Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Πηγα την παρασκευη με μια φιλη μου (που δυστυχως δεν ειναι γυναικα μου) και τις αρεσουν τα παραξενα.... αλλα δυο ζευγαρια μεσα αλλα αρκετα κουμπωμενα καποιοι γκευ που ψαχναν για πουτσα σε γενικες γραμμες καμια δεκαρια ατομα.... Παιξαμε μεν αλλα τιποτα εντυπωσιακο μιας και οι περισσοτεροι δεν ειχαν ιδεα της καταστασης και φενοντουσαν επισης κουμπωμενοι!

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Παντως κανα δυο μεσημερια που εχω παει εκι μεταξυ 3-4 η ωρα δεν ειχε τιποτα απο κοσμο.

bfal

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κάποιοι που εχουν πάει περισσότερες απο μια φορές ας μας πουν για τα ζευγάρια. Ποιες μέρες και ώρες είναι πιθανόν να τα συναντήσεις και αν απλά παιζουν μεταξύ τους ή μπορεί να συμμετάσχει και κάποιος τρίτος...
Νομίζω οτι θα βοηθήσει πολλους....

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Που εισαι ρε τυπε; Χαθηκες.
Προσπαθω να πεισω την δικια μου να παμε "σινεμα", αλλα δε ξερω πως να της το φερω.
Ειναι κορη αξιωματικου, με ανωτατη μορφωση, και υψηλο διευθυντικο στελεχος σε μια τραπεζα
και δε ξερω πως θα το παρει :headbang:

Εχεις καμια ιδεα;

Eγω σε αντιστοιχη περιπτωση ειπα να παμε να δουμε συγχρονο δανεζικο κινηματογραφο με ροπη προς τον υπερεαλισμο οπου ο σκηνοθετης ανηκει στο διαβοητο δογμα 69

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Eγω σε αντιστοιχη περιπτωση ειπα να παμε να δουμε συγχρονο δανεζικο κινηματογραφο με ροπη προς τον υπερεαλισμο οπου ο σκηνοθετης ανηκει στο διαβοητο δογμα 69

Καλο ρε Πριγκηψ.
Θα το κανω σκονακι ομως για να της το πω,
γιατι απ'εξω θα γλωσσεψω την μπερδα μου...

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Καλο ρε Πριγκηψ.
Θα το κανω σκονακι ομως για να της το πω,
γιατι απ'εξω θα γλωσσεψω την μπερδα μου...

Αστο φιλε δε δουλεψε αφου ξερεις τι μου ειπε....
Με τις μαλακιες που θες να δουμε με κανεις να νοσταλγω τον πρωην μου που με πηγαινε να δω τσοντες

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Νομίζω οτι θα βοηθήσει πολλους....
Γουστάρω κι εγώ ρε συνάδελεφε, αλλά η δικιά μου μ' έχει τρελάνει στον Χίτσκοκ και στον Μπουνιουέλ. Εγώ γουστάρω παρτούζες κι αυτή θέλει αγιόκλημα και περικοκλάδα στα θερινά.

Τι να κάνω ο έρμος; :dunno:

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Εγω λεω να παω με την δικια μου μια βολτα Παρασκευη βραδυ μετα τις 2 το βραδυ αφου πιουμε τα ξυδια μας στο nirvana.

Peiraiotis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Μεσημεριανή ώρα παίζει τίποτα??????

Peiraiotis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Βασικά αν παίζει κανένα ζευγάρι για μάτι...η και περισσότερα....

bfal

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κάποιος να μας πει αν με τα ζευγάρια παίζει και κατι περισσότερο απο το ματι. Εχει αντιληφθεί τίποτα κάποιος. Ας ενημερωσει σχετικά....

armmen6a

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εχει παει ενας φιλος πολλες φορες και εχει πολυ συχνα ζευγαρια και ολες τις ωρες
αλλα του εκανε εντυπωση το υπογειο πολυ καλος χωρος και για ολα τα γουστα

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
εχει παει ενας φιλος πολλες φορες και εχει πολυ συχνα ζευγαρια και ολες τις ωρες
αλλα του εκανε εντυπωση το υπογειο πολυ καλος χωρος και για ολα τα γουστα

[/quote
εχει και υπογειο?????εχω παει 2-3 φορες αλλα δεν το εχω δει...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ρε παιδια δεν υπαρχουν στανταρ ωρες και μερες που μπορει να πετυχεις σκηνικο,πας στις 7-9 καιδεν υπαρχει σαλιο,φευγεις,και στις 9.10 αρχιζει το πανηγυρι....

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν παίζει γενικά καμμιά γκόμενα ή ζευγάρι που πάνε για να βρούν καμμιά πούτσα ?

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ????????????

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ρε παιδια δεν υπαρχουν στανταρ ωρες και μερες που μπορει να πετυχεις σκηνικο,πας στις 7-9 καιδεν υπαρχει σαλιο,φευγεις,και στις 9.10 αρχιζει το πανηγυρι....

Aναζητας κι εσυ τον Λιλα εκει;
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=EEZNo5zUXD4[/video] [/video]

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν παίζει γενικά καμμιά γκόμενα ή ζευγάρι που πάνε για να βρούν καμμιά πούτσα ?
γκομενα σολο δυσκολο,αλλωστε αν θελει να φαει πουτσα δεν υπαρχει λογος να παει εκει,βρισκει μια κοντινη οικοδομη και την πλακωνουν στα καυλετα οι οικοδομοι,ζευγαρια απο οτι λενε εχουν περασει μερικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom