :knockinb: :s&m_1: εκεινος χαμογελαστα σηκωθικε και εφυγε! εγω συνεχισα να βλεπω τσοντουλα που επαιζε και με ενα παιδι απο το site που μηλαμε με π.μ μου ειχε πει οτι θα ερχονταν και μου εστειλε μηνυμα οτι θα αργισει! εγω ειχα ξενερωσει εκει μεσα και ανανεωσαμε ραντεβου για αλλη φορα, πηγα σπιτι και τελεικα δεν περασα απο την πιατσα!!! τελικα μονος χωρις την φιλη μου την τρανς δεν ξανα παωωωω τα gay παιχνιδια ειναι βαρετα!

Εδώ παιδιά θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Alitiz.Τα gay παιχνίδια τα βαριέμαι και εγώ πολύ.
Αν παίζει και κάποιο "θηλυκό" πλάσμα στην παρέα είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα.
Τώρα για το ξεκατίνιασμα :
Ρε sexy, με όλο το θάρρος και τον σεβασμό, τι σε νοιάζει εσένα πως σε χαρακτηρίζει ο κάθε ένας εδώ μέσα.
Το θέμα δεν είναι να μπαίνουνε ταμπέλες.Το θέμα είναι πως αισθάνεσαι εσύ.Εγώ μπορεί να πηγαίνω με trans και να γαμάω και να γαμιέμαι.Εάν με ρωτήσεις αν είμαι gay,πούστης,πισωγλέντης κτλ, θα σου απαντήσω πως δεν είμαι.Γιατί δεν αισθάνομαι έτσι.Και δεν θα αισθανθώ έτσι όσες φορές και να με αποκαλέσει κάποιος έτσι.
Όχι γιατί είναι κακό ή μειωτικό για μένα.Αλλά γιατί απλώς δεν θα μπω στα καλούπια κανενός για τις σεξουαλικές μου επιλογές.
Αν ο άλλος θέλει να με χαρακτηρίζει έτσι είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μου.
Sorry αν στα ζάλισα αλλά δεν αξίζει το κόπο να φορτώνεις έτσι και για τέτοια θέματα.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
Εδώ παιδιά θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Alitiz.Τα gay παιχνίδια τα βαριέμαι και εγώ πολύ.
Αν παίζει και κάποιο "θηλυκό" πλάσμα στην παρέα είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα.
Ρε sexy, με όλο το θάρρος και τον σεβασμό, τι σε νοιάζει εσένα πως σε χαρακτηρίζει ο κάθε ένας εδώ μέσα.
Το θέμα δεν είναι να μπαίνουνε ταμπέλες.Το θέμα είναι πως αισθάνεσαι εσύ.Εγώ μπορεί να πηγαίνω με trans και να γαμάω και να γαμιέμαι.Εάν με ρωτήσεις αν είμαι gay,πούστης,πισωγλέντης κτλ, θα σου απαντήσω πως δεν είμαι.Γιατί δεν αισθάνομαι έτσι.Και δεν θα αισθανθώ έτσι όσες φορές και να με αποκαλέσει κάποιος έτσι.
Όχι γιατί είναι κακό ή μειωτικό για μένα.Αλλά γιατί απλώς δεν θα μπω στα καλούπια κανενός για τις σεξουαλικές μου επιλογές.
Αν ο άλλος θέλει να με χαρακτηρίζει έτσι είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μου.
Sorry αν στα ζάλισα αλλά δεν αξίζει το κόπο να φορτώνεις έτσι και για τέτοια θέματα.

εσυ τωρα τι σκατα πας και κανεις? :jerking: :jerking: παλευω μια ωρα να σκασουνε και οι δυο και μου χαλας τη δουλεια ΕΛΕΟΟΟΟΣ :police: :police: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :ak: :ak: :ak: :ak:

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
φιλε μου δεν κρινω κανεναν τι κανει και πως την βρισκει στο κρεβατι του δικαιωμα του και το σεβομαι απολυτα.δεν μπορω να δεχτω καποιος να λεει οτι τον εχουν γαμισει 250 και να λεει τους αλλουσ πουστιδες και κρυφες και αλλες τετοιεσ μαλακιεσ.πιαστηκε στο οτι γραφω για τρανς ναι εχω παει με αρκετες τρανς οπως και με τα περισοτερα στουντιοκοριτσα της αιηνας και ειμαι καθαρα ενεργητικος.υπαρχουν πολυ εδωμεσα που γουσταρουν να ειναι παθητικοι ποτε δεν κατεκρινα κανενα για τις επιλογες του αλλα να προσπαθουν να περασουν λογικο κατι το οποιο για μενα αλλα και για πολλους αλλους δεν ειναι και να μου την λενε και απο πανω εκει τα περνω ασχημα

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
φιλε μου δεν κρινω κανεναν τι κανει και πως την βρισκει στο κρεβατι του δικαιωμα του και το σεβομαι απολυτα.δεν μπορω να δεχτω καποιος να λεει οτι τον εχουν γαμισει 250 και να λεει τους αλλουσ πουστιδες και κρυφες και αλλες τετοιεσ μαλακιεσ.πιαστηκε στο οτι γραφω για τρανς ναι εχω παει με αρκετες τρανς οπως και με τα περισοτερα στουντιοκοριτσα της αιηνας και ειμαι καθαρα ενεργητικος.υπαρχουν πολυ εδωμεσα που γουσταρουν να ειναι παθητικοι ποτε δεν κατεκρινα κανενα για τις επιλογες του αλλα να προσπαθουν να περασουν λογικο κατι το οποιο για μενα αλλα και για πολλους αλλους δεν ειναι και να μου την λενε και απο πανω εκει τα περνω ασχημα

παμε τσιπουραδικο να πανε τα φαρμακια κατω. ;)( τα φαρμακια ειπα μην πεταχτει ξερεις ποιος να απαντησει )  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
αγαπη εσυ εισαι στη χειρωτερη κατηγορια ΚΡΥΦΗ!!!!!  ΤΕΛΟΣ!  Ασε και μουστακι! λες τους αλλους πουστηδες που τν περνουνε απο τρανς και εσυ που γαμας δεν εισαι! μπραβοοοοοο!!!!!  βαζω στοιχημα αυριο μεθαυριο αν βρεις καμια γκομενα (αμφιβαλω) θα βλεπεις τρανς στο δρομο και θα κραζεις χαρακτηριστικο της κρυφης! παρε πουλο απο το site και μπες με κλωνο!  :jerking: :jerking: :jerking:

σους εσυ  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
αγαπη εσυ εισαι στη χειρωτερη κατηγορια ΚΡΥΦΗ!!!!!  ΤΕΛΟΣ!  Ασε και μουστακι! λες τους αλλους πουστηδες που τν περνουνε απο τρανς και εσυ που γαμας δεν εισαι! μπραβοοοοοο!!!!!  βαζω στοιχημα αυριο μεθαυριο αν βρεις καμια γκομενα (αμφιβαλω) θα βλεπεις τρανς στο δρομο και θα κραζεις χαρακτηριστικο της κρυφης! παρε πουλο απο το site και μπες με κλωνο!  :jerking: :jerking: :jerking:
κραζω καποιους σαν εσενα και με της περισοτερες τρανσ εχω αριστες σχεσεισ και καποιες ειναι καλες μου φιλες.τωρα να ασχολουμαι μαζι σου και να πεφτω στο επιπεδο σου τζαμπα χαλαω τον χρονο μου και τρωω και τον δικο σου που θα μπορουσες να τον αξιοποιησεις τρωγοντας καμια πουτσα για να προσθεσεις πιο πολλες στο ενεργητικο σου.αντε να το γλεντησεις  :pipa2:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
κραζω καποιους σαν εσενα και με της περισοτερες τρανσ εχω αριστες σχεσεισ και καποιες ειναι καλες μου φιλες.τωρα να ασχολουμαι μαζι σου και να πεφτω στο επιπεδο σου τζαμπα χαλαω τον χρονο μου και τρωω και τον δικο σου που θα μπορουσες να τον αξιοποιησεις τρωγοντας καμια πουτσα για να προσθεσεις πιο πολλες στο ενεργητικο σου.αντε να το γλεντησεις  :pipa2:

αφηστε τις μαλακιες και παμε να δουμε κριτικη απο βατραχομουρη www.bourdela.com/forum/index.php?topic=157803.new#new]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=157803.new#new[/url]  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom